CORNAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI KALLAR CORNAVIRUS SOM VI HÖRDE FÖRSTÅ GÅNGEN. VI ÄNDRAR INTE OM NAMNET. Men folk vet vad vi pratar om. Sverige döper om namnet till annat namn. COVID -19 GENOM ATT LÄNDER HAR CORNAVIRUS. Men Japan dök upp som döper virus till coronavirus.

Men får heta samma namn som Japan döper coronavirus, annars snurrar vi till det med andra länder vi skriver om COVID -19. Men hemsk virus vet alla vart vi fick höra första namnet, då får heta så. Varför ändra om namnet genom att vet att det är coronavirus.

HON KOMMER HEM OCH VI VAR PÅ ETT SJUKHUS HON VAR SJUK. Men fanns folk på sjukhuset familjen var där. Men gick fram och kramas pussa på kinden. Pussa på kinden som var där. Men går inte idag pussa på kinden genom att folk är sjuk idag.

VARFÖR KAN INTE PUSSA PÅ KINDEN??? Hon var sjuk kan inte pussa på kinden. Men vill vara nära henne fast folk kan bli sjuk.

MEN VARFÖR VAR HON SJUK??? Hon har blivit smittad coronavirus. Hon fick coronavirus och ligger på sjukhuset.

Men familjen var också på sjukhuset hälsar på henne när hon fått coronavirus. ALLA VAR DÄR.

Men vill bara hälsa på henne. Alla var nära henne fast hon var så sjuk fått coronavirus, så måste hälsa på henne. Men familjen var orolig över henne fått fruktade coronavirus. Men en del kan dö eller överlever folk idag. MEN LANDET HAR PROBLEM ÖKING CORONAVIRUS DÄRFÖR LÅG HON DÄR. Men kan stoppa i tid när första coronavirus dök upp. Men får resa och hitta på sin grej utan att skydda Sverige.

Sverige är dålig att sätta gränser i tid. Men tar det lugnt tar fram en spruta ,som kan stoppa alla sjukdomar då. Men har stoppat sjukdomar när svininfluensan dök upp. Men fungerar när tog sprutan mot svininfluensan. MEN SÄTTA GRÄNSEN PÅ EN GÅNG NÄR HÖR FOLK ÄR SJUK CORONAVIRUS.

MEN DET VAR INTE SÅ BRA ATT HÄLSA PÅ HENNE FAST VILL BARA KRAMA HENNE. Det är inte så enkelt att leva idag, genom att familjen vill vara tillsammans fast var sjuk.

KAN FAMILJEN VARA SÅ NÄRA HENNE NÄR HON ÄR SJUK???NEJ kan inte hälsa på sin familj som blir problem för dem som vill bara krama henne då. Men tvättar händerna när lämnar sjukhuset. Men har varit och träffa henne och pussa henne på kinden. Hon smittar folk när hälsar på henne. Men fick med sig från sjukhuset. Alla kan bli sjuk när besökte henne genom att sprider coronavirus.

VAD HÄNDER DÅ ??? FOLK BLEV SJUK EFTER VAR PÅ SJUKHUSET. MEN SPRIDER VIDARE CORONAVIRUS. Men glömde munskydd när var där. Men är viktigt att sätta på sig munskydd. Men kan köpa eget munskydd för coronavirus. Men affärer som säljer skydden då. Men känns bäst köpa tyg ,genom att tyg är mjukt att sätta på sig skyddet.

Men har inte hitta hjälpen idag tar fram rätt spruta mot coronavirus. När folk ska bli fri hemska sjukdomen coronavirus ,då står på sprutan kan få coronavirus hög feber, kan bli drabbad får coronavirus. Men har hört att folk som tar 2 sprutor eller 3 sprutor bli smittad får coronavirus rullar runt än idag. Men finns människor ,som tål inte sprutan kan bli sjuk när har tagit mot coronavirus. Det visar sig var fel hjälp när blir så sjuk efter sprutan, kan inte prata i mobilen blev så sjuk från tredje sprutan coronavirus. MEN SPRUTAN FUNGERA DÅLIGT ANNARS HAR VI VARIT FRI PROBLEM I SAMHÄLLET DÅ.

MEN DET HÄNDER ÅKER TILL STOCKHOLM FIRAR JULEN. Men åker hem fick coronavirus fast har tagit 3 sprutor ,då blev smittat vill bara hälsa på och fira julen. Men vilken härlig stad Stockholm genom att långt tillbaka som skulle besöka Stockholm fick coronavirus den gången. Men har inte varit i Stockholm men vill åka till huvudstaden. Men vilken hit blev sjuk när hon vill besöka huvudstaden. Men är ett tag seden hände henne. Men fira julen hände 2021 som skulle åka fira julen. Men drar hem coronavirus genom tåget Östersund har fått ökning coronavirus. Men måste göra något åt det genom att stockholmarna sprider till alla då. Men har ökat dödsiffran genom att folk blir sjuk och dör när har varit i Stockholm. STOCKOLM DÖDA 4 731

GÖTEBORG DÖDA 2650

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är two-sisters-sledding-vickie-wade.jpg

MEN FÅR RESA SOM DE VILL FAST VI SKA HÅLLA OSS STILLA DÅ. Men Åre åker folk till ,men är populärt rese mål. Men andra fjäll åker till smittar vidare ,genom att Stockholm har hög siffra 4731 döda.

SKÅNE LÄN DÖDA CORONAVIRUS 1 972 DÖDA.VI VET ATT

STOCKHOLM HAR PROBLEM NÄR VI SER ANDRA STÄLLEN HAR MINDRE DÖDA. Men Stockholm är problem stad att ändra om att stanna upp en stund. Men kan varje stockholmare göra det??? Men ligger högt på listan, då måste regeringen sätta sig ner och pratar igenom stort problem har med coronavirus. Men är problem folk som sprider coronavirus.

Men är du säker är frisk ,genom att ni är så duktigt att sprida vidare coronavirus. Men ni åker på semester till andra länder ,men hör blev problem med coronavirus. Men har ökat siffran döda ,eller blir smittad efter ni var där. Men måste lugna ner er nu. Österiket fick problem men flyger från Stockholm. Men ökar i andra länder då. MÅSTE SÄTTA GRÄNSER NU.

Men ökar Göteborg genom grupper måste ut och har kul. Vi kollar mot Norge, som sköter sig bäst lite döda där medans Sverige är pesten döda för mycket döda, genom att sätter inte gränser stanna hemma ger dem pengar är sjuk. MEN REGERINGEN FÅR TITTA MOT NORGE ,GENOM ATT SÄNKA DÖDSSIFFRAN.

Men går för tidigt till sitt arbete har inte råd att vara hemma genom att drar 20 procent från lönen är sjuk. Men ser lite ut men blir problem när ska betala sina utgifter. Men går till jobbet igen, men blir sjuk igen och igen. MEN GE FOLK HUNDRA PROCENT NÄR FÅR CORNAVIRUS GENOM ATT SÄNKA DÖDSSIFFRAN. Men går för tidigt till arbetet, men tar om på dem är sjuk och sjuk. Men ser ofta är sjuk och har svårt att stanna hemma då. Men måste ändra om genom att sätta stopp för coronavirus.

Men vad gör Norge stanna hemma med full lön när får coronavirus. Men får 100 procent full ersättning när är sjuk. Men klarar av att överleva lite döda där Sverige döda 16 028

NORGE DÖDA 1 467. MEN DET ÄR NORGES SIFFRA. OCH SVERIGE ÄR PROBLEM LAND IDAG. Men vad gör Norge stanna hemma med full lön när får coronavirus. Men får 100 procent full ersättning när folk är sjuk. Men klarar av att överleva lite döda där Sverige döda 16 028

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.