CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI KALLAR VIRUS FÖR CORONAVIRUS GENOM ATT JAPAN HITTA NAMNET ,DÅ HETER CORNAVIRUS FÖR OSS. MEN FOLK VET VAD VI SKRIVER OM.

VI HAR TAGIT UPP OM PROBLEM MED SPRUTAN MOT CORONAVIRUS. Men vi tror ni hittar vaccinet mot coronavirus. Men tji fick vi ,genom att folk blir sjuk när tar 3 sprutan ,då ligger sjuk. Kan till och med hamna på sjukhuset efter tog sprutan, fick sjukdomen coronavirus men tror tar en spruta mot coronavirus. Men blev så sjuk när tog sprutan mot coronavirus.

Men mår dåligt en dag, men vilken hit tog sprutan mot problem samhället har då. Men blev sjuk när tror hjälper mot coronavirus ,genom att ingen har lyckas ta fram mot coronavirus. Men titta hur världen ser ut idag. Men blev sjuk fick coronavirus ,men unga tog två sprutor, men fick coronavirus. Men ingen går säker idag när stökar till med unga och äldre människor då. Men ingen har rätt att tvinga folk ta en spruta, som fungerar så dåligt får sjukdomen.

Men har inte varit nära coronavirus. Men var frisk och tar mot coronavirus tredje sprutan blev sjuk av den, genom att hon tål inte den innehåller ens. Men tvingar folk är så fult ,kan gå med eget skydd för munnen. Många väljer skydd för munnen, genom att slippa problem med coronavirus. Men ingen spruta har tagit fram så åker på coronavirus. NÄR MÄNNISKOR SER PROBLEM EFTER FÖRSTA SPRUTAN ,BLEV SJUK MÅSTE STANNA UPP TA FRAM RÄTT FÖR MÄNNISORNA. Men fortsätter tvinga folk ta spruta som folk ser mer än dem.

När kan bli sjuk ,då vill inte ens ta sprutan ,genom att ingen vill bli sjuk tar sprutan blev sjuk från coronavirus när fanns sprutor som fungera kan ta bort hemska sjukdomar i samhället. MEN FLYTER FORTFARANDE OCH FOLK DÖR CORONAVIRUS. Men teven pratar om det. Men folk blir less och tar väl sprutan detta tjat om det ena än det andra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

Men titta när folk tar sprutan blev sjuk av den ,men får med sig en lapp kan bli sjuk ,men är fritt val att bli sjuk. MEN TA FRAM EN SPRUTA SOM HÅLLER HELA LANDET ANDRA LÄNDER. Men vi gillar inte testar på barnen har till och med barngrupper som ska även leva barnen då. Men tar inte hand om barnen föräldrar låter testa sprutan mot coronavirus när fungerar inte ens då. Men barnen kan bli sjuk när tar inte fram rätt sprutan.

MEN FÖR MÅNGA ÅR SEN NÄR SVININFLUENSAN DÖK UPP DÅ. Men folk blev sjuk och flera dog. Men tog fram ett vaccin mot svininfluensan. Men tog sprutor mot svininfluensan, men Sverige blev fri svininfluensan. Men möter inte problem mer med den.

Men vi vet att innehåller dåliga saker, men blev fri från svininfluensan möter ingen dag. Jag tog inte sprutan mot svininfluensan ,men klarar mig bra ,genom att tål inte sprutor tabletter då. Men vet fler som vill inte ta den, genom att såg innehållet i den. Men lever efter den tiden. Men vi blev fri från svininfluensan. Men tänker på coronavirus ???? Men hela jorden är sjuk och länder blir sjuk ,men ingen har hittat svaret coronavirus, men fortsätter snurra på jorden runt. MEN TÄNK EFTER INNAN NI TAR SPRUTAN MOT CORONAVIRUS.

Men har lyckas dåligt fast kan ta fram sprutor, för att utrotar farliga sjukdomar då. Men nu går det dåligt att hitta rätt vaccin ,genom att ingen har lyckas med det. Men tvingar ta en spruta kan bli avstängd ,när alla ser har lyckas dåligt ta fram en spruta ,som är onödig att ta när kan bättre ta fram sprutor mot det ena än det andra då. Men vi har lagt ut en lista alla sprutor barn får växa upp med, men utrotar farliga sjukdomar. VARFÖR KAN HITTA RÄTT NU???

Men coronavirus ger coronavirus när tar sprutan. Men har tagit sprutan mot coronavirus ,men blir sjuk ändå sjuk ligger hemma, men oj. Men tror sprutan hjälper ,men kolla hur Sverige ser ut idag. Men tillåter inte stanna upp idag ,genom att lugna ner människor, så vi slipper mer spridning när de hjälper dålig mot sprutor tar fram. MÅSTE TESA HÅLLA SIG LUGN ,SÅ SLIPPER MER SPRIDNING. Men en del områden är värre än andra områden. Men mycket händer i Stockholm ,som ökar på spridningen coronavirus. Göteborg har mindre döda än Stockholm.

Men måste ta hand om det ,genom att få slut på coronavirus. Men folk som aldrig varit i Stockholm har blivit sjuk coronavirus. Men sprider vidare genom tåg flyg tar en del då. MEN SPRIDER TILL ANDRA STÄLLEN NÄR INGEN LUGNAR NER SIG.

Norge har varit duktig ,men ändå tvingar ta en spruta mot coronavirus. Men sköter sig mycket bättre än Sverige ,som har mer och med döda efter vägen. Men många får stanna hemma när Norge styr det så, men minskar enormt coronavirus. Men Sverige ökar mer och mer problem när kan inte vara hemma, så länge de kan. BLIR FEL NÄR GÅR FÖR TIDIGT TILL ARBETET NÄR VI HAR PROBLEM MED CORNAVIRUS.

Men folk börjar för tidigt när ska vara hemma, men Sverige gör så många fel mot folk idag, men ökar på coronavirus. Men vill att folk ska hålla sig lugn, men hur ska de kunna det när kan knappt stanna hemma med dåligt ersättning från försäkringskassan. Men kan knappt vara hemma då. Men Norge gör på annat sätt mindre döda då. Men 100 procent när är sjuk full lön ,då kan klara sig bra att leva med full lön. NORGE VI SKRIVER OM. Men har ett annat tänkande än svenska regeringen får knappt vara hemma då. Men kan även får sjukskriving ,men utan ersättning måste tjäna mer ,för att få lite pengar från försäkringskassan. SVERIGE ÄR SNÅL.

Men förr kunde utropa sjukdomar. Vi har tagit upp en lista från förr ,då vi ser så lite av den sjukdomen. Men även alla vaccin föräldrar ger sina barn mot det ena än det andra, genom att slippa problem med sjukdomar. MEN HAR UTROTAT SJUKDOMAR GENOM HITTAR VACCIN MOT DEN SJUKDOMEN. Men lämnar ut papper om sprutan, men kan få problem coronavirus fast tog sprutan. Men ingen vill ens ta en spruta som får coronavirus. FOLK HAR FORFARANDE PROBLEM MED CORONAVIRUS.

VI TOG FRAM EN LISTA ,SÅ FOLK KAN FÖRSTÅ VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL MOT MÄNNISKOR IDAG. Men läs listan sjukdomar utrotar ,men coronavirus ligger kvar fortfarande och folk dör idag. Men därför tar fram gamla händelse när Sverige led av sjukdomar ,men hittar vaccin mot det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sweden-sverige-birgitta-andlig-inspiration.png

Tack vare Svenska National­föreningen mot Tuberkulos intensiva arbetsinsatser kunde den fruktade lungsoten nästan utrotas i vårt land.I dag är tuberkulos fortfarande en ovanlig sjukdom i Sverige erbjuder nu vaccinationer tillsammans med Apoteket. Vi vaccinerar mot bl.a. TBE, bältros, pneumokocker & säsongsinfluensan. Vaccinationer. Covid-19 test. Erfarna läkare. Digital & fysisk vård. Boka tid online. Tjänster: Läkarbesök, Rådgivning, Receptförnyelse.

Men forskar fram medel mot den fruktade sjukdomen. Men sett att det finns kvar på en del ställen i världen. Men har inte fått hjälp som vi fick hjälp. Men ser att finns kvar lungsot Tuberkulos. Men Sverige har städat bort fruktande sjukdomen.

Men länder finns kvar lungsot Tuberkulos. TBC var tidigare en folksjukdom i Sverige men är i dag relativt ovanlig.

Alla barn i Sverige erbjuds och rekommenderas vaccination mot tolv sjukdomar. Barn vaccineras för att få ett bra skydd mot allvarliga sjukdomar.

Alla barn i Sverige erbjuds och rekommenderas vaccin mot följande sjukdomar: 

 • difteri
 • kikhosta
 • stelkramp
 • polio
 • haemophilus influenzae typ b (Hib)
 • pneumokocker
 • mässling
 • påssjuka
 • röda hund
 • rotavirus
 • hepatit B
 • humant papillomvirus (HPV).
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.