GLAS – GLASS

GLASSJUKAN – GLASPEST VI HAR FÅTT UPP PROBLEM I SAMHÄLLET. Men folk tänker inte på att vanliga glas kan skada oss ,vi blir sjuk kallas för glaspest eller glassjukan. Men är det sant att vi kan bli sjuk från bara glas vi dricker ur?

Men det beror på att vi lever i ett annat samhälle idag. Men det beror mycket på det. Men är ett samhälle folk lever idag ,och får problem med glas vi dricker ur. Men glas kan skada oss, som inte folk tänker på ens. MEN ÄR NYTT FÖR MÄNNISORNA GLASPEST, GLASSJUKAN. Ny sjukdom i samhället som vi stökar till själv. Men kommer från glasen vi använder. Men är vit imma i glaset ,genom att glasen kan vara så varm och het. Men värmen stökar till när blir imman i glasen.

MEN DET FINNS OLIKA SORTERS GLAS SOM VI ANVÄNDER, och ser inte faran med glas vi dricker ur varje dag. Men glas vill vi dricka ur såklart. Men har kommit varning kan bli sjuk dricker ur glasen glaspest och glassjukan.

VARFÖR SKADAR GLASEN OSS? VI SER GLAS SOM IMMARIGEN VIT INNUTI, SER INTE UT. Men är täckt med imma och ser inte ut ens. Men vit imma inuti glasen. Men ser det ,då ska ni vända glasen rätt ,genom att folk kan vända glasen fel.

Men vi lever i ett samhälle, vill ställa in glasen fint i ett skåp. Men många kan vända glasen fel med botten upp och täcker glaset från damm. Men är vanligt idag att folk ställer in glasen så, MEN SKA STÄLLA MED BOTTEN NER ISTÄLLET , genom att slippa problem med glaspest glassjukan.

MEN MÅNGA GLAS HAR FARLIGT MATERIAL NÄR FÅR IMMA I GLASET VIT IMMA ,DÅ SKA VI VÄNDA GLASEN RÄTT MED BOTTEN NER. Men finns mycket glas i handeln idag ,och en del kan vi skada oss på.

MEN VÄND GLASEN RÄTT PÅ EN GÅNG, genom att slippa problem med glaspest, glassjukan då. Men behöver gå och kolla glasen ,genom att undvika problem med glassjukan, glaspest.

Men bättre göra rätt på en gång slipper problem med glaspest, glassjukan. Men finns så mycket glas i handeln idag ,och en del har sämre material. KAN BLI SJUK NÄR FOLK DRICKAR UR GLASEN, SOM KALLAS FÖR GLASPEST, GLASSJUKAN. Men har upptäckt det att glasen skadar oss. Kan få problem med hälsan.

MEN BÖRJA PÅ EN GÅNG STÄLL GLASEN RÄTT MED BOTTEN NER.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.