bloggen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpg

JAG HAR HAFT PROFBLEM MED DATOR OCH KAN INTE LÄGGA UT SOM JAG VILL. Men datorn dog bara ,och måste skynda mig hitta ny dator. Jag har haft uppehåll att lägga ut till er. Men kan skriva nu ,men tog en dator i all hast och får kolla sen på internet ,genom att har inte i affären. Men affären är dålig att ta in datorer märken jag gillar ,och måste titta på deras hemsida leta där. Men tar in mer av andra märken och en del märken sämre.

MEN FÅR TACKA FÖR ALLA KOMMENTARER OCH FÖLJER BLOGGEN. Men har legat efter med kommentarerna när datorn dog ,men även med andra saker kommer efter med det.

JAG KAN INTE GÖRA SÅ MYCKET ÅT DET när datorn dog. Men kan inte styra den gången än att höll 3 år, som blev så sur på. Men var en bärbar dator ,som borde hålla mycket längre och kostar en del kronor. Men håller längre dator stationär dator. Jag har stationär dator som tur är.

Men skärmen dog och måste hämta den, genom att står på annat ställe då. Men ska bara fixa skärmen, då blir jag glad igen. Men kan köpa större skärm att sitta med. Nu måste jag sitta med bärbar dator. Men måste ändå köpa bärbar dator, genom att är enkel att ta med sig då. MEN LETAR STÖRRE SKÄRM BÄRBAR MEN VILL SE BRA NÄR JAG SKRIVER ÄN SMÅ SKÄRMARNA ÄR INTE KUL ATT SITTA MED.

Men andra dator är jobbig att bära med sig då. Men fungera bärbar att skriva från ,men är van att sitta med andra datorn med större skärm och skönt att sitta med. Men bärbar är bra för alla människor lätt att ta med sig än att dra med sig en stationär dator. Men utvecklingen går vidare i snabb takt. MEN SKA TÄNKA PÅ HUR DE BYGGER DATORERNA. HÅLLER LÄNGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.