VINTER KALL VINTER -WINTER COLD WINTER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 334428.jpg

SER FOLK STÅR OCH FRYSER OCH BLÅSER PÅ HÄNDERNA MEN ÄR KALLT HAR TÄNT UPP EN ELD ATT VÄRMA SIG DÅ. Men står i snön och fryser, genom att de har kall vinter kan mätaren åka upp mot 30 grader när det är kallt då. Men kan smälla till en del vintrar vart ska de då sitta, genom att kallt och 45 grader kallt kan smälla till då.

Men kylan kan folk dö när hinner inte in att värma sig. Men vi kan hoppas på att hinner in i värmen som stod och frös, genom att kan hitta folk död. MEN VARFÖR HITTAR HAN DÖD ? Han skulle till en fest och hinner inte in i värmen, och det var 25 grader kallt den gången hittar han död frös till döds. Men är sanningen om Sverige som är dålig att fixa till lägenhet kan leva och bo ,genom att måste kanske höja lönen till folk.

Men vi kan vara glad idag ,vi har inte 50 grader som långt tillbaka nyårsafton fick vi 50 grader kunde inte gå ut då. Men vi kan ha så kallt ,och är regeringens ansvar som förr hade en regering, som tänkte på folket då. Men vi har en regering som tänker bara på sig själv då. Men vi har haft en regering som tänkte på landet då. Men tänkte på människor ingen hamnar utanför samhället och sover ute som gör idag. MEN TÄNKTE PÅ MÄNNISKOR SOM ÄR VIKGIT ATT GÖRA DET.

MEN FÖRR DÅ TÄNKTE PÅ MÄNNISKOR SOM HAR SLUTAT TÄNKA PÅ MÄNNISKOR IDAG. Men står och fryser värmer sig med en lägereld. Men är de ute på utflykt, som förr i tiden när vi tog skidorna och åkte en sväng i kylan. Men efter utflykten åkte vi hem och värmer oss. Men fryser det är kallt och in i värmen då. Men var 35 grader, men ingen kan vara ute då.

Men vi trodde var en utflykt ,men tji fick vi. DET ÄR SVERIGE IDAG. Men vi har en regering som gör så mot svenska folket då.

MEN VI TRODDE VAR EN UTFLYKT SOM FÖRR I TIDEN tog skidorna och åkte en sväng då. Men fryser om fötterna och kan knappt stå still då.

Men vi gick in i värmen och värmer oss. Men vi hade en annan regering på den tiden. Men ingen sov ute på den tiden försöker hjälpa folk då. Men fanns lite folk , som hamnar utanför samhället som drack och tog droger då sov ute på olika platser då. MEN VILL FÅ SLUT PÅ SOVA UTE DÄRFÖR SAMLAR PENGAR. SÅLDE EN TIDNING.

Men började ordna för dem, som sover ute eller bor på dålig ställe då. Men hittar till dem tak överhuvudet startar en tiding och kan samla in pengar till dem. Men nu har folk som sköter sig kan hamnar utanför samhället. MEN HAR BLIVIT NÅGOT FEL IDAG ,GENOM ATT SER HUR FOLK HAR DET. Men förr då kunde vem som helst ta en lägenhet och hyran stämmer för dem då.

Men många lägenheter kostar pengar, och kan hamna i problem när bli arbetslös får bidrag från arbetsförmedlingen när har dåligt arbete. Ibland får lite bidrag från dem. Men ger för lita bidrag. När folk går i pension får bostadsbidrag, genom att kan leva då. Men har hyran att betala och andra utgifter då. Men får extra tillägg när tar ut pensionen då lägger på extra bidrag till dem. MEN SKA KLARA AV ATT LEVA DÅ.

DÄRFÖR MÅSTE GE BIDRAG TILL ALLA SOM HYR LÄGENHET NÄR HYRAN ÄR SÅ STOR PÅ EN DEL LÄGENHETEN ,DÅ SKA FÅ CHANSEN ATT SÖKA EXTRA BIDRAG GENOM ATT SKYDDA SIG. Folk måste söka lägenhet genom att leva och bo. Men yngre kan få problem att leva ensam ,genom att hyran är för hög att täcka upp lägenheten ,då ska ge bidrag till dem, genom att få slut på störta problemet. Men ger bostadsbidrag till andra människor ,som läser kan söka bostadsbidrag till en viss ålder kan söka när de läser.

Men är skillnad på att leva och bo idag när de ser hyran på många bostäder har så hög hyra då. MÅSTE GE PENGAR, SOM HAR SVÅRT ATT BETALA EN HYRA. Genom att de ger bidrag till olika problem ekonomi ,kan lägga pengar till dem som har problem pengar kan leva och bo.

Ibland kan betala ut så dålig lön till dem. Men kan lägga mellan pengar till dem ,genom att leva och bo. Men får bostadsbidrag, barnbidrag pension och som läser CSN. Men kan ge bidrag till dem som är arbetslös. Men ger lite bidrag till dem, och kan få svårt att leva då. KAN HJÄLPA FOLK GENOM ATT GE BIDRAG. Ibland har de dålig lön. Kan söka extra bidrag när hyr lägenhet.

Men samma med pension, genom att vi ska leva efter vi har lämnat arbete. Löner är dåligt betalt ,och då ska betala en hyra då. Men kan dela på hyran som bor ihop. Men kan få problem när ska lämna varandra då ,genom att har delat på hyran då. Men måste titta mot hållet höja lönen till alla som arbetar idag. Men en del har en skämt till lön ,men jobbar heltid. Men måste lägga på mer pengar till dem. MÅSTE BLI ÄNDRIG DÄR GENOM ATT LÖNEN ÄR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 865969-1.jpg

MEN ÄR SVERIGE IDAG STÅR OCH FRYSER KALL VINTER. Men ser kryper under en mur och har filtar runt sig.

Men har varma handskar på sig. Men har vitt fårskinn som foder. Har kraftiga kängor på sig. Men har varm svart jacka på sig. Men har foder fårskinn som är varmt. Men skorna har tjock sula. Har tjock halsduk som värmer då. Men dricker något varmt som värmer sig med. Men dricker varmt som värmer dem. Kan inte ta den lägenheten har tänkt sig då. Måste skaffa pengar till lägenheten. Men måste hitta en plats att leva och bo. MÅSTE HITTA ETT SÄTT ATT GE PENGAR TILL DEM.

Men är svårt att leva ute då. Måste leta efter lägenhet många har lämnat varandra då. Har svårt att leva ihop. MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ. SVERIGE ÄR KALLT LAND ATT LEVA I.

Alla har rätt att leva och bo det spelar ingen roll måste leva och bo. Men hitta sin plats i livet där känns bra då. MEN DET ÄR VIKTGIT ATT FOLK HAR TAK ÖVERHUVUDET. MEN DET HÄR ÄR EXTRA VIKTIGT DÅ. Vi ser ingen smart inom regeringen som löser det. Men förr då kunde flytta lätt och hyran och lönen hängde med. Men idag måste antigen bo ihop fast har enorma problem kan inte dela på sig då.

Men finns folk som lever ensam har hyran att betala då. Men är arbetslöshet idag, men för den delen ska landet hjälpa till när har lite pengar att leva på. Men finns land som ger allt till dem Norge ,som tänker inte som oss ens. Men bättre land att leva när har fått på hälsing av coronavirus. Men kan leva ändå betalar till dem stanna hemma och kan leva då. MEN SER PÅ ANNAT SÄTT.

Men Sverige har dålig på det när Sverige har mer döda än Norge har då. Men måste söka jobb fast har lite arbete då. Men för smittan vidare, genom att får inte vara hemma för länge då. Men kolla vem som vinner är Norge, kan leva lite döda kan stänga av saker i Norge, som gör att har lite döda. Men Sverige måste gå till arbetet. MEN LÄNDER TÄNKER OLIKA.

Kan stanna hemma längre nu, men får inte hundra procent som Norge har, då kan klara av coronavirus på bättre sätt när stannar hemma längre. Men Sverige har ökat på mer och mer döda och ligger nästan 5000 Stockholm ,som har så många döda. Men Göteborg har ökat på döda närmare sig 3000. Men bara större städer då. Men är inte hela landet bara en stad som har så mycket döda. MEN FÅR DÅLIG EKONMI NÄR BLIR SJUK CORONAVIRUS. GER INTE SOM NORGE HUNDRA PROCEN NÄR ÄR SJUK.

Men folk kan inte vara hemma ens. Men sprider coronavirus 1456, men det är hela Norge. Men hela Sverige 16 244 ,genom att hinner inte stoppa coronavirus. Men två länder som tänker på olika sätt då. Men Norge är bäst att stopp värsta virus vi fick då. Men Sverige får problem även dålig ekonomi landet tänker inte på det. Men därför har många problem ekonomi idag när går baklänges regeringen. HJÄLP FOLK RÄTT NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.