INTERNET

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4589bcc12064c7a19a8d15ba248aed0.png

NU HAR VÄRLDEN GJORT FEL INTERNET HAR EN MENING I LÄNDER, ser ni jorden svämmar över problem solen lyser på en del ställen, men solen lyser inte på alla platser när folk skadar människor, som hittar bra lösningar internet som har en mening att använda på rätt sätt.

MEN VÄRLDEN HAR MÖRKAT NER JORDEN OCH FOLK FLYR TILL LÄNDER, genom att internet hittar folk. Solen lyser för folk, som tar ansvar för internet skapar möjligheter, som inte alla kan sköta om ens när människor från länder ser länder, som har annan värld, då kan hitta andra världar som världen får möta på.

När folk hittar andra ställen som har inte kommit längre, genom sitt land, DÅ KAN SKADA ANDRA MÄNNISKOR , kan skada andra som möter på problem folk ,som jorden strömmar över med folk ,som har mörk bakgrund kan stöka till när hittar länder, att leva och bo kan även skada folk, skjuter folk när hamnar i stressad situation, då kan skada folk.

GENOM ATT INTE HAR KOMMIT LÄNGRE I SIN UTVECKLING ,och då kan skada folk, som inte alla ser mörka grunden kommer ifrån.

OCH NU HAR FLYTT MÄNNISKOR TILL LÄNDER ,som har kommit längre i sin utveckling har en annan syn på folk ,som bor i andra länder som har annat tänkande ,som kan stökar till för dem och barnen följer med, som alla gör när flyr till länder.

JORDEN HAR PROBLEM ATT LEVA IDAG GENOM ATT INTERNET ÄR PORTEN ATT HITTA LÄNDER OCH VAD HÄNDER DÅ???? Porten är länder som har det bättre längre länder har som folk inte har då. Men länder ser inte länders syn på saker och händelser mord brinner folk men gör inte folk som har kommit längre utan har andra sätt att reda upp när händer jättestort problem.

MEN INTERNET SER ETT STORT PROBLEM IDAG NÄR LÄNDER SKAFFAR INTERNET ,har inte kommit längre att lära sig att ta hand om landet sitt och många länder har köpt internet, OCH KAN SE PROBLEM FOLK FACEBOOK ÄR EN DEL ATT SKADA LÄNDER, som har kommit längre än människor.

MEN JORDEN HAR PROBLEM IDAG folk blir skadad idag när länder hittar länder ,som har inte lärt sig respekt som kommer från länder mörka länder ,som kan lära människor ser länder har alla saker de har lite av. Men vill leva där, kan leva i länder har problem kommer till Sverige länder Norge har annat ,men ser hur de lever har enklare levande. Men länder ser länder idag ,och internet tar folk flyr idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f60ab217ef0d1181d74e65438508bfd7.jpg

Men ser länder, som har kommit längre än länder som flyr till länder skadar folk våldtäkter och gruppvåldtäkter, kommer från låg tänkande som gör så fula saker. Men mörk grund bygger sitt hat muslimer kan hata tjejer, kvinnor våldtar när får inte som de vill ,som kommer från underutvecklade länder. LÄR SIG HATA KVINNOR NÄR SER KVINNOR TJEJER BLIR TILL OFFER, genom att har den kulturen som inte alla ser att länder har svårt att leva då.

När tar chansen att fly hit, kan se problem land har inte som dem. Men länder kan hjälpa länder överleva genom krigen över jorden, DÅ KOMMER SVENSKA FOLKETS PROBLEM NÄR DE SER INTE MÖRK KULTUR kommer svenska folket problem när de ser inte mörk kultur ,då öppnar porten till problem skadar kvinnor som lever i Sverige.

Men krig och hittar porten länder har inte som dem, som jorden får möta på. Hjälper folk från mörk kultur och alla har inte problem ,som andra som kommer hit kan leva lära sig leva kan lära sig, genom att föräldrar lär dem leva i länder kommer till. MEN LÄNDER SÄGER JA TILL FARLIGA LÄNDER SÄGER JA TILL SVARTA LÄNDER , genom att har en annan syn på människor. Men har internet som lyser från dem länder som har andra saker, bilar mobiler internet kan leda länder leva bättre liv.

Men är det fel att leda människor bättre liv? NEJ, men har problem länder som våldtar kvinnor ,och dem ska ni leda bort från länder som lever inte som dem. Men flyr från krig. Men vill överleva idag genom krig ska alla länder hjälpa folk. NEJ länder skadar kvinnor barn får inte ge hjälp till. MEN MÅSTE HITTA ANDRA STÄLLEN TILL DEM.

Lyser solen internet dök upp krig, då fick länder problem ,genom att ser hur andra lever ,då vill söka hjälp från länder, som har kommit mycket längre än landet flyr från. Men rädda folk som skadar Sverige Norge är inte okej ens. MEN NORDISKA LÄNDER HAR PROBLEM IDAG FÖRBJUDER BURKA,NIQAB,BURQA DANMARK. Men vill inte ha ett samhället med burka ,burqa, niqab. Danmark ser svarta kvinnor över allt kvinnor gick börjar bli arg att möta dem. Men landet gick emot mörk kultur. Men Sverige, folk söker länder som godkänner burka ,burqa, niqab.

Men måste regeringen vara hjälpsam nu burka, burqa, niqab ska försvinna nu. Norge har en bit kvar förbjuda burka burqa, niqab, skadar samhället möter på mörk kultur måste börja hjälpa kvinnor barn slippa bära burka, burqa, niqab ,genom att sätta en förbjuden skyllt över allt förbud burka, genom att annars får ni mörkt land genom att Danmark har SAGT NEJ TILI BURKA, BURQA, NIQSB.

MEN LÄNDER MÅSTE LÄRA SIG LEVA FLYR TILL. KLÄDER SOM BÄR BURKA,BURQA, NIQSB MÅSTE STÄDA BORT MÖRK KULTUR DÅ. Men länder måste hjälpa varandra då. Burka har problem män med sig. Problem män kan bli farlig killar, som växer upp ser kvinnor lever då. Kan skada oss har ett lågt tänkande människor som bär burka, burqa, niqab.

Ni som har flytt till länder. Länder måste ändra om idag Internet måste låsa en del ställen, som är farlig att visa idag. Men hitta ett sätt att stoppa jorden problem med internet. Folk kan lära sig om sekretess sätta in ett skydd, som ingen ser dig. Hitta lösningar idag ,genom att jorden stökar till allt idag. MEN BYGG EN SÄKER VÄRLD INTERNET INGÅR, genom att leva tryggt slippa bli utsatt från folk då. Men ser oss, ställ in internet och länder ska inte skaffa internet, som skadar kvinnor ,barn, männen.

INTERNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.