TRÄNAR I SPORTHALLEN -TRAINING IN THE SPORTS HALL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpgFOLK GICK TILL EN TRÄNING. GÅR TILL EN TRÄNING. Men ser konstig träning. Men gick på stan och går iväg till en träning. Men går och går snabb när går. Men går till ett träningsställe och tar en svamp och tvättar av smuts från folk som har varit där. Men torkar redskapen där genom att hålla rent från andra människor som tränar där. 

MEN BÖRJAR BLI SJUK NÄR VAR DÄR. Men träning måste gå till fast har problem. Men tränar måste göra då. Men har problem att sköta om rätt. Men rengör sitt redskap när de var där? NEJ LÄMNAR OCH GÅR DÅ. MEN HAR PROBLEM ATT SKÖTA OM RÄTT DÅ. Men det ligger kvar smuts från andra som var där genom att fuskar att rengöra eller orkar inte göra när har tränat. Men vi har ett land i problem då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1d248b178c3da8eb8ff0d34a308fac22.jpgMEN VAD HÄNDER DÅ? Men ligger kvar från folk som var där. Men ser mörk energi från folk som var där. Men hela stället ser inte bra ut genom att vi fick upp det. Men folk tänker inte på det när tränar vem som var där. Men är så van att träna och tänker inte på folk, som kan glömma torka av redskap från folk då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e9871ff5e13c9322b4fbf3448dd88954.jpgMEN VI HAR ETT LAND MED PROBLEM IDAG. MEN SER SVART FRÅN DEM SOM VAR DÄR.

CORONAVIRUS. MEN DET ÄR ANNAT PÅ TRÄNINGSSTÄLLEN. Men vi kallar coronavirus, genom att länder kan se oss då. Vi lägger ut till hela jordens problem då. 

MEN ÄR CORONAVIRUS FRÅN FOLK ,som har fuskat att städa när lämnar träningshallen. Men det är träningshall där folk går som måste kolla upp då.

Men i alla hem är det annorlunda men träningshall där många går är stor skillnad. Men kan möta på problem folk som håller inte sig till regler som gäller när hyr eller betalar tid när vistas där. Men folk kan vara sjuk när går till träningshallen.

FOLK KAN VARA SJUK SOM ÄR DÄR. MEN FOLK KAN BLI SJUK SPRIDER CORONAVIRUS SOM ÄR DÄR. Men folk går  till träningen och ser inte det. Men som tränar sporthallar kan drabbas där. Folk är sjuk när ska vara hemma. Men kan sprida på träningsställen genom att folk vill träna idag. 

CORONAVIRUS KAN SPRIDAS SPORTHALLAR ENLIGT DEM. MEN MÅSTE TVÄTTA HÄNDERNA NÄR NI KOMMER HEM. Men är viktigt att göra det. Men vi lägger ut om coronavirus. Landet har bara problem idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3_ylwjcmpy.gifFOLK MÅSTE ÄNDRA OM DÄR, GENOM ATT SPRIDA MINDRE CORONAVIRUS. Kan göra om ,så folk kan träna även om landet har problem coronavirus.

Men många ställen kan få problem idag när folk vill träna, men tänker på att röra sig och hälsa för dem är extra viktigt då. MEN VILL TRÄNA SOM FLESTA VILL IDAG. 

Men håller på med träningsredskap lyfter stänger då. CORONAVIRUS KAN SPRIDAS DÄR. Men folk måste träna och hålla igång idag. Men kan dra på sig coronavirus. Ser håller stänger lyfter tyngder ,som en del gör när tränar då. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1e9dc1d7a8ee13ab824047de7ab448c8.jpgMEN TÄNK PÅ ATT ALLTID TVÄTTA HÄNDERNA NÄR GÅR FRÅN STÄLLET. SPRITA HÄNDERNA DÅ. Rengör händerna och allt runt dig ska rengöras innan går hem. Men sen måste ni göra rent händerna innan ni kommer hem.

Men ska rengöra händerna innan ni öppnar dörren då. Men ska sprita händerna innan ni går in i lägenheten där ni bor. Men är samma lag för folk ,som bor i hus och radhus, parhus. Eller andra bostäder samma regel till dem. RENGÖR HÄNDERNA INNA NI ÖPPNAR DÖRREN.

MÅSTE RENGÖRA HÄNDENRA INNAN NI KLIVER INNAN FÖR DÖRREN, genom att skydda er mot coronavirus.

Ni som går på trängshallar. Men sprids så fort idag. Men har platser som sprider mer när folk måste träna då. CORONAVIRUS KAN DRABBA MÅNGA IDAG. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.