HUS – HOUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 679419.jpgSER BOR KONSTIGT SER EN LEDNING I TAKET ,MEN LEDNING PÅ VÄGGEN HÄNGER SÅ KONSTIGT. Har en ledning som hänger mot väggen som måste göra om. Men ledingen hänger bara ,som är fara när ledningen hänger löst ska sitta rätt. Ledningen har fått problem sticker ut trådar som är inte bra att hålla på med då. Men folk bryr sig inte om det när vi får upp det.

MEN TRÅDARNA MÅSTE SÄTTAS IHOP MÅSTE SÖKA HJÄLP när håller på med elektricitet ,men folk kan strunta i det när ser trådar hänger löst. Men bryr sig inte om det, och ser inte faran när tillåter hänga ledingen med lösa trådar. Men har problem när ser det, gör inget åt det.

MEN DET FINNS LÄGENHETER SOM LEVER FARLIGT IDAG. Men ser trådar från ledingen sticker ut ,men måste täcka trådarna ,genom att håller på med el elektriska ,som ingen bryr sig om att kan skada människor. Men folk har inte kunskap om faran ens. Men tråden hänger löst, men gör ingenting åt det och lagar den. Men bryr sig inte om faran eller så kan människor lite om faran med hängande ledningar.

Men folk kan äga hus som gör inte så mycket åt det. MEN VI LÄGGER UT OM DET ,GENOM ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM ÄR DÅLIG ATT TA HAND OM HUS LÄGENHETER. Men lever farligt när lämnar ledingen löshängande som måste göra något åt. Men el är ingenting att leka med, men det finns folk bryr sig så lite om det. Men har inte kunskap om Elektriska. Men lever så och gör inte så mycket åt det. Har svårt att sköta om lägenheter ,hus som finns på flera ställen, elen är inget att leka med så tänk på det.

MEN SÖK HJÄLP PÅ EN GÅNG NÄR TRÅDAR HÄNGER LÖST. Men finns folk som kan den biten jobbar med det. MEN ÄR FARLIGT MED EL SOM KAN SKADA MÄNNISKOR SÅ ILLA DÅ. Men upptäcker inte faran ,men är van att leva så utan kunskap när ser ledningar hänger löst. Men gör ingenting åt det.

MEN MÅSTE SÖKA HJÄLP SÅ FORT NI KAN har folk som har utbildning tar bort problem ni har då. Folk utbildar sig, men ring till dem som kan den biten. Men folk kan leva farligt, men lyfter inte telefonen och ber om hjälp ens. Men vi får upp om folk lever idag.

MEN DET FINNS GAMLA LEDNINGAR SOM MÅSTE BYTA UT LEDNINGARNA. Men det finns hus och lägenheter som är dålig att sköta om skötseln. Men folk köper gamla hus, som måste se igenom allt när köper husen kan vara så nedgången många hus.

Måste se över husen. Men finns även gamla lägenheter som gör inget åt ens. MEN FOLK LEVER FARLIGT IDAG. FINNS I GAMLA HUS LÄGENHETER, SOM MÅSTE KOLLA IGENOM NOGA. Men är dålig att ta hand om ,då kan folk skada sig så illa när är dåligt att ta hand om husen, lägenheter.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är konflikter-och-oroligheter-under-julen-birgitta-andlig-inspiration.pngMen det finns folk som äger lägenheter, men gör ingenting åt att renovera dem. Men lever folk farligt, genom att vi fick upp det. Men måste ta upp om det. MÅSTE GÅ IGENOM ALLT NÄR SER GAMLA HUS LÄGENHETER.

Men finns så mycket problem, som ingen tänker på när köper husen, lägenheter eller hyr lägenhet då. MEN TAR HAND OM DÅLIGT MÅNGA BOSTADSBOLAG SKÖTER OM DÅLIGT  HUSEN, genom att det finns bostadsbolag ,som har lägenheter som ingen ens ska bo där ,men är dålig att sköta om lägenheten.

MEN DET FINNS I SVERIGE NÄR VI FICK UPP DET. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.