LUCIA

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 88e3111df45dcc7eacb46d35bdbe05d5.jpg

IDAG FIRAR VI LUCIA MEN EN GAMMAL TRADITION SOM VI SKA BEHÅLLA ÅR EFTER ÅR. Men tiden har förändras ,genom att landet bjuder in människor ,som måste acceptera idag är 13 december.

Men Sveriges tid idag när nalkas mot julen ,då kommer lucia på besök i många hem ,som håller den traditionen ska fortsätta år efter år. MEN ÄR FÖRÄLDRARNAS DAG BARNENS DAG 13 DECEMBER när föräldrar klär barnen till ljusdrottningen med ljuskrona på huvudet ,små nissar som springer efter barnen ,vill göra sin tid med stjärngossen såklart ska vara med ,men alla ska fira in lucian idag.

LUCIATÅGET SKA FORTSÄTTA ÅR EFTER ÅR. Men Sverige har fått problem idag att fira som förut ,men påverkar landet problem ,som går inte stoppa gammal tradition lucia, genom att är den tiden som ska hållas varje år med luciatåget när lucian dyker upp på skolan, som är kul för föräldrar och barnen som är gammal tradition, som ska hållas idag 13 december i alla hus firar in lucian. Men dagis förskolor har firat år efter år. Men kul för föräldrar och barn att fira lucia. MEN FORTSÄTT TRÄFFAS UNDER LUCIAN, GENOM ATT FIRA MED FIKA OCH ALLT SOM HÖR TILL.

IGÅR VAR DET LUCIA SOM FIRAR DEN 13 DECEMBER VARJE ÅR. Men måste fira som förut när den 13 december dyker upp ,då åker pepparkakor fram lussebulle fram, genom att vi har lov att äta fikabröd då. Men det är Lucia då.

Men i år får problem att samlas i stora grupper vi har ett stort problem coronavirus ,som kan stoppa kul för barnen som gillar fira lucia med stjärngossen och tomtarna springer runt dem ,genom att är luciatåg som är igång på många ställen idag. MEN TRADITIONEN FORTSÄTTER ÄNDÅ.

Men är en gammal tradition ,som ska fortsätta år efter år. Men långt tillbaka, då var det noga att hålla traditionen lucia med luciatåg stjärngossar, var stor tid för barn och föräldrar när de letar lucianattlinne och var kronan och röda bandet måste till ,genom att firar lucia då. Men har tunnas ut gammal tradition, som är kul för föräldrar och barnen älskar klä ut sig till tomtar och lucia med kronan och vita kläder och rött band runt midjan, stjärngossen med vita kläder måste ha stjärngossen med strålande ljus runt dem. MEN GAMMAL TRADITION SKA FORTSÄTTA ÅR EFTER ÅR LUCIA.

Men så gammal tradition hör till Sveriges land, som andra får lära sig om oss. GAMMAL TRADITION ,MEN LANDET HAR PROBLEM IDAG FIRA SOM FÖRR I VÄRLDEN.

Men firar ändå när den 13 december dyker upp på almanackan ,då firar vi barnen, föräldrar skolan och dagis ,förskolan, kyrkan men även hälsar på sjukhusen eller andra ställen bjuder in ljusdrottningen år efter år. GENOM ATT ÄR LUCIA DEN 13 DECEMBER VARJE ÅR DYKER LUCIA UPP men luciatåget med stjärngossar och många tomtar följer med luciafirandet när drar igång.

Men sprida ljuset när mörkret faller ,då lyser lucian upp med kronan med ljus i kronan som lyser upp mörkret runt oss. Men lucia är ljusets drottning, som lever efter gammal tradition som ska fylla folk med sånger och bjuder på gott fika ,som många går runt firar lucian. Men det finns en hake idag att landet står fast vid lucian ,genom att är föräldrar och barnens högtid att fira in lucian idag. MEN FORTSÄTTER ÅR EFTER ÅR FIRA SOM VANLIGT LUCIAN

Men har fått en törn idag att skolor fått problem, som ska inte hända ens genom att lucian är så gammal tradition, som ska hållas år efter år lucian är Sveriges tradition går inte ändra på det. BARNEN SKA FIRA SOM VANLIGT LUCIAN MEN ÄR EN FIN TRADITON.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 78a5aefcf4fc39499795cf5e20bbc0e6.jpg

MEN FIRA LUCIA SOM ÄR EN GAMMAL TRADITION. Men fortsätt att fira in lucian idag. Hon kommer med ljus i kronan som lyser upp mörkret. LUCIA LJUSETS DROTTNING SOM LYSER UPP MÖRKRET LUCIA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.