JAG RÄTTAR TEXTER I CORRECT TEXTS

JAG MÅSTE GÅ TILLBAKA OCH RÄTTAR GAMLA INLÄGG GENOM ATT HAR HAFT PROBLEM FOLK DÅ. Men måste lägga ut när får upp viktiga händelser i samhället, eller länder Sverige ,då måste jag lägga ut även har lite tid att göra det, genom att har lite tid när jag bor som jag bor då.

JAG HAR FÅTT STRESS SAMHÄLLE SOM BLIR GALET FÖR MIG OCH SKA KONCENTERAR MIG. Jag tål inte stress ens jag är känslig för det. Men måste leva lung och fridfullt då. Men stressen kan slå på mig, så hårt får klådan tillbaka, men på andra stället nu.

MEN VET ATT DET ÄR SANT ,men förr fick jag ansiktet då. Men led i många år tills löste det och hittar lugn plats att leva på. Jag är känslig måste hitta rätt plats i livet.

MEN NU HAR FÅTT KLÅDAN TILLBAKA, så vaknar med klådan. Måste torrborsta med en handduk, som tar bort torr hud. Men svider på benen vaden. Men är så sur på allt ,genom att var så lycklig slapp klådan i ansiktet.

Men får torrborsta och handskar som river bort torr hud. Men tål inte för mycket vatten, men måste ändå ta duschen varje dag, genom att ta bort klådan då. Men är inte glad på folk som stökar till för mig. Men måste ta dusch olja som är olja i ,genom att ta bort klådan på kroppen. Men känner irriterad hud måste ta handduk som kan riva med. JAG AVSKYR FOLK SOM STÖKAR TILL FÖR MIG. Jag måste leva så lugn och ro. Men är så känslig för allt och får inte störa mig. Jag lär mig lyssnar på mig själv går min egen väg genom att hitta lugn plats för mig.

Men köper vitaminer kan vara dålig hud har torr hud. Men är tyst om problem annars skrämmer mig kan mig. Men hittar svar själv och tänker vart kommer det ifrån. Men kan göra inre resor. Men behöver inte ens titta på inre resor stress och klådan sätter igång, genom att folk har låst mig. Men vi har Östersund kommun som knäppar sig. GAV MIG KLÅDAN TILLBAKA DÅ. Jag var så fin om benen slät. Men vaknar med klådan på benen vaden, men får lossa tjockt skinn från fotleden. Men får nästa gräva loss skinnet runt fotleden. Jag har även åderbråck som blev värre för mig. Men är så sur på knäpp folk jag möter på. Men kör med vanlig olja olivolja och andra hudkräm. Men tål den.

MEN ÄR KÄND HAR DÅLIGA LÄKARE ÖSTERSUND. Men hör från människor var till en läkare, men har du det??? Men har inte det ens, men läkaren kan hitta på nya sjukdomar till dem.

Men är så less när jag hör det ,genom att tar aldrig slut. Men ställer till problem för folk som söker arbete står i pappret om dem. Men kan skada dem när ska lämna in papper CV skriver om sig själv, men så står så mycket fel om dem. Eller får träffa dem privat när anställer dem genom att se sanningen om som söker arbete. MEN LANDET HAR PROBLEM ORTER DÅLIG LÄKARE. Men fyller på sin plats och tittar inte vem anställer då.

Kan hitta danskar som vi förstår inte ens. Men så illa kan det vara då. Men fyller på med läkare. NÄR ANSTÄLLER INOM VÅRDEN MÅSTE LÄRA SIG SVENSKA KURS.

Men kan skada folk då. Men blir fel behandlad och kan få problem från läkaren då. Kan ta in bra läkare som kan se rätt, genom att folk får lida när ser fel. ELLER UPPTÄCKER ÖSTERSUND, SOM STOCKHOLM VAR SÅ ARG PÅ DEM. Men kan rädda folk.

MEN LÄKAREN KAN SE FEL MEN ÄVEN SJUKSKÖTERSKA ,men oj då. Men tar inte hand om människor är dålig på det. Men händer lite då och då. Men Roland Anders pappa gjorde fel på då. Men han var över 90 år ,men klantar sig, han har levt än idag. Han ramlar den påsken i sovrummet och slår sig så illa då. Men tog ett tag tills han åker in. Men han blöder i huvudet.

Men skickar han till Umeå stort sjukhus som tar alla svåra sjukdomar. Men han kommer hem från Umeå, men leker med han. Men gjorde inget åt hans problem skyller på att han var för gammal. Men vi vet att vi har problem läkare idag. Men säger så lätt kan få lite bortfall och kommer bort. Men säger så lätt det och han får leva så. UMEÅ SKA KLARA AV ROLAND.

När klantar sig första operation, DÅ HAR PROBLEM. Men blöder blodsamling under huden. Men fixar inte operation första gången lätt för dem som har läst så många år. Men kommer tillbaka till Östersund ,men blöder fortfarande när han kommer tillbaka från Umeå. Men är så himla blind kan fixa första operationen. Men skyller på han var så gammal att öppna igen. Men hör ni hur det låter läkarna stökar till tar så lätt på han är äldre. Men måste ändå ge respekt mot han. Men är inte så mycket värd när ni blir äldre. Men är Sverige.

GÖTEBORG OCH STOCKHOLM HAR BRA LÄKARE. Men Östersund är känd sen långt tillbaka kan kalla dem för fula ord när jag bodde i Göteborg. Men flyttar hem, och får lida av att ändra om Östersund. Men är inte bara läkare som skriver om. Men har problem folk som anställer då. KAN HITTA PÅ SAKER SOM STÄMMER DÅLGIT PÅ DIG. MEN FÅR MED DIG UNDER LIVET.

Men är inte första gången folk blir utsatt för Östersund. Men ingen stad att flytta till ens. Men tar in problem folk för mig och andra då. MEN HAR INTE RÅD MED RIKTGIT PERSONAL. Men är känslig för allt som handlar om stress mot mig. Jag får lida när bor i Östersund kan Göteborg och Stockholm läkare. Men forskar i Göteborg. Har mött på bra läkare Stockholm och Göteborg kan se orsaken som Östersund är blind.

JAG ARBETAR MED ALTERNATIVA VÅRDEN. Men tar bara kontakter som kan se mer.

Jag måste leva fritt och arbeta fritt. Men hatar klådan som fick bort från ansiktet när läkaren hud sa till mig, måste ändra om ditt liv. Men lämnar in prover flera olika märken hårfärg ,och annat jag använder, men tål allt ,och kommer fram till att flytta då. Men var andra som kommer på mina problem med ansiktet. JAG FÖRSTÅR HUDLÄKREN OCH ANDRA PRATAR MED PRATAR SANNING FÖR MIG.

Jag fick åka några gånger när var som värst akut till sjukhuset. Men tittar på huden ansiktet har aldrig sett det förut. Men åkte några gånger dit när klådan var som värst. Men var så glad när slapp klådan en dag. JAG LYSSNAR PÅ ALLA RUNT MIG OCH FICK FRID INOM MIG.

Men flyttar hitta rätt plats i livet tog lite tid. Men kostar även pengar tills jag stod på ruta 1. Men slapp alla bekymmer med ansikte då. MEN LYCKLIGASTE DAGEN I MITT LIV, kan gå som jag vill utan att skämmas för ansiktet. Men vänner var chockad vad har hänt med ansiktet då??? Men flyttar gjorde som alla sa runt mig.

MEN KOMMER ÄVEN TILLLBAKA IGEN NÄR PROBLEM MED LOKALEN. Men lever stress den gången. Men vill behålla min lokal ,men dålig hjälp som vanlig. Jag måste flytta råd från människor.

När Kewan dök upp, då försvann mer och mer. Men han skrev fint till mig, genom att jag behöver kärlek och glädje. Men som ett trollslag försvann klådan ansiktet kommer tillbaka mer och mer. Men han gav så mycket kärlek och attention ,som lyfter min dag in i ljus dag. Men skriver och skickar bilder skriver om kärlek ,men jag är vacker. Men han skriva mycket om kroppen och ansiktet. MEN MÅSTE FÅ SÅ MYCKET KÄRLEK OCH ATTENSTION OCH GLÄDJE DÅ FÖRSVANN PROBLEM ANSIKTET.

Men vänner frågar igen vad har du gjort med ansiktet???? Kewan lyfter in mig i ljuset ,och jag mår bättre tills jag skulle prata med han på mobilen. Men var ren och fin ansiktet då. Men vi behöver kärlek och glädje attention. Men tiden försvann så fort genom att har problem pengar då. Men han kommer och går, men är sur på allt. Men fattas pengar för mig när han dök upp, då fick jag lida då. MEN HADE INGEN ANING NÄR KEWAN JAGAR MIG. MEN VAR GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG. Men han var så ung. Men förstår tillslut vem han var. Men satt utan pengar kul möte som stökar till för mig. Jag fick leva hos Anders då han tillhör samma som Kewan.

Men har killar från Facebook som skriver fint till mig. Men vackra ord om mig. MEN KAN BLI LESS PÅ NÄR PRATA MED MIG. Men har så lite tid och intressen för dem. Men ung och vacker borde känna mig lycklig, lyckan för mig. Men hjälper inte mig.

MEN FÖRSTÅR ALLT GENOM ATT KLARAR INTE AV ENS STRESSEN JAG UPPLEVER NU SÄTTER SIG I BENEN FOTLEDEN. Måste meditera länge kan knappt leva utan att meditera och tar tillbaka kraften då. Men så illa kan det bli för mig, jag klarar inte av ens det. Men måste styra mitt eget liv lugn och ro, och har fått råd från Stockholm den gången var på stor undersökning. Men måste lösa det annars får ännu mer problem med stressen. Men är född lugn och måste leva så ,och styr mitt eget liv genom att har företag. Men sköter min egen ekonomi. Men gör allt då. MÅSTE LEVA SÅ SOM ÄR MIN FRAMTID.

Jag har till uppgift att lägga ut om problem ,som stress samhället blockerar mig och kommer efter med bloggen. Men har tänkt visa mer från min sida jag gillar då. Men kommer ingen vart ,så händer något annat tok runt mig.

Men håller på med hemsidan och tar tid att lägga in ÄRKE VINGAR ARCH WINGS SOM ÄR RÄTTA NAMN PÅ ÄRKEÄNGLANRA. Men tar tid att skriva från dem måste känna in ,och känna in med dem.

Men får även tid att städa med dem, och tar tid att lägga in nästa ÄRKE VINGAR. JAG MÅSTE HA TYST RUNT MIG NÄR JAG FÖLJER ARCH WINGS. Men är 22 stycken som ska lägga ut om ,genom att berätta sanningen om dem Genom att är så mycket lögner om ärkeänglar då. Men kommer från skyddsängel som kallar för ärkeänglar då. Men har fått hört annat även från Great master kallar dem så.

Men har lagt till extra ärkeänglar. 22 stycken Men är lång och stor ,och ingen har upptäckt det än jag får höra från dem. Men frågar om jag kan längden? 5 meter lång. Men känner hur stor och mäktig de är när jag pratar med dem. MEN ALLT TAR TID NÄR BOR GALET DÅ. FATTAS 1 RUM.

MEN HÅLLER PÅ ATT LÄGGA UT OM GREAT MASTER. Men även finns med på bloggen ,så har tänkt lägga ut om dem. Men därför kan försvinna ett tag och skriver med dem. Men lägger ut på hemsidan från dem.

Men har inte kommit så långt, SÅ FOLK KAN ÄVEN LÄSA OM GREAT MASTER bloggen då.

Men håller på att reda upp så mycket om det ena än det andra nu. JAG RÄTTAR BLOGGEN OCH LÄGGER UT PÅ BLOGGEN. Jag måste rätta till texten som blev fel. Men tar mobilen när jag känner in, men såg inte faran då. Men har skit folk runt mig.

Som är dålig att fixa en dator på en gång. Men får lida av det. Men är jag som brukar köpa dator och bärbar. Men skärmen dog och hann inte ens köpa på en gång. Men satt och bläddrar på skärmar ,och kollar storleken stor fin skärm vill jag ha. Men hann inte med ,så dog skärmen. Men måste ha två datorer. JAG TOG EN BÄRBAR DATOR GENOM ATT BEHOVET ÄR STÖRT NU. Kan flytta enkelt med bärbar dator.

Men måste berätta för er som följer bloggen. Jag är glad och tacksam att ni läser bloggen. Men fungerar så bra kommentarerna hann med alla då. Men fick över 3000. Men kom till 0 kommentarer. Men svarar på alla, och fungerar bra satt på bättre ställe då. Men såg att har fått närmare 1000. Jag har inte hunnit med er. Men ska hinna med er såklart. MEN TACK FÖR ALLA KOMMENTARER.

Men fick ta mobilen när hade fel på datorn, genom att skärmen dog. Men hitta dator att skriva från. Men valde bärbar så länge, genom att jag har stationär dator som skriver från. Men skärmen dog, vad blir bäst för mig när jag lever som jag lever idag. Men är lätt att ta med bärbar datorn enkelt och lätt bära med sig när har problem att lägga ut på bloggen. MEN KAN FÖRFLYTTA MIG ENKELT SOM ÄR BRA NU NÄR JAG FICK SKIT HJÄLP LÄGENHETEN.

MEN TÄNKER FIXA MIN ANDRA DATOR SÅKLART SKÖNT ATT SKRIVA FRÅN. MEN ÄR MEST VAN DET. BÄTTRE SKÄRM. Men köpte min första dator 1998, men var en stationär dator. Men har byggt egen dator som blev jättebra hembygge. Men skrivmaskin skrev från, men fick gå kurs dos programmet. Men jobbar där flera år.

JAG FICK CHANSEN ATT STARTA EGET FÖRETAG. Men fick mycket hjälp från dem. Men allt flöt så enkelt då.

Men har haft bärbar dator förr i tiden ,så har två att täcka upp mitt arbete. Eller familjen bor hemma tog hjälp från datorn. Men måste även leva med internet världen då. Anders vill titta på sitt program ,och då kan jag hjälpa till med två datorer. Men dog gamla bärbara datorn, jag hade bara tillgång till en stationär dator med skärmen till då. JAG ÄR VAN TVÅ DATORER LÄTT ATT TA MED SIG. Men hade en tung bärbar dator som vägde närmare 11 kilo. Men vill byta bort den. Men höll i mång år. Men letar lätt bärbar dator.

Jag valde köpa en ny bärbar dator har problem att sätta upp min dator på en gång. Men tog tid att hitta datorn, men kommer efter med bloggen. Men tog mobilen till hjälp som var sämsta jag gjorde ta mobilen, genom att liten text och skriver från mobilen, och hittar fel i texten. Men får gå tillbaka i texten. Men tar det lite då och då rättar gamla texter. MEN MOBILEN VAR SÄMSA ATT SKRIVA FRÅN. Men håller på att rätta och kan försvinna bort ett tag. Men bor problem och får ta den tiden tar till hjälp då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.