hässelby-vällingby

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.pngSVERIGE IDAG, MEN HÄNDER IDAG ATT BARN BLIR SKADAD. Mannen ska attackerat sina två små barn när de sov. Flera källor uppger för Aftonbladet att han högg barnen med kniv och sedan vräkte dem ut från lägenheten på femte våningen i höghuset i Hässelby.

Barnen, som båda är under 10 år gamla, föll ungefär 15 meter. På måndagsförmiddagen kom beskedet att det ena dött av sina skador. Det andra barnets tillstånd beskrivs som livshotande.

DET HÄR HÄNDER IDAG. SVERIGE MÄN ÄR SJUK FRÅN ANDRA HÄNDELSER.

HAN KAN INTE TA HAND OM BARNEN.

Men döda barn höghuset folk var ute och gick när han blev påverkad av människor. Men Hässelby fanns problem folk långt tillbaka ,han var problem att ta hand om barnen annars har det inte hänt idag. Han tål inte barnen när börjar sparka på han, vill gå upp nu pappa. Pappa kan du kliva upp, jag måste hjälp nu, BARN KAN STÄLLA TILL NÄR HAR PSYKISKA PROBLEM DÅ. Men barnen börjar sparka på pappa sin kan du kliva upp nu. Men föräldrar ska tåla det såklart ,men han tål inte det.

HÄSSELBY HAR SVERIGE SOM ÄR PROBLEM LAND ,SOM FOLK FLYR TILL IDAG. Men familjen är sjuk ,som inte alla ser sjuk familj och pappan höll på med saker såg aldrig då. Barnen fick se mycket när de levde ihop, som stängde dörren när ingen såg barnmisshandel när man dödar barn, då har problem hela familjen. VI SER MISSHANDEL.

Men ingen upptäcker problem familjen har låsta dörrar stänger dörren efter andra ser inte vad som händer hemma när ingen pratar, och säger till problem pappan led av. Men är svaret att familjen led så mycket när ingen såg dem, DÅ HAR SVERIGE PROBLEM SOCIALA, SOM ÄR DERAS BORD ATT UPPTÄCKA STOR HJÄLP TILL FAMILJEN ,som led så mycket när ingen såg vad som händer hemma lyckta dörrar, ser ingen vad som händer ens annars har inte det hänt ens.

Hässelby litet samhälle som har problem folk där.

Hässelby det är problem folk som bor där ,och då har problem familjer där, som blir skadad nu. Men skadar dem som bor där samhälle som slutar hjälpa människor i nöd, som har problem med att leva som ingen tänker på människor lever Hässelby. MEN SYNS PÅ EN GÅNG PROBLEM SAMHÄLLET FÖR ALLA FAMILJER SOM BOR DÄR.

Men slutar med barn bli skadad ,som ingen tänker på vad som händer där stressad man, som var sjuk när han kastar barn över räcket, då har killen stora psykiska problem som ingen kunde skydda barnens. Men svagt samhälle vi lever i barn ska växa upp ,och leva och kastas ner från höghus och dör, då är det galet land vi lever i. MEN BLIR SÅ NÄR INGEN ÄR VAKEN SER PROBLEM HAN LED AV DÅ.

Men barnen fick möta på det ,istället för att skydda barnen, då har barnen levt kvar när de sätter in hjälp till familjen. Men är blind alla när det händer barnen som kan stoppa i tid. DET ÄR ETT SVAGT SAMHÄLLE FAMILJEN LEVER I. Men måste ställa upp när de ser problem, eller är folk blind eller vågar inte agera när de ser problemen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 68490681003ac526f1ca9da749318703.jpg

Men folk kan vara rädd att ringa på dörren eller andra händelser ,som händer då. BÄST ATT RINGA PÅ DÖRREN.

Men många är rädd fast hör problem familjen. MEN ÄR EN PÅMINNELSE ,att var inte rädd att ringa på dörren om ni hör problem där. VISAR ATT VI BRYR OSS OM VARANDRA DÅ. Men bättre ringa på dörren när ni hör problem ljud från lägenheten då. Men kan gå ute och hör höga röster bråkar och konflikter ,kan ringa på då, eller så ringer folk ni känner om ni blir orolig för dem som bor där.

Det är skam att det ens ska hända i Sverige då. Men rädd att ringa på ,eller ser problem bättre att kolla upp familjen barnen led så mycket, så han kastar barnen flera meter ner och en ligger död där ,och andra är skadad då. SVENSKA FOLK KAN VARA RÄDD ATT LÄGGA SIG I. Men vet långt tillbaka att barn led ,men ingen gjorde något åt det. Men var så pinsamt att ringa på dörren. Men hör bråk från undervåningen, men ingen gjorde något åt det.

Men barn kan bli misshandlad långt tillbaka, men vågar inte ringa på. Men det är Sverige i ett nötskal nu. Nu hjälper vi folk ,då måste vi bli bättre att ringa på dörren, genom att nu har barn blivit skadad som är onödigt att ens ska hända. Men svenska folket är rädd att ringa på dörren. MEN MÅSTE ÄNDRA OM DET NU ,VI HAR FOLK SOM FLYR HIT.

Men är ett påminnelse att folk måste lära sig agera på en gång när ni hör bråk slår barnen misshandlar barn ,som är förbjuden att slå barnen. Men den lagen har vi haft länge slut på agan. MEN FÅR GLÖMMA BORT VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL ATT LÄGGA SIG I BARNEN. Måste få rätt hjälp när de flyr hit ,genom att många mår inte bra när de flyr hit. Men krig och problem kan skada många på vägen, då kan vi hjälpa till. Men får inte hända igen nu. RÄCK UT EN HAND VAR INTE RÄDD ATT GÖRA DET. Men vi vet att många lider som kommer hit. Men barnen mår dåligt när de flyr från länder och hamnar här ,då måste räcka ut handen hjälp dem rätt nu.

Idag då måste vi agera utan att tänka på rätt eller fel. Men vet svenska folket kan vara rädd, att kolla upp folk som kommer hit. MEN DET ÄR EN PÅMINNELSE SOM HÄNDE NU.

Men alla våningar han kastar barnen ,då var han sjuklig killen när han hivar barnen över räcket, och landar nedanför höghuset, men vilken fin syn för människor att se landets störta misstag. Social vart höll de hus när händer i Sverige då??? Men räddningen kommer alltid försent när sociala inblandad då. Vi ser hur landet ser ut idag bara problem folk som jobbar med sociala idag. MEN KAN HINNA I TID.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sleeping-baby-irina-sztukowski.jpg

Sverige är svart idag alla bråk konflikter, men ingen lär sig ta hand om varandra idag. Men landet ser ut så. BARNEN SKA VÄXA UPP SOM ANDRA BARNEN VÄXER UPP. Men får problem att växa upp när har problem att lägga intressen på barnen, istället glömmer bort barn, barn vill ni ha. Men då ska ni ta hand om dem även när krisen står för dörren, då måste ni hjälpa barnen att överleva länge, slänger barn över räcket ett barn dog, men andra barnet lever med livshotande skador. När barnet vaknar upp till den världen, då vill inte ens se vem som skadar dem.

Men har minne med sig under hela livet, vem som skadar dem. Pappa vilken fin förebild för barnen då. kärlek vart tog den vägen. Barn ska ni ta hand om hela livet även när Sverige har problem ekonomi. Men barnfamiljer får lida när pengarna räcker inte till, då kan barn bli skadad av det, men andra får mat på bordet som kan dela lika idag. MÅSTE GE MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDE TILL BARNET SOM ÄR SÅRAD. MEN FINNS EN MAMMA SOM BEHÖVER EXTRA KÄRLEK OCH STÖD NU.

Men familjen har problem ekonomi, som många kommuner har idag. MEN ÄR SVERIGE IDAG. MÅSTE TA HAND OM LANDET NU.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 34ec10215d19fb18f681244eaa78d54d-1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.