FOLK HAR DJUR -PEOPLE HAVE ANIMALS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3664111.jpgVI VAR PÅ BESÖK MEN HADE DJUR DÄR. Men känner inte hunden hade där. Men folk fick besök av okända människor. Men hunden känner inte dem som kommer på besök. Han tittar mot dem som hälsar på dem. Men hunden lade sig ner. Men han hade svart lång nos. Men vänder på sig men ligger ner. Men folk går förbi hunden. Han ser gammal ut genom att han har lite grått på nosen. Men han går undan och lägger sig ner. Folk ställer sig och pratar när hunden ligger under dem. Håller handen mot en  vägg,  men hunden känner inte den som kommer på besök.

Hunden går och nosar på den som kommer på besök okänd person måste kolla han. Men hunden nosar på han mer och mer runt han ,genom att hunden känner inte igen han, den här gången var huden snäll och sköter sig fin. Men hunden går runt i lägenhet. Men hunden har bekymmer som ingen ser då. MEN HUNDEN VAR SUR IDAG. Men hundar kan vara sur när kommer okänt folk på besök. Hunden vill bara vara ifred utan en massa folk runt sig. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är byggherren-birgitta-andlig-inspiration.pngIDAG VAR INTE HUNDEN PÅ HUMÖR. Hundar kan vara sur som inte folk tänker på då, men gosar med hunden. Men hunden var gammal och trött ,då kan vara sur en del raser. Men vi ser en svart hund som ägde hunden. Men hunden var less den dagen när kommer på besök och irriterad, men hunden går runt och hitta en plats att vila på. Men tittar på dem som är där då. 

HUNDEN BLIR SUR OCH DRAR I STUMPAN PÅ FOLK SOM HÄLSAR PÅ DEM. Men tittar på dem som är där men vill jaga bort dem. Hundar kan bli sur och börjar visa sitt rätta jag. Hunden var arg när kommer folk och hälsar på. Men det händer ingenting, men hunden har en dålig dag.

HUNDEN BÖRJAR BLI ARG HUNDEN GÅR TILL ANFALL DÅ. Men hunden biter som är där. Hunden blir så irriterad och arg på dem som är där. Men hunden hade en dålig dag och gammal och trött, men orkar inte med folk då. Men det händer ibland när hundar blir gammal och trött vill slippa okända människor då. Men trivs med familjen eller som lever med hunden. 

HUNDAR KAN STÖKA TILL FÖR FOLK ,men har dålig dag som en del raser kan leva stressmiljö. Men kan vara känslig en del raser och kan bli sur på människor hälsar på. Men det händer ibland att folk blir biten fast litar på hunden. Men har haft hunden länge sköter sig ,men kan ändra om efter åren som går. Men även yngre hundar bli irriterad när blir stressad och fel runt dem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.