CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI KALLAR FORTFARANDE FÖR CORONAVIRUS. VARFÖR ÄNDRA OM CORONAVIRUS. Alla vet vart namnet kommer ifrån. Vi fortsätter kalla coronavirus och länder vet vad vi pratar om då. Men första ordet virus, då kallas coronavirus för oss. Men flyter ändå på virus och ändrar om namnet, men rätta namnet är coronavirus ,varför ändra om när vi såg sjuka människor på båten. Japan döper virus till coronavirus.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cc11ae1651f07204c3dcbda11f5243ab.gif

JAPAN SOM DÖPTE VIRUS TILL CORONAVIRUS.

MEN SVERIGE STÖKAR TILL ÄNNU MER PROBLEM MED CORONAVIRUS. Men landet är upp och ner idag när till och med väljer en kvinnlig ledare inom regeringen.

Men hon ser inte faran vi har tagit upp om då. Men hon sitter sjuk coronavirus. Men många håller till i Stockholm ledare inom regeringen. MEN GÖR FEL ANNARS HAR HON VARIT FRISK. Men går ut och har kul.

MEN ÄR SÅ OENIGA INOM REGERINGEN. Men väljer en leda landet när vi har ledare, som kan se faran med coronavirus. Hon har så konstiga idéer. Vi säger inte mer. Men finns folk kan styra bra ihop.

Men ingen lyssnar på dem när vi ser flyter coronavirus genom Stockholm. Men alla vet större sammanhang ,då kan folk bli sjuk står mitt emot publiken då. Men coronavirus flyter så ,mitt emot folk kan lätt ta sig in hos dem. Men blir drabbad coronavirus, genom att ingen ska stå mitt emot folk, och stora församlingar, då kan bli problem ,vem har du mitt emot??? Men är frisk pratar med eller sjuk. Men folk tänker inte på det ,genom att Stockholm är pesten för folk att åka dit när flyter coronavirus. MEN SITTA BREDVID GÅR BRA. GÅR BAKOM MÄNNISKOR GÅR BRA. SÄKERHET MUNSKYDD.

MUNSKYDD, men är pesten att sätta på sig. Men tyvärr bästa mot coronavirus munskydd. Men ungdomar ser gå runt med munskydd. Men kan vägra göra det. Men ser munskydd folk sätter på sig.

VI ÖKAR CORONAVIRUS, och folk vet inte vad kan göra då??? Men kan prova hitta bra skydd kul färger ,som ungdomar och vuxna sätter på sig. Men går hitta färger som vi gillar då. Men visar tråkigt på teven vem vill bära skydden. Men ta fram kul skydd som folk sätter på sig. Men ska vara tyg som är mjukt tyg.

NÄR CORONAVIRUS DÖK UPP jag känner vill skydda mig. Men tog en stor lila yllehalsduk som köpte på Nelly. Men har köpt en fin stor halsduk lila min färg. Jag letar halsdukar den gången ,men hittar Nelly då. Men måste vara tjock och tät. Men tittar på halsduken kan jag ta den??? Men gick perfekt att ta halsduken. Men tog halsduken skulle ut och fixa saker och ting. Men var inte ens jobbigt att bära den. Men var fin och lila. DET GÅR TA SKYDD VI GILLLAR SÄTTA PÅ SIG. Men slipper se tråkig ut. Men är så känsligt med folk idag. Men barn och ungdomar kan säga NEJ.

JAG MÅSTE LETA ANNAT SKYDD. När våren och sommaren kommer ,då måste hitta ett skydd. Men letar i butiker kan sätta på mig. Men vill att det passar mig, annars kan inte ta på mig och går runt bland folk. Men för mig är det viktigt att det passar mig. Jag tittar runt ,men så har Åhléns tyg svart och leopard färg, blandad svart och leopardmönster på sidan. Men vill hitta lila, men tänkte till med får väl sy ett skydd. Men köpte ett som kan sätta på mig. Men vara bland folk måste bära skydd som jag gillar då. Men tyg och mjukt.

Men vet som hittar på andra ställen skydd som var av tyg, men var också fint skydd hon hade fixat. Men går skydda sig, men låt folk hitta sin grej. Jag åkte runt och skulle leta fint skydd för coronavirus. Men var slut skulle hitta samma som hon hade köpt. Jag måste gå själv ,genom att se rätt skydd för mig. MEN TYG CORONAVIRUS SKYDD FINNS PÅ AFFÄREN. Men är bästa att köpa tyg.

KUL SKYDD FÖR CORONAVIRUS KAN LETA SJÄLV TYG. Men kan leta som gillar då. Men ingen ungdom sätter på sig ,som visar på teven. Men sjukhuset har det.

MEN CORONAVIRUS SKYDDET KAN TILLVERKA SJÄLV MED FINA FÄRGER. VI PRATAR OM UNDOMAR OCH BARN och gillar sätta på sig då. Men kan skydda mot coronavirus barn och ungdomar vuxna kan välja själv. Men ingen sätter på sig, som visar teven kommer till ett sjukhus skydd går med då.

MEN TESTA GÖR SITT EGET CORONAVIRUS SKYDD. Kan hitta på kul grejer färger tuffa färger gilla sätta på sig. Men är eget skydd som vi gillar visa sig i. Men kan sitta i grupper ta fram tyg till dem.

Jag tar inte från dem ens, jag hittar mitt eget skydd som passar mig. Men jobbar inte inom vården kan visa det som arbetar där. Kan bli rädd ,ska vi bära det skyddet för munnen??? Men kan neka kolla hur landet ser ut.

Men hjälp ungdomar barn vuxna göra sitt skydd egen färg gillar tuft för dem. Men måste tänka på hur ungdomar är ,och vuxna och barnen känner ser skydden är inte kul att sätta på sig då.

MEN KAN HITTA SIN EGEN GREJ OCH CORONAVIRUS SKYDDET. Men tvätta det när kommer hem. Men sätter på skyddet för munnen när går ut genom dörren. Men hitta färger som barnen och vuxna och ungdomar gillar då. Men kan stoppa mycket problem när vi vet hur ungdomar är ,ska vara tuff och sätta på sig skydd visas då springer inte från det.

CORONAVIRUSSKYDD, tyg och kul färger kan känna sig speciell ,har sin egen färg. Kan passa in klädstilen kläder har. Men kan fråga sina vänner, vad har du för färg??? Men har den färgen, men vad tuff du var i den färgen. Jag måste också fixa den färgen. Men vart har du köpt skyddet som är så fint???? Men mamma tog fram symaskin sydde till mig. Men kan sy om ni vill då. Eller frågar vart har ni köpt skyddet för munnen i tyg??? Men det går ta fram symaskin som kan sy då. Men fungerar perfekt när man hittar inte i affären kan ta fram symaskinen sy coronavirusskyddet, som har tillgång till det.

Men hittar fina affärer ,som kan hitta fina färger ,så du känner måste köpa coronavirus skyddet ,men vad tuff du var i färgen. Men så här kan det låta om de får göra sin grej. MEN VI KAN UNGDOMAR OCH BARNEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45953892c0ef25338660f2906b962055-angels-and-fairies-heavenly-angels.jpg

KAN GÖRA EGET CORONVIRUS SKYDD, KLASSERNA SKOLAN HJÄLPER BARNEN GÖRA SKYDDEN. Kan vara små barn som vill göra sin grej. Men kan vara stora barn som vägrar sätta på skyddet skyddet. Men skolan tar fram till klasserna kan pyssla och göra sina coronavirusskydd.

Men får välja själv, men kan bli sin egen personlighet. Men gillar att testa fram nya färger ,genom att har kläder att sätta på sig. Men viktigt att ta coronavirusskydd ,som passar stilen då kan du nå långt med dem. NÄR VI HAR MED BARN OCH UNGDOMAR ATT GÖRA, DÅ FÅR NI TÄNKA OM. VI GER TIPS TILL ER. Men är svårt att hjälpa dem men kan testa vi visar hjälp. Men kan vara jobbigt att gå med coronavirus skyddet.

Men måste se vart vi befinner oss när vi måste sätta på coronavirus skyddet. När du går ut genom din dörr kan sätta på dig coronavirus skyddet. När du kommer hem tvättar skyddet på en gång. BRA TISPS NÄR ÖKAR CORONAVIRUS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

MEN ÄR STOCKHOLM SOM STÖKAR TILL SÅ MYCKET PROBLEM FÖR OSS. MEN KAN INTE STANNA UPP ENS. Men hålla sig inne när flyter coronavirus ,men springer på allt måste ut på allt, och till och med regeringen gör fel idag när vi måste lugna oss.

Stockholm som stökar till så mycket problem för folk. Regeringen gör inget åt det. Hon skulle besöka Stockholm har aldrig varit där. Men bor långt upp mot landet ,men kul att se Stockholm. Men besöker Stockholm blev sjuk på en gång kul för henne ,men hon drabbas av coronavirus. Men önskar åka till Stockholm blev ingen nöjestripp som hon önskade då. Hon blev sjuk coronavirus. MEN STOCKHOLM HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS.

Men även kör Talang fullt med folk. Men Idol var mycket folk den gången. Men litar på folk är frisk, som kan ställa till för Idol, men även Talang. Men har spelat in Idol och Talang. Men flöt även coronavirus den gången. Men vi hör folk kan bli sjuk bara besöker Stockholm. DET HÄNDER IGEN BLIR SMITTAD I STOCHOLM.

Men han tar tåget till Stockholm firar julen tillsammans med sin bror. MEN KUL ATT FIRA JULEN IHOP och tar tåget från Östersund.

Östersund och kliver av tåget i Stockholm. Han var i Stockholm, för att fira julen ihop med sin bror. MEN STOCKHOLM ÄR ETT PROBLEM I DAG ÄR ETT PROBLEM FÖR MÄNNISKOR. Men tänker inte på det, genom att fira julen ihop. Men hemresan åker tåg från Stockholm, men fullt på tåget den gången.

TÅGRESAN. Men ingen tänker på att minska på passagerare. Men var fullt från Stockholm när åkte hem till Östersund. Men han hade skydd för munnen. Han är rädd person, men tog 3 sprutor så han är rädd att bli sjuk. Men går ändå med skydd när han är bland folk. Men han har klarat sig länge tills han åker tåg och kliver av Stockholm central.

Men var på tåget han blev sjuk. Men kille går förbi han i gången. Ser inte det är så fullt med folk den gången. Men vem är smittat av dem??? Svårt ,genom att ingen säger jag är sjuk och bär smittan coronavirus. Men han bar smittan och blev sjuk när han kommer hem. Men han kände efter ett tag att han har fått coronavirus. Men är lurig när ingen bär skydd ,då kan vem som helst bli drabbad då. Men folk är dålig att göra det. MEN TÅGEN STÄLLER TILL MER PROBLEM NÄR MÅSTE MINSKA PÅ PASSAGERARE. Men hur många blev drabbad då??? Men flera blev sjuk ,genom att coronavirus sprider så fort idag. Han hade tagit 3 sprutor och blev sjuk coronavirus.

MEN SPRUTOR FÖR CORONAVIRUS ÄR PROBLEM IDAG, GENOM ATT INGEN SPUTA FUNGERAR FULLT UT. Men förr kunde hitta sprutor ,som fungerar att skydda folk. Men är fri idag. Men fanns sprutor ,som tog död på sjukdomen folk led av då.

Men coronavirus fungerar dåligt, genom att folk tar den och blir ändå sjuk. Men är något fel när tar fram sprutor över världen, och blir ändå sjuk och folk ser det. Men kan få framtida problem med sprutar tar fram idag. SVININFLUENSAN SPRUTAN BLEV FOLK SJUK AV. Men kommer efter flera år när blandar i farliga medel. Men blir sjuk genom att sprutan går upp i hypofysen. Men blandar i farliga ämnen i sprutan. Men blandar i kvicksilver som är farligt ämne. Men folk är rädd vill inte bli sjuk. Men ser att folk blir sjuk fast tar coronavirus sprutan.

Men folk måste lära sig läsa på vad allt innehåller. Men sprutan coronavirus kan bli sjuk fast tar sprutan mot coronavirus. Men står på sprutan ,då är det bättre att låta bli det. Folk tar tre sprutor blir ändå sjuk coronavirus. Kan ta två sprutor och blir sjuk coronavirus. MEN FINNS INGEN SÄKEHET IDAG.

Men är så mycket problem med spruten, så länge ingen kan ta fram rätt spruta, då kan folk ta skydd för munnen och näsan. Men är krig idag om sprutan ,men folk vet vad det är för problem med sprutan, kan tvinga folk idag ta sprutan, som blir fel när innehåller problem då. MÅSTE TA FRAM RÄTT SPRUTA FÖR FOLK. MEN ANNARS FÅR GÅ MED CORONAVIRUS SKYDD.

Men folk kan leva med skydd för munnen och näsan. När sprutan är inte perfekt ,då kan ta skydd och gör din grej.

STOCKHOLM ÄR PROBLEM IDAG DÅ.

GÖTEBORG VAR GRUPP SOM SMITTADE VARANDRA DÅ BLEV SJUK. Men träffas och litar på varandra, men så visar sig så blir alla sjuk i gruppen. Men hur många sprider ut coronavirus???? Men en del tar sprutor och blir även sjuk coronavirus. GÖTEBORG STÖKAR TILL MÅSTE HA KUL. MEN VI HAR TAGIT FRAM LITE TIPS TILL ALLA MÄNNIKSOR. Det är yngre människor ,som sprider i Göteborg måste ha partyn ,så landet är inte kul idag. Måste ändra om Göteborg, men händer ofta storstäder spider smittan ,men står för smittan. Måste ha ut och har kul svårt att sitta hemma när viner coronavirus i Göteborg. MEN SPRIDER CORONAVIRUS. VI LÄGGER UT TIPS TILL FOLK.

MEN ÄR VIRUS PROLEM IDAG ,som verkar öka på sjuka idag, genom att gör fel efter fel. Men vi ser alla fel ,som blundar för. Men vi blir trött ökar på coronavirus. Men vet att vi har regering ,som är inte inne på samma sak. Nu satt hon sjuk, som ska leda ett land. Men säger ingenting om det ,men vi vet. Men vill inte säga vad vi såg. Men vi är tyst om henne. Men vi såg felen alla gör sätter inte på sig skydd alla som sitter där. MEN SKA GÅ MED GOTT EXEMPEL GENOM ATT VISA SVERIGE.

MEN KAN BLI SJUK CORONAVIRUS ,SOM VI HAR TJATAT OM HELA TIDEN. NU BÖRJAR PRATA OM DET. Men hela landet har problem med virus som inte ger sig. Men ökar på hela tiden när ni ser pratar med folk kan bli sjuk även då. Men är så lätt att bli smittad när står mitt emot folk. Men pratar nu om det ,som vi har tjatat om då. Men skydd är bra att sätta på sig när är på stora tillställningar då.

Men vi kan förstå det är jobbigt att sätta på sig skydd för munnen näsan. Men kan prova hitta bra skydd kul färger ,som ungdomar och vuxna sätter på sig. Men går hitta färger som vi gillar då. Men visar tråkigt på teven vem vill inte bära skydden. MEN TA FRAM KUL SKYDD SOM FOLK SÄTTER PÅ SIG. Men ska vara tyg som är mjukt tyg.

MEN FÅR VÄLJA FÄRGER SJÄLV OCH TYGER GILLAR.

SVERIGE 15 513

GÖTEBORG Västra Götalands län Göteborg Dödsfall 2 522 –

Västra Götalands län

Totalt antal fall 266 tn

STOCKHOLM Dödsfall 4 634 –

Stockholms län

Totalt antal fall 389 tn

JÄMTLANDS LÄN Jämtland Dödsfall 130

Totalt antal fall19 636

NORGE

Dödsfall 1 381

Totalt antal fall 113 075

ENGLAND men siffran visar tar inte hand om människor. Men får inte rätt hjälp när har så hög siffra dödsfall.

Dödsfall 152 tn152 000+88

Storbritannien

Totalt antal fall15,2 mn15 200 000+70 160

LÄNDER ÄR INTE KUL ATT SE IDAG NÄR ÖKAR CORNAVIRUS. Vi tittar bara på lite länder drar inte upp hela listan som vi gjorde förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.