BLOD OCH TÅRAR – BLOOD AND TEARS

JAG SER RYSSLAN OCH UKRAINA FOLKET HÅLLER PÅ BLI GALEN NÄR PUTIN GÖR KONFLIKTER MOT UKRAINA brinner hos folket Ukraina är problem för Putin.

Kan du se Birgitta vad Putin gör med Ukraina kan du se det? HAN HAR SETT PROBLEM MED UKRAINA SOM VISAR SIG NU. Han är galen och arg på folket som gjort så många fel. Men vad händer då han går in i krig och skadar människor ,genom att skjuta sönder städer han går hårt till Ukraina när har slutat lyssna på han ,då tar nästa steg han skjuter ner städer han är arg på Ukraina idag.

Men Putin gör fel mot människor när han hotar med kärnvapen. MEN PUTIN ÄR ARG IDAG NÄR UKRAINA GJORT FEL MOT HAN ,som har hjälpt dem att ta över delar Ukraina är gamla Sovjetunionen ,och då kan han leda folket in i krig när har gjort fel Ukraina är problem för Putin ,och då skadar städer idag ,genom att har gjort fel mot Sovjetunionen och då går han in i krig när har svårt att lyssna på Putin, då kan hota med kärnvapen ,genom att visa makten mot länder som vill skada Putins arbete med folk som har problem med ,och då kan han visa makt kärnvapen.

VILL INGEN MÖTA PÅ PUTIN OCH KÄRNVAPEN, vill inte folk gå in i krig med han ,och då gör han så ,genom att visa makten Ukraina har han problem med, genom att gjort fel på många saker ,och då börjar han blir arg ,genom att jorden får ännu mer problem med att skydda jorden mot vapen han använder idag.

Men vad gör Putin han ser inte skador som hans folk gör nu. MEN TITTA PÅ HUR UKRAINA BÖRJAR FALLA ISÄR DET ÄR HANS KRIG MOT FOLKET ,som kan inte se ändra om saker som han ser, då blir han arg på Ukraina. Han har många tankar ta tillbaka Sovjetunionen. Men han rämna allt nu ,genom att han är galen nu. Han håller på att ta tillbaka Sovjetunionen. Han går mot det hållet nu.

MEN PUTIN ÄR PROBLEM FÖR MÅNGA IDAG, han visar makt mot andra länder nu, han håller på skada Ukraina, han bryr sig inte om skador som blir.

MEN HAN ÄR ARG PÅ URKRAINA ,genom att dela upp saker och ting, då kan han ge folket problem. Genom att han kan skada Ukraina idag när han vill att folk gör rätt mot han. Men handlar om politiska som ingen får se nu. Men handlar om det. Men får inte visa papper för oss som Putin skadar Ukraina. Putin är svart inombords som säger allt när han startar krig och 2022.

Men Putin har haft problem med Ukraina länge och hans tålamod höll inte, genom att 2022 ska vi se bättre värld och jorden bättre, MEN HANDLAR OM TIDENS VÄRSTA KRIG NU, OCH JORDEN BLIR INTE BÄTTRE AV PUTINS KRIG. Men jorden håller på bli svart när han använder krigsmateriel ,som måste sätta stopp för när krig efter krig, och människor får lida idag när förlorar vänner barn föräldrar idag.

MEN JORDEN GÅR IN I ANDRA SKEDET NU, genom att Putin skadar så mycket människor idag. Men jorden han snurrar på, jorden ser inte vacker ut och vi lever 2022. Men värre än förut ,men tror på fred.

Men fred Birgitta hur ska vi få stopp på folk ,som Putin måste göra det, när vi har kärnvapen är problem kan skada jordens en längre tid kan inte skydda jorden ,genom att vattnet kan ta skada idag, genom att testar skjuta ner mot kärnvapen hamnar i vattnet, kan skada vattnet ser svart vatten och mörkt vatten, GENOM ATT SKADAR FISKAR DJUREN SOM LEVER I HAVEN OCH SJÖAR.

Men är ingen bra ide att göra det ,genom att jorden blir svart från kärnvapen, ALLA VET VAD KÄRNVAPEN INNEHÅLLER FARLIGA ÄMNEN TILLVERKAS KÄRNVAPEN AV. Kärnvapen är farlig för jorden naturen såklart.

Men tänk på det som håller på att testa kärnvapen skjuta ner FRÅN KRIGET.

MEN TÄNK PÅ DET KÄRNVAPEN ÄR FÖRÖDELSE FÖR JORDEN SKADAR SÅ MYCKET I HAVEN OCH SJÖAR. Djurriket som alla kan se skador från kärnvapen, fiskar och andra djur dör när får för mycket gift i vattnet.

Men Putin har fått problem idag kan säga, att han hotar med kärnvapen, som är rädsla för många människor idag ,genom att kan se skador från kärnvapen. MÅSTE STOPPA DET GENOM ATT VI HAR EN FRAMTID, att titta mot, och jorden kan få problem att leva och födas till jorden, genom att kärnvapen är bland det värsta vapen skadar jorden.

Men utvecklar att tillverka vapen långt tillbaka ,och idag är farlig tid GENOM ATT FOLK ÄR PIGG PÅ ATT TILLVERKA KÄRNVAPEN VÄRSTA TIDEN, då jorden får en rejäl smäll från kärnvapen ,då har vi problem med jorden ,ser ryker över jorden är kärnvapen använder ,och testar vapen idag.

GENOM ATT 2022 FARLIG TID ,och folk måste vara uppmärksamhet idag när kärnvapen dyker upp, då ska sluta hjälpa folk med kärnvapen, genom att skadar jorden, och människor dör, men föds igen till jorden ,genom att ni har den platsen ,då måste tänka på det.

Men jorden är förorenad idag från andra vapen lång tillbaka, och nu kärnvapen stoppa det ,genom att skydda jorden extra noga nu. MEN JORDEN ÄR HEMSK FÖR BARN OCH FÖRÄLDRAR IDAG, FARLIG TID FÖR BARNEN.

MEN JORDEN ÄR FARLIG TID FÖRÄLDRAR BARNEN LIDER IDAG. Men alla krig är hemsk idag, genom att vi har krig på flera platser än Ryssland och Ukraina. Vi har Gemen som får fly idag, men lever fruktansvärt tills hittar en plats att leva och bo. Sverige tar emot från Jemen idag. Men lider även folk från Jemen och Kurdistan Syrien.

Men får även lämna sina hem, som var van att leva dag efter dag tills krigen kommer på besök ,men då fick fly till länder. Men lider även andra länder ,genom att smäller runt dem får fly så fort de kan idag. MEN FÅR LIDA AV MÖRKA KRIGEN SOM ÄR IDAG.

Men Putins påhitt, då blir ännu mera krig och problem ,genom att Putin han hotar med kärnvapen ,så folk lider och barn och föräldrar får hoppa mellan länder ,men är bara ett barn ,som ska växa upp i sitt land. Men så kommer kriget till dem, och får fly. Men föräldrar får skydda sina barn idag men jorden är inte kul att leva idag. FRED PÅ JORDEN VILL VI HA SLIPPA KRIG OCH PROBLEM NU.

https://www.facebook.com/birgitta.oz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.