MÄNNISKORNA – PEOPLE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bba9acd1bb53064b1c5163e838b4b014.jpg

JAG KOMMER FRÅN EN ANNAN PLANET SOM ANDRA INTE KAN SE VEM ÄR VEM. Men är mörk i huden och andra är ljus i huden. Men är mörk i huden och andra är vit i huden. Men vi föddes i samma land, som inte alla förstår att huden på dem kan ställa till när de ska ta sig fram i livet.

Men livet på jorden ställer till problem när de ser svart hud, då kan hamna utanför gemenskapen, men många länder har problem att se lika värda som föds ,men i folk ögon har problem att se värdet på dem, genom att huden är svart och vit tror är bättre än andra som föds till jorden. HAR SAMMA VÄRDE SOM DEM.

Men folk har vit hud och svart hud i länder , SOM FÖDS KAN ARBETA SOM ANDRA KAN ,men för vita folket har svårt att inse det att huden har ingen betydelse ens ,men för dem är problem att anställa folk som har mörk hud, genom att huden ställer till för folk ,som vill söka arbete eller gör sin egen väg, då kan sätta stopp för dem eller hittar på och stoppar dem, genom att de kan inte ta in folk, som har svart hud fast föds folk i många länder mörk och svart idag ,genom att jorden har ändrat om mycket idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 88b45330f59007103cb2017b45766e42.jpg

Men svart är problem folk föder när de ska söka sin väg i livet svart mörk hud svart och vit ,som får problem idag fast världen har lärt sig att acceptera dem, MEN ENDÅ FINNS DET KVAR DÄRFÖR SKRIVER VI OM DET ,genom att alla har rätt att leva lika för alla ,som föds till jorden. Kvinnor föder barn, som är svart mörk hud och svart hår ,men är född i Sverige, och andra länder har samma problem som Sverige har.

Men föder mörk svart hud ,då har samma rätt att leva, och söka sin egen väg i livet ,genom att vita kan göra det ,och då måste se att de kan göra samma som folk som är vit. IDAG KAN ALLA SÖKA SIN VÄG ,GENOM ATT VÄRLDEN STÅR ÖPPEN FÖR DET. Måste leva även som är svart eller vit. Men idag måste vi accepterar dem.

MEN NÄR SKA NI SE DET ,GENOM ATT MYCKET HAR STÄDAT BORT FRÅN GAMLA TIDEN, när ska ni se det genom att mycket har städat bort från gamla tiden. Men finns än idag att de kan hänga upp sig på huden föds svart barn, kan adoptera mörka barn ,men har samma chans i livet, gå skolor och hitta sin väg i livet, genom att kan göra sin grej i livet, som folk måste inse att de är lika värda även om huden är mörk, så är det lika värda att leva som Sverige, eller andra länder har problem att lämna plats för dem genom att hänger upp sig på små saker då.

Men tänka på vit och svarta spelar igen roll när de har föds i länder ,DÅ SKA TA SAMMA CHANS SOM FOLK SOM BOR DÄR. Men kan hamna på platser, som visar kan leva där blir bra för dem. Det föds svart barn varje dag ,men ska leva jorden är till för dem. Men har samma rätt att leva på jorden vita har inte mer förtur än svarta lever bra för dem.

SVART OCH VIT LIKA VÄRDA DÅ. Men folk måste inse genom att vi lever 2021, men finns kvar och barnen känner sig utstött när de föds till andra ställen, som får inte vara accepterat som andra vita, hur tror ni det känns för föräldrar ,som föder sin dotter eller son när ser det är inte kul att vara mamma och pappa då, genom att det är det sötaste födde älskar sina barn, och har rätt att leva med sina barn ,men barnen har samma värden och möjligheterna som klasskompis som är vit. KAN SÖKA SIN SKOLA OCH ARBETE DE GILLAR, DÅ HAR SAMMA RÄTT SOM DEM.

Kan bli mobbad svarta kan bli utsatt för det. Men det har ingen rätt till det när de är svart kan leva som vita ,har ingen rätt att mobba svarta det är fult att göra det. Men det finns än idag att folk kan bli det. Kan kränka tjejer och killar idag bara för har en annan hudfärg. MEN INGEN SKA BLI UTSATT FÖR DET.

Men vi ser länder kan skada framgången för dem ,genom att färgen stämmer inte för dem, genom att är vit som tror är bättre än andra då. Men tänk på ändra om vägen ,så andra har rätt att söka sin väg i livet ,genom att föräldrar föder barn som är mörk hud, men har samma värde att leva och bo ,så tänk på det genom att många sprider ut sig på jorden idag ,och föds även barn som är inte vit, och då måste acceptera dela med er av jordens tillgångar, som har samma rätt som svarta som föds i många länder. Men blir blandfärgade barn ,så ser jorden ut idag. Men ska leva som vi lever då. ALLA HAR RÄTT ATT DELA JORDEN MED VITA OCH SVARTA IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.