KATTER – CATS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 255c4a4bb245fb273dc4dd908f6be386.jpgSER STOR KATT SOM LIGGER TILLSAMMANS MED KATTUNGAR. Men låg på golvet katten och kattungarna. Men katten var en vanlig katt röd och vit lurvig päls. Jättefin katt som låg tillsammans med kattungar. Men katten låg på golvet och kattungar låg hos katten. Men var hemma i sitt hem.

Men fanns ingen filt runt katten och kattungarna, som ser konstigt ut ingen filt att linda in kattungarna och kattmamman. Men ser trägolv ligger på golvet. Golven är mörk trägolv. Men fanns ingenting att värma sig med som katter måste ha. Men låg på trägolv som blir kallt för katten att leva så. KATTER MÅSTE LIGGA VARMT MED VÄRMEN RUNT SIG. 

Men folk tar upp kattungen och lägger kattungen tillbaka. Men söt grå kattunge ,som lade tillbaka igen. Men sprang på trägolvet, men ser inte så bra ut. LEVER INTE BRA. Men lyfter upp en storkatt och lägger katten över axeln. Men var grå och fin. Lyfter ner katten på golvet. Men katten har ljusgrå päls vita tassar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sova-birgitta-anldig-inspiraion.pngMEN VI SER PROBLEM FÖR KATTERNA HAR PROBLEM ATT LEVA DÅ. Vem ska man lita på, men grå katten går och lägger sig. Men är trävägg som lutar sig emot. Men katten sitter i ett fönster och tittar ut. Men gammalt ställe bor katterna på gammalt hus. Men huset är rödmålat. Men dricker lite vatten ur en skål.

MEN SER INTE PROBLEM KALLT OCH DRAGIT ,SOM MÅSTE HA VÄRME RUNT SIG, men trivs bäst där får lägga sig ner och värma sig. Men var bara trägolv och kallt ställe katterna fick leva som måste ha värme när lever inne. Men kallt lever katter som vi fick upp nu.

MEN VAD ÄR BÄST FÖR KATTERNA??? Men katter lever så. Men ser rimfrost runt fönstret kallt och ligger kattungar där. Men ser inte bra ut att leva för katterna som måste ha värme. Men katter gillar varmt och gott att mysa med värme runt sig då.

Men finns folk som ska inte äga en halv katt och kattungar då. Men såg hemskt ut ,som vet att katter måste ha värme runt sig. Men lever bland människor, men lever ovanför taket var överövervåning har fått kattungar då. Men låg på gammalt golv. MEN KATTEN HAR INGEN SÄNG FÖR KATTERNA att bädda in dem i eller filtar lådor att lägga dem i när det är kallt att leva då. Men fanns ingenting runt honan kattungarna. Men ser inte behov för katter när de tar hand om katterna ska leva med värmen när får kattungar, då måste lindas in i filtar eller annat att värma sig med. MEN LÅG BARA PÅ ETT GOLV, och kommer och ger dem vatten och mat. Men bor folk som lever så.

MEN KATTEN LEVER FEL NÄR DE SKÖTER OM KATTEN Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 102.jpgDÅLIGT. Men har katten som husdjur lever på gårdar hästgårdar eller andra ställen ladugård kossor lever då.

Men katter kan fara illa då när vi ser katter behandlas så dåligt, men sämsta livet för en katt. Men det finns gårdar som har inte koll på katter ens utan har dem, som husdjur till andra djuren. MEN BLIR FEL ATT LEVA SÅ. HAR HAFT DET LÄNGE KATTER LEVER SÅ. Men är en vanlig bild i Sverige katter lever så.

Men tar upp om det, genom att katter mår inte bra att leva så. Men hästfolk och som vill ha en stall katt, ladugård katt hos korna sällskap till korna och hästarna. Men har hållit på så många år att katter får lida när folk gör som de gör då. MEN SER INTE KATTENS BEHOV, GENOM ATT FORTSÄTTER SKADA KATTERNA.

Katter kan vara sällskap för hästar och kor. Men det händer idag finns ingen respekt mot katterna ens. Men lever på bondgårdar, men har katter att leva med hästar eller kor som är vanligt i dag ,genom att vi får upp lidande för katterna. Men är fruktansvärt att leva så ,men lever så många  katter när vi fick upp problem för katterna. MÅSTE LÄGGA UT OM KATTERNAS LIDANDE. Men katter är kloka djur ,som ingen verka se när de skadar katter år efter år. Men vet att katter är som oss när vi lär känna katterna. Men har känslor som vi har. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6b4b25e489249875b1f92f3e0b86c7e9.jpgNÄR KATTERNA SKA LEVA HOS MÄNNISKOR KRYPA IN I FAMNEN HOS DEM. LEVA INNE HOS MÄNNISORNA. Men är vän till människorna och katten tillhör människorna ,och hästarna kan sparka på katterna.

Men kan bita katten kommer för nära hästen. Men hästar kan vara sur och irriterad, som tror kan ge en vän till hästarna. HAR FEL OM DET. Svenska folket som har hittat på det. 

 SÄTTER FRAM EN SKÅL TILL KATTEN OCH LAPAR I SIG MJÖLKEN. Men katterna går runt benen på korna. Men korna har klövar, korn böjer ner huvudet ,men nosar på katten. Kor har klövar och kon kan sparka med klövern. Men springer undan korna katten försöker rädda sig själv.

Men katten krafsar på kons ben. Men springer undan kon. Men korna har svårt att gilla när katten stör kon då. Men ingen av dem passar ihop med varandra ,och lugnast för kon leva utan katter runt benen. KON BLIR ALDRIG VÄN MED KATTERNA OCH LIKA SÅ KATTEN. DET BLIR IRRITERANDE MOMENT FÖR KON. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a6d95f7c52bb568f3b6a8f83955793bf-art-children-kids.jpgMen katten kan bli skadad av kon, genom att kor är ingen vän till katten. Men katter lever så, SOM BLIR FEL FÖR KATTERNA TRIVS BÄST HOS MÄNNISKOR hemma och värmen ,och gå runt bland människor som bor där.

Men katter trivs med människor. NÄR SKA NI ÄNDRA PÅ DET ,GENOM ATT VI FICK UPP PROBLEM FÖR KATTERNA. MEN LÅT KATTEN BO HEMMA HOS MÄNNISKORNA.

Men folk har fått för sig skaffa katten till hästar och kor. GLÖM BORT DET ,GENOM ATT HÄSTAR BLIR BARA SUR NÄR DE STÖR HÄSTEN. Men svårt att vara vän med häst som är så stor när katten är så liten. Men hästar har svårt att gilla katter runt hovarna. Men katten vill slippa vara där vill bo hos människorna. Men har hittat på vänner till hästen katter ,som ingen häst gillar ens att leka med. Men kan slå till med hoven när katten springer för nära. Men Sveriges som hittar vänner som passar inte ihop med varandra. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0f19896ba3cf88649737b52f98e691a6-wine-painting-buddha-painting-kopiera.pngMen kor och hästar har svårt att bli vän med katterna, som folk tror ger katter till hästar och kor. Men är så vanligt att katter lever problem liv som föds hos bönder hästfolk, som har stall är inget kul liv för katterna. MEN DET ÄR SÅ VANLIGT ATT DE SKAFFAR KATTER TILL HÄSTEN. 

Men det händer än idag när katterna får bättre liv raskatter får inte ens vistas bland hästar och kor. Men andra katter får leva problem liv. Men tar ett exempel raskatt. Men andra katter lever inne hos barnfamiljer eller andra ,som aldrig skulle skada katterna får krypa in i famnen på människor, som har behov att leva nära människorna har kommit mer och mer katt raser, som lever inomhus kan knappt gå ut katterna. MEN MÅNGA KATTAR FÅR LEVA BÄTTRE LIV MED MÄNNISKOR RUNT SIG. Men alla människor är inte perfekt att ta hand om katterna. Men en del är bättre än andra som äger katter. 

Men katter som lever bondgårdar, hästgårdar varför får leva problem liv??? Men katter är inte vän med hästar eller kor ni som är pigg på att skada katterna. MEN TÄNKT TILL SOM LÄSER DET. När ni tittar på andra människor, som har katter i sitt hem kryper upp i soffan eller sover hos människorna. Sover i sängen eller ligger i famnen på människorna. Men stallkatter ,eller ladugård katter får aldrig uppleva värmen och kärlek krypa in i famnen på folk då. MEN LEVER PROBLEM LIV KATTER SOM LEVER UTAN KÄRLEK OCH VÄRME.

Men får leva bland hästar och kor som är fel för katter att leva så ,men därför tar vi upp om det. BLIR ETT SLUT PÅ DET.

KATTER LEVER MED HÄSTAR OCH KOR KATTERS PROBLEM LIV. Vi tar upp om problem liv för katterna ,som många hästgårdar, ladugårdar lever så. Men Sverige som stökar till för katterna. Men har funnit länge katterna lever bland hästar och kor. Men vi tar upp om problem för katterna som blir fel att leva med hästar och kor. MEN VARKEN HÄSTEN KORNA KATTEN ÄLSKAR VARAN DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.