PROBLEM SAMHÄLLE – PROBLEMS SOCIETY

SER PRATAR MED EN VÄN ELLER FÖRÄLDRAR. Har problem måste ringa en person står och pratar om det. Har problem måste be om hjälp måste be annan ringa för dem står och pratar om det Vill få hjälp. Har problem arbete.

MEN VI ANDRA RINGER FÖR DEM. VI KAN UNDERLÄTTA FÖR DEM ETT SAMTAL LÖSER DET. Men viktigt att hjälpa varandra då. Men har problem land som skadar dem. Men måste ändå göra det här. Ibland måste vi be andra ringa åt dem.

Men människor kan hamna utanför problemställen, genom att måste be andra kontakta dem, och då har vi stora problem. Men måste fixa det när andra har problem ,då måste man räcka ut en hand. Måste göra såhär, kan veta vad som kan hända när har problem folk runt sig, och då kan få problem med det ena än det andra, när folk har problem måste ge hjälp kan ge hjälp nu. MEN DET ÄR ENKELT ATT RÄCKA UT HANDEN HJÄLPER DEM.

Men människor kan se problem kan hjälpa dem, genom att öppna sitt hjärta för dem när hör sanningen om dem. KAN LÄTT RÄTTA TILL FÖR DEM.

Men folk kan leva utan att ser dem. Kan leva ändå ,MEN HAR PROBLEMSTÄLLET som folk måste hjälpa dem att leva rätt nu.

Men vi har problemställen som folk får lida av när har svårt att se personen sanningen om dem, då måste folk hjälpa dem rätt i samhället. KAN HAMNA BLAND PROBLEM FOLK kan stöka till för dem så livet blir värre och värre för dem.

Men därför måste människor se, hjälp dem från problem har fått då, ge hjälp för dem ,genom att lyfta luren för dem. Kan lösa upp ett problem för dem. Men är viktig blir löst problem genom att ta sig vidare. Därför kan hamna samhällets problem då ,och då måste lyfta luren rätta till för dem. MEN DÄRFÖR MÅSTE MÄNNISKOR LYFTA LUREN TAR BORT PROBLEM FÖR DEM. VI HJÄLPER VARANDRA DÅ.

KAN HAMNA I PROBLEM SAMHÄLLET, DÅ KAN HJÄLPA DEM UR PROBLEM kan hända vem som helst vi hamnar där. Men andra kan lösa upp det genom att ta sig vidare. Kan hamna så fel och då måste andra rätta till för dem.

RING NÄR NI SER PROBLEM SAMHÄLLET RUNT DEM.GENOM ATT HJÄLPA DEM VIDARE. Men folk kan ha svårt att ringa, men är bättre ringa en gång för mycket vi kan klara av liven bättre när hjälper varandra från problem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.