LANDETS PROBLEM- THE COUTRY’S PROBLEM

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.pngTVÅ PERSONER VAR UTE OCH ÅKTE BIL. MEN TOG EN RUNDA MED BILEN. MEN KILLEN STÄLLER SIG FRAMFÖR BILEN. Men möter på killar har inte tänkt sig då. Men vi har Sverige problem idag, men då kan även killar möta på som har dåliga tankar om dem.

Men svenska folket har tagit in män som gör så många fel idag. MEN KAN MÖTA PÅ NÄR FOLK ÄR UTE OCH ÅKER BIL. Men blockerar vägen när skulle köra framåt. Men två personer var bara ute och åkte bil. Men var vänner som åkte tillsammans. KILLEN BLOCKERAR VÄGEN KAN INTE FORTSÄTTA. Men ville prata med killen och vevar ner rutan och pratar med killen.

Han säger, vi har en bil längre bort ,men fått fel på bilen har ingen bensin kan ni hjälpa oss. Men ser hur killen håller en hand på biltaket ,och pratar med han satt i bilen genom att vevar ner rutan, men såg vill ha hjälp. Men killen pratar med som satt i bilen.

Men pratar länge med varandra då. MEN KILLEN BÖRJAR BE OM HJÄLP ,MEN SÄTTER SIG I BILEN HOS DEM. HAN SÄTTER SIG BREDVID KVINNAN. Killen siktar in sig på kvinnan i bilen, ser att hon var så fin att se på. HAN BLEV KÄR I HENNE. Men han måste nå kvinnan som hon såg inte, genom att hon känner sig trygg att sitta med han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pop-ink-couple-driving-in-white-vintage-car-print-l-30120.jpgMen killen börjar göra saker med kvinnan. Men ta bort händerna säger hon. MEN DET HÄR KAN HÄNDA VEM SOM HELST IDAG.

MEN VI HAR PROBLEM SVERIGE. MEN LITA INTE PÅ FOLK IDAG. Killen börjar dra i henne då. Men vi ser svart hud han var mörk killen ,som skulle lifta med dem.

MEN TA ALDRIG UPP LIFTARE IDAG. Men vi vet inte vilka de är ens. Men åk förbi om ni ser det ,genom att vi lägger ut om det. MEN KILLEN HON SATT TILLSAMMANS MED BÖRJAR FÅ PROBLEM. 

HAN BÖRJAR TA FRAM KNIVEN OCH STICKER I SIDAN PÅ HAN. Han fick problem när han skulle ut och åka bil. Men börjar sätta åt killen mer och mer. MEN STANNA ALDRIG OCH TA UPP FOLK IDAG.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f065d49e53a72df2ea179893ac320a7b.jpg

Han var svart som bara stökar till för folk som sköter sig inte då. Men han ville ha lift ,OCH LIFTARE TAR VI INTE UPP IDAG ,SÅ TÄNKT PÅ DET. Killen började köra med fula saker då. Men svarta har folk problem med idag ,genom att skadar människor som hjälper dem med allt, men så gör så fula saker.

KILLEN FÖRSÖKER SKADA KILLEN SOM ÄGER BILEN. Han försöker ta bort han från förar sidan. Han sätter sig mellan dem. Killen fick problem som ägde bilen. Killen tar bilnycklarna från killen som äger bilen. Men försöker starta bilen. Men killen som äger bilen ligger bara där. Han rör sig inte ens. Han tog bilen bryr sig inte om det.

FOLK KAN BLI UTSATT FÖR DET. TA INTE UPP LIFTARE. Han håller på med bilen starta den. MEN KVINNAN SITTER BREDVID OCH ÄR RÄDD. HAN TAR AV KLÄDERNA PÅ TJEJEN. Han börjar dra i hennes kläder, och hon sparkar han så hårt då. Han måste ha henne, så hon får ännu mer problem att leva då. Han börjar försöka ha sex med henne. Hon försöker ta sig undan från han.

Men killen som äger bilen ligger bara ner i bilen. Han kan inte röra sig då. Killen måste ha sex med henne, så han tar till alla medel kidnappar henne då. Han måste ha sex med henne ,men hon var så vacker tjejen. Killen tar av kläderna på tjejen, ser drar ner byxorna på henne. MÄN SKA VI INTE TA UPP LIFTARE FRÅN INVANDRINGEN. Killen drar av kläderna på tjejen. Han har sex med henne och han som äger bilen ligger där och rör sig inte. Killen försöker ha sex med henne och vänder och vrider på henne. Killen är död såklart, genom att han ville ha kul med kvinnan som satt i bilen.

MEN  KILLEN LÄMNAR TJEJEN NÄR HAN HAR GJORT SITT. MEN VI HAR FÅTT HEMSK INVANDRING IDAG. Hon lever tjejen men är sjuk från allt han skadar henne sex. Men ni hör knäppa männen skadar oss MÅSTE HA SEX. Men kan stanna hemma ta inte in mer män när landet fick problem från invandringen. Bästa medel skicka hem killen där han kommer ifrån. Många killar kommer från krig och kan även skada oss när de ska sköta sig ,SOM HANDEN I HANDSKEN. 

MEN TA IN MÄNNISKOR SOM ÄR BRA OCH SKÖTER SIG. Men svarta är svårt att ta in även om regeringen vill dem väl. Men vi får problem när vi ser skadar oss mer och mer gruppvåldtäkter ,våldtäkter  då. Men vi lägger ut varning om landets problem män ,då ska låta bli oss såklart. Men tar in människor som vi tror ska sköta sig såklart. Men kolla på hur landet ser ut idag. Men vi hjälper människor från krig ska sköta sig då.

MEN VI LÄGGER UT PROBLEM SAMHÄLLE.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.