SVERIGE – SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpgSVERIGE I ETT NÖTSKAL NÄR HAR SVÅRT ATT VISA RÄTTA VÄGEN FÖR MÄNNISKOR SOM FLYR TILL SVERIGE. Men är blind regeringen när har svårt att visa fina vägen för kvinnor och männen lever i Sverige.

Men tillåter leva kvar mörk kultur många tjejer som kommer hit har inte ens lyft ett litet finger visa vägen för dem. Men vi har en konstig regering som kan inte visa tjejer och killar rätt när kommer till Sverige. ALLA ÄR TYST, MEN SER FEL MEN ÄNDRA OM DEM ÄR SVÅRT DÅ. När måste ändra om dem. Men måste även leva när kommer hit ,då måste visa vägen, genom att kliva in i samhället då.

Men tillåter leva kvar i samma kultur får inte ens leva som vi lever. Men går kvar i sina kläder när vi har ett kul land att leva och ändra om dem. Men många tjejer får inte ens leva klär sig som oss ens. Men kommer till Sverige ser hur vi klär oss. MEN ÄR SVÅRT ATT VISA GLÄDJEN NÄR KOMMER HIT. Men får inte ens testa leva som oss gå som oss. Men går kvar när unga tjejer måste hjälpa dem rätt ,genom att skina som svenska tjejer lyser då. Men lär dem leva nu ,genom att ta sig fram i livet.

MEN LANDET KOMMER IFRÅN STÖKAR BARA TILL FÖR DEM. Har mörkt styre landet kommer ifrån. Men får aldrig leva där ,men Sverige kan räcka fram handen när de ser hur det är för dem. Men leva kan inte ens leva där utan bara problem land för tjejer och killar då. Men hjälp dem rätt när de kommer hit då. MEN REGERIGEN KAN SE KLÄDER HAR INTE VI. Men vad gör vi då????? ÄNDRA OM DEM TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1f340bad794eeb795f56e94c2046dfcf-1.jpgMen räcker inte fram handen ens visa dem hur vi lever då. NEJ ,GÅR KVAR I GAMLA KLÄDER, SOM BLIR ORÄTTVIST FÖR DEM NÄR DE KOMMER HIT.

 Folk måste komma in i samhället, som alla kan förstå leva som oss. Men ingen kan ens tänka sig prata med tjejer som kommer från mörk kultur. Men läraren och rektorn visar inte ens rätt när de börjar skolan. MEN EN DAG SKA TJEJER SÖKA ARBETE KAN KNAVA PÅ EN GÅNG DÅ, genom att vi är inte som dem.

Men blir stor kontraster för dem. Men får gå kvar i samma kläder när de kommer hit. LYFT FRAM HANDEN NU ,GENOM ATT SKA LEVA NÄR DE KOMMER HIT. Men regeringen ska skämmas när de kan inte visa vägen ,så lever Sverige idag. Men för att ta sig igenom landet leva i Sverige ,då måste hjälpa dem leva, som vi lever utan att hamna utanför gemenskapen, då måste regeringen räcka fram handen när de kommer folk från mörk kultur.

VI MÅSTE LÄRA MUSLIMER LEVA SOM OSS NÄR DE KOMMER HIT. Men bor många i ladet som lever som oss då. Men finns länder som lever som oss, men så finns det länder som lever fel idag. Men världen är inte kul för många människor idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0de0530eda2aa3ca702a986676c3359b.jpgMen flyr från krig och ska byta land en del att överleva idag. Genom att jorden har blivit galen med krig över allt, som folk måste springa från krig idag. JORDEN ÄR INTE KUL IDAG. VI VILL HA FRED NU. Men vill stoppa alla krig som är idag. Men är svårt när ingen kan prata och vara vänner då. När kan folk vara lugn och fred idag??? Men är svårt när man ser hur folk är idag. 

MEN FOLK FLYR IDAG OCH DET SMÄLLER BÅDE HÄR OCH DÄR. Men jorden är inte kul idag för barn och föräldrar som flyr till Sverige ,men då ska lämna fram papper hur kvinnor lever idag. Men Sverige är kul land att komma till om det fungerar bra för dem som kommer hit.

Men kan göra som oss, jag gör min grej såklart. Men vi kan göra det ,men då måste visa dem som flyr hit ,att fortsätta drömma om sin dröm har med sig då. Men regeringen i nötskal, men händer ingenting när man ser hur landet ser ut. MEN STOR KONTARST FÖR MÅNGA SOM KOMMER HIT. Men vad gör man då???? Vi hjälper dem att ändra om såklart. Men annars fungerar dåligt för unga tjejer ,som kommer hit då genom att vi lever inte som dem. Kan kämpa med sin dröm, men måste ändra om kläder på dem såklart. Det är bästa hjälpen för människor kliva in i samhället då. 

Men visa hur vi lever är svårt att göra då???? Men kommer till ett land kan klä sig som oss. Men fina klänningar och lång och kort kjolar och klänningar ,som kan visa kul saker för dem. När kommer till Sverige, då måste öppna munnen prata med, så kan skina som oss. Men låter gå kvar i kläder när kommer hit. MÅSTE PRATA OM KLÄDER DE BÄR ÄR SVÅRT ATT TA SIG IGENOM SAMHÄLLET, genom att vi är inte som dem.

Men hamnar utanför samhället när de ska söka arbeten kan gå bra för tjejer ändra om då. Men alla ska arbeta då ,som killar lätt kan ta arbete då. Men tjejer kan falla på sin dröm, genom att ändrar om folk som kommer hit. MEN LÅTER DEM GÅ KVAR I MÖRK KULTUR när de ska hjälpa dem rätt leva som vi lever vackra kläder ,men tar inte ens bort sjalar eller andra kläder ,då blir ännu svårare att söka sin dröm, genom att svenska folket lever inte så. MEN MÅSTE LEDA DEM RÄTT GENOM LANDET. När kommer från så gammalt styre, då måste svenska folket visa dem rätt ,genom att vi lever 2021 nu. Men kan alla se vart tjejer hamnar då. Har svårt att ta sig fram i Sverige. 

MEN ÄNDRA OM KLÄDER PÅ DEM ,SÅ KAN GÖRA SIN GREJ SOM ALLA DRÖMMER OM DÅ. KOMMER LÄNGRE IN I SAMHÄLLET DÅ. Men kan vara svårt att säga till känsligt för dem. Men bästa för dem att leva på sin dröm, säg till om det. Alla ser hur folk lever är inte som oss ,och kan snava på det. 

VI HJÄLPER TILL SER FELEN FOLK GÖR MOT DEM. HJÄLPER DEM I LIVET. Det är bäst i längden för dem även om det är känsligt att prata om det. Men bäst för dem som kommer hit. Men tjänar på det när de kommer till Sverige. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.