ARBETE – WORK

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f065d49e53a72df2ea179893ac320a7b.jpgVI SER YNGRE MÄNNISKOR FÅR SÄMRE BETALT ÄN ANDRA SOM ARBETAR DÄR. Men gör samma arbete som andra som arbetar där. Men delar ut sämre lön att leva på. Men många är runt 30 år och ska ha rätt lön ,som andra som arbetar där. Men verkar vara problem att hitta rätt arbete med rätt lön att leva på

GENOM ATT ALLA MÅSTE LEVA OCH BO. MÅNGA LÄGENHETER KOSTAR PENGAR IDAG. Men även andra utgifter som alla har varje månad att betala, som tillhör leva och bo. Men har även arbete att gå till, men betalar ut sämre lön till många som jobbar där. Men ska även leva som arbetar där ,men får ut sämre lön som ska täcka alla utgifter de har.

Men blir problem för dem som arbetar där. MEN TAR ARBETE SKA RATA NÄR BETLAR UT SÅ DÅLIG LÖN ,genom att får lida av det. Men har svårt att hitta arbete ,då kan ta jobb där. Men arbetsgivaren betalar ut så dålig lön, så kan knappt leva på den lönen. MEN HAR BEKYMMER IDAG PENGAR SKA RÄCKA TILL ALLA SAKER VI BEHÖVER DÅ. Men får inte ihop pengar till alla saker vi behöver köpa då.

Men kan sätta sig i skuldfälla, genom att arbetsgivaren betalar ut för liten lön till dem. Lönen räcket inte till alla utgifter de har. Men arbetar på ställen, som betalar ut för liten lön till dem. MEN SKA LÄMNA STÄLLET SÖKA ANNAT ARBETE söka sig från hemska stället, som betalar ut så liten lön, som räcker inte till alla utgifter de har.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-694155.jpgMen Sverige har arbetslöshet ,och hitta bättre plats dra in pengar som gör livet lättare för dem. Men leva med normal lön ,som flesta har när hyran och lägenheter kostar pengar ,då måste lönen hänga med. Men vi har mobil och bredband att betala. Men vi har el att betala, som även tillhör viktiga utgifter vi har varje månad. LÄGENHET, MOBIL, SURFPLATTOR, BREDBAND, EL BOLAG ,MAT MÅSTE ALLA HA.

MEN LEVA OCH BO ÄR DYRARE IDAG ÄN FÖRR I TIDEN. Nu måste alla ha internet bredband, genom att samhället är byggd så. Men även mobilen ,som tillhör kontakter vi måste ha. Vi måste ringa folk ,eller andra viktiga saker mobilen måste hänga med, genom att många tar bort hemtelefonen idag. Men måste alla hänga med och lönen ska hänga med då. 

MEN VI MÅSTE HÄNGA MED SAMHÄLLLET NÄR DATOR DÖK UPP PÅ MARKNADEN. Men då flyttar även datorer in stationära datorerna, laptop och bärbar datorerna. Men skolor börjar med datorer. Men även hemmet flyttar den världen in datorerna ,stationär dator, laptop bärbar dator har många idag. Många hem fylls med den världen. Men vi måste hänga med idag.  VI MÅSTE FÖLJA MED SAMHÄLLET IDAG. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8801930d423e35b4e129df4073b53a73.jpgMen lever i samhället där bredband hör till ,och teven måste alla ha. Men vi har samhälle som kostar pengar idag. Men vi får inte missa elen ,då kan stänga av den, då fungerar samhället sämre ,genom att vi har fördyrat samhälle idag. Men lönen måste räcka till alla saker, prylar vi måste ha idag. MEN VI MÅSTE LEVA OCH FÖLJA MED SAMHÄLLET NÄR SAMHÄLLET SER UT SÅ.

Vi måste gå framåt såklart ,genom att vi måste följa med samhället. Men ändrar om samhället ,och då måste alla hänga med då. Alla måste följa med samhället ,genom att ändra om så mycket ,kan stänga ner saker som fungerar förut. Men bygger ut nät för mobilen. Men stänger hemtelefonen mer och mer försvinner den. MEN VI MÅSTE HÄNGA MED ANNARS FÅR VI PROBLEM GENOM ATT VI HAR INTERNET IDAG. 

MEN VI LEVER DYRT SAMHÄLLE IDAG, vi ska även täcka upp mycket idag. Vi måste kanske köpa nya kläder och skor ,då kostar det. Men även heminredning hemmet ska vi kunna leva och bo ,då måste vi köpa till hemmet.

MEN ÄVEN DYRA KOSTANDER TANDLÄKAREN MÅSTE VI GÅ TILL DÅ. Men då måste betala ut bättre lön till dem. Men alla måste 1 gång om år gå till tandläkaren. Eller flera gånger. Men en del har inte pengar att gå dit ,genom att betalar för liten lön till dem. Men kan få tandskador som igen vill möta på då.

MEN TÄNDER MÅSTE ALLA HA ,genom att regeringen har inte gjort något åt den biten billig tandvård för alla ,som har rätt att sätta sig tandläkare stolen. Men får betala dyrt idag ,då måste arbetsgivaren betala ut bättre lön till dem. Men kan vara så snål en del ställe, som vi kräver ändring nu.

Men en del folk måste uppsöka tandläkaren, genom att kan bli sjuk lagar tänder då. Men även innan operation måste uppsöka tandläkaren, genom att tillhör den biten. MEN BILLIGARE TANDVÅRD. 

Men pengar behöver många idag. Men vi behöver en lön att leva på OCH SLIPPA HAMNA I SKULDFÄLLOR ,SOM MÅNGA HAMNAR I DAG. Men får dålig hjälp av samhället då. MEN FOLK KÖR BIL TILL ARBETE IDAG ELLER UT PÅ ANDRA STÄLLEN DÅ.

MEN REGERINGEN MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET NU. SLIPPA HAMNA I SKULDFÄLLOR DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.