PENGAR MÅSTE ALLA HA- MONEY MUST EVERYONE HAVE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka-slc3b6jor-birgitta-andlig-inspiration.pngLANDET HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA OM SAKER IDAG NÄR INGEN UPPTÄCKER FARAN MED DET. Landet har problem idag när tar sig igenom ställen, som är öppen för droger vägen är lätt idag att ta vägen genom droger när ingen ser brottets bana när ungdomar kliver in på ,som har ingen tanke kan bli mördad en dag när fel människor arbetar med-

det.

MEN UNGA MÄNNISKOR TRÄFFAS PÅ STAN VAD HÄNDER DÅ ??? Folk har inte sett landet håller på att skada yngre människor som ryker med idag. Yngre människor som har ett liv att leva, men kliver in på brottets bana spänning ungdomar vill ha. Men unga kan vara styrd av samhället ,som äter upp bra unga människor att leva bra, men lätt att ta pengar från dem lätt att tjäna stora pengar, ”jag vill köpa det,” tänker folk idag även ungdomar tänker så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0aa2f9be8a96a89719fc1e84054a9f63-1.jpgYngre tänker pengar money. Som folk inte tänker på när arbetslösheten bygger upp ett annat samhälle, då måste regeringen se sanningen hur samhället börjar bli. FOLK KAN BLI DÖDAD IDAG FRÅN INVANDRINGEN FAST HAR INTE KRIG I SVERIGE ENS ,men död och död efter vägen slänger ungdomar i sjön, havet, men det är Sverige idag.

MEN LANDET HÅLLER FÅ MER OCH MER PROBLEM om ni inte tar tag i värsta problem vi har idag, droger dricker sig full redlös idag ,som ingen ser hur unga kan känna sig idag när vill tjäna sin hacka även unga vill leva ,som äldre lever ,då kan ta extra jobb säljer lite droger cigaretter, som är inte godkända, då kan ta jobb även den vägen.

Men pengar för alla idag skaffa jobb och leva som andra lever idag. MEN PENGAR PÅ BORDET KAN VARA TOMT FÖR EN DEL UNGDOMAR ,då kan ta lite extra jobb med farliga människor möter på ,då kan erbjuda svarta pengar utan skatt såklart snabba pengar som tar svart jobb ,som ingen ser föräldrar ser inte vad de gör idag, genom att landet har problem folk som skada ungdomar som ska ta arbeten har tänkt er.

MEN GÅR EN ANNAN VÄG MÅNGA TAR SVART JOBB. SER KAN TJÄNA IN PENGAR HAMNAR I BRÅK MÅNGA UNGDOMAR IDAG. Kan vara så rädd att möta på droger själv ,men säger testa den drogen är lätt att föra in i landet då. 

Men vad händer då??? Säger JA till gå mörkrets väg, pengar stora pengar lovar dem, men lovar att leva bra, vi kan ta in dig, här och där kan tjäna en kova om ni gör som vi handlar svarta vägen. MEN DET ÄR EN MÖRK VÄG FÖR UNGDOMAR SOM STÖTER PÅ MÖRKA VÄGEN DE GÅR DÅ. Men ingen ser en lastbil står vid en bro, kan vara vanlig lastbil som folk kör saker till folk ,eller tar hjälp av den vägen, men går en mörk väg många ungdomar idag, där ingen föräldrar ser vad de håller på med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b94034cf36592a5b82060ed17c64cd6d.jpgFÖRÄLDRAR FÖRS BAKOM LJUSET IDAG NÄR INGEN SER FARLIGA VÄGEN, hittar på farliga vägar lättledd många av dem, har inte kunskap om brottets bana utan nyfiken spännande ta lite jobb ,står med lite pengar i fickan tom plånbok men tar jobb hos dem när de har så dåligt med pengar tar jobb hos dem. Men kan jag göra det säger killen???

Men du är säkrad att gå den vägen tills du möter på problem på problem ,då kan du bli dödad ,så enkelt kasar dig i sjön har inte känslor för dig ens. MEN BRYR SIG BARA OM PENGAR STORA PENGAR MÅNGA MÄN SOM KOMMER FRÅN INVANDRINGEN, kan yngre killar ryka med ,genom att de litar på dem och då testar gör såhär då.

Men ser en svart lastbil mörkret många möter på idag, kan bli dödad och för bort dem, har ett annat tänkande killar som kommer idag. MEN SVENSKA MÄN KAN LEDAS IN PÅ FARLIG VÄG SOM ÄR FEL VÄG ATT GÅ, nu har mycket yngre killar skadar dem. Det är inte snälla män som flyr hit. Männen vill leva även de, men tänker inte som svenska männen brottets bana kan visa svenska männen unga killar skadar dem.

Men är invandring från länder ,som är inte så bra när de säger JA till dem ,då kan det hända allt, vill tjäna pengar dåligt med pengar då tar jobb som kan skada andra då. MEN KOMMER PROBLEM FOLK FRÅN INVANDRINGEN SOM SKADAR UNGDOMARNA IDAG

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMEN VÄRLDEN ÄR MÖRK FÖR MYCKET MÄN IDAG  ,men har familjer som förlorar sina barn så tidigt ,genom att de blandar sig in med män från annan kultur ,då ska ni se till vilka vänner barnen har då.

MEN TJEJER KAN RÅKA ILLA UT IDAG ,genom att landet har haft många dödsfall yngre män ,då måste ni börja ser över det. Men listan kan bli långa idag, så tänk på det ,kan ändra om listan så mindre unga män kliver in på brottets bana, genom att vara vaken idag, och mycket kommer från arbetslöshet snabba pengar svart jobb, men tänk på vem ungdomar tar jobb hos.  UMGÅS MED KOLLA UPP DEM NÄR NI SER NYA ANSIKEN. ARBETEN UNGDOMARNA TAR IDAG.

MEN DET ÄR SVERIGE IDAG VÄRLDEN SER INTE BRA UT FÖR YNGRE MÄNNISKOR IDAG Vi måste vara extra vaken när landet möter på död och död både här och där, men är yngre män som dör och tjejer dör idag. Måste vända trenden idag ta hand om ungdomarna, ta inget svart jobb som är farlig även om det är tomt i plånboken, men ta en annan väg tjäna äkta pengar då kan klara dig bättre då. Men har ni dåligt med pengar då måste ni vänta in pengar ,eller fråga hemma om pengar en gång för mycket, genom att sätta stopp på brottets bana då. Ta aldrig jobb från män ni känner inte väl. 

MEN VI MÅSTE LÄGGA UT OM  LANDETS PROBLEM UNGDOMAR DÖR IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.