RIS -RICE

JAG LÄGGER UT OM RIS ,SOM VI FÅTT UPP FARAN MED RIS SOM MÅNGA LÄNDER LEVER AV. Men vi lägger ut om ris ,genom att många små barn äter ris i en del länder är det vanligt med ris. Men är daglig föda för en del länder. Vi lägger ut på bloggen om faran att äta för mycket ris.

ARSENIK FINNS NATURLIGT I BERGGRUNDEN, och kommer ut i jorden och sprids till grundvattnet.

Risplantor är ovanligt “duktiga” på att ta upp och lagra arsenik, vilket Arsenik finns naturligt i berggrunden och kommer ut i jorden och sprids till grundvattnet.

ARSENIK FINNS NATURLIGT I BERGGRUNDEN OCH KOMMER UT I JORDEN.

Risplantor är ovanligt “duktiga” på att ta upp och lagra arsenik, vilket kan leda till cancer. Många länder äter ris dagligen mat på bordet. Men kan leda till sjukdomar. Men ris olika sorter var inte bra att äta varje dag. MÅSTE HÅLLA BALANS.

Men vi ser faran som dyker upp faran att äta för mycket ris. Men vi ser grundvattnet som flyter där tar ris ifrån. MEN KAN BLI SJUK NÄR VI I ÄTER FÖR MYCKET RIS FANNS ARSENIK. Men ingen ska äta ris där flyter arsenik.

MEN FOLK SÄLJER RIS TILL LÄNDER. Men blir sjuk själv när jobbar med risplantorna. Men ris är gott att äta ,men många länder äter ris varje dag. Men finns länder som gör det. Men har dålig föda tar ris varje dag.

MEN VI LÄGGER UT OM RIS , genom att vi vet att många länder äter ris ,och små barn äter ris och har det som föda. Men kan bli sjuk dör när blir för mycket ris, genom att arsenik är farligt ämne som kan ta död på människor. Men leder till farlig sjukdom till och med cancer.

Men fullkornsris som var värst av alla rissorter. Men gröten vi äter risgrynsgröt fanns spår av arsenik ,som är farligt ämne att äta gröten. Men kan hålla balans, genom att folk älskar att äta risgrynsgröt. MEN ÄR GOTT MED RIS SOM FOLK MÅSTE TÄNKA PÅ.

VI HAR FÅTT UPP OM RIS OCH LÄGGER UT PÅ BLOGGEN, men människor kan bli sjuk att bara äta ris som är normalt i samhället, och länder äter ris varje dag. Men vi måste lägga ut ris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.