RYSSLAND OCH UKRAINA

PUTIN HAN HAR PROBLEM MED SAKER ANDRA HAR KUNSKAP OM. NU GÅR HAN UT I KRIG ,genom att han har problem med hälsan ,genom att Putin har satt igång problem för andra människor när folk upptäckt problem med Ukraina, han ser rött idag när Ukraina har problem med han inte gillar, då går han in i krig som andra ser nu, genom att Putin är sjuk och då kan de göra sådär går in i krig.

Putin har problem idag och hans hälsa har problem idag. Men folk kan inte det, och nu har Putin gått in i krig nu, har han rättighet att göra det? NEJ HAR INTE RÄTTIGHETER ATT SKADA UKRAINA. Men han gör det ingen kan stoppa hans sätt mot Ukraina. Ukraina är en stad land för sig. Ukraina är problem för Putin ,och han leder mot ett krig.

Ukraina har problem med andra saker UKRAINA SER INTE FOLK NU, MEN PUTEN ÄR ARG PÅ DET UKRAINA LEDER SITT FOLK MOT PROBLEM NU. Men Putin är problem man idag som ingen upptäcker då, genom att stoppa han. Är svårt när han har folk med sig. Han är problem för människor när ingen upptäcker problem med andra inte ser, och går in i krig då. Ukraina kan göra såhär när ingen ser problem då. Han är sjuk idag.

HAN KAN GÖRA SÅHÄR NU, men Putin är problem man inom sitt folk idag ,och nu blir folk skadad av hans problem med Ukraina. Folk kan inte se problem hans ledare mår inte bra när börjar gå mot varandra.

Men Putin är problem, genom att ingen kan se det när han skadar människor idag, genom att hans inre är svart från sitt liv ,och alla har en uppväxt som alla kan se att hans liv är problem liv när han styr åt problem land Ukraina ,genom att livet hans inre har problem idag när han tar till kriget ,som är inte bästa att leda krig.

NU HAR PUTIN LETT IN I KRIG OCH UKRAINA HAR HAN PROBLEM MED NU. MEN FOLK SER INTE DET ATT KRIG ÄR INTE BRA LÖSNING. NU HAR UKRAINA PROBLEM IDAG. Men han lever problem Ukraina blöder idag när ingen upptäcker han. Men Ukraina har problem folk som gör Putin stora problem nu. Men det här är mellan Ukraina och Putin ,som ställer till problem när ingen ser problem idag.

Men äldre män kan stöka till för andra människor när han gör sådär. Men vi lägger ut nu, genom att berätta sanningen om Ryssland och Ukraina nu. Men kan förstå när sitter som chef för RYSSLAND HAR PROBLEM ATT STYRA RÄTT ,och då gör han såhär som skadar många människor idag. Men Putin ser inte den biten som synd är.

HAN ÄR EN BLIND LEDARE ,som ställer till problem för andra människor, genom att byts inte ut som Sverige har. Men länder som han stökar till för mycket människor när har gammalt styre och då får andra lida då. Nu har Ryssland problem man som har upptäckt problem med han.

Men har problem styre som har som han, genom att byta ut ledare ,som är det bästa att göra när han med andra länder leder landet, kan skada många människor när kör styret har nu. Men bäst att ändra om styret som Sverige har. GENOM ATT BÄSTA SÄTTET ATT STYRA ETT LAND.

UKRAINA HAR PROBLEM IDAG MÅSTE FLY TILL SÄKRA LÄNDER IDAG, GENOM ATT RYSSLAND SKADAR DEM. Men barn får lida idag när Ryssland ställer till för många familjer idag. Men flyktstömmen har satt igång hos oskyldiga människor idag.

Men har vänt landet upp och ner idag. Men måste fly till länder som tar emot dem. Men vi måste hjälpa människor idag. Men åter igen får folk lämna sina hem. GENOM PROBLEM LAND. Men blir bara värre och värre idag. Men freden vart tog den vägen nu????

Men jorden är mörk och hemsk idag. Men barn får lida, geom att vi har problem folk som kan inte stanna upp idag än att gå in i krig. MEN LÄNDER MÅSTE HJÄLPA TILL IDAG.

´´´´´´´´´´´´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.