MALMÖ LATIN

Två kvinnor som var anställda på gymnasieskolan Malmö Latin har avlidit efter ett grovt våldsbrott på skolan under måndagen. En 18-årig man som är elev på skolan har gripits misstänkt för mord. MALMÖ ÄR EN KRIGZON IDAG SER ALLA IDAG ,NÄR LÄNDER MÖTS I SKOLAN. Malmö är början till bråk och konflikter när tar in människor från länder ,då kan hamna i konflikter och till och med dör ,som är problem land idag.

Men Sverige är problem när tar in folk från länder ,som går tillsammans har problem land startat, och skolan har problem att leda undervisning, GENOM ATT MALMÖ LATIN SKOLAN ÄR PROBLEM SKOLAN ,SOM ÄR PROBLEM IDAG, när tar in och sätter in elever som passar inte tillsammans som gör att skolan fick en smäll nu ,att fortsätta leda undervisningen vidare nu.

Men vad har hänt med skolan, genom att elever blir utsatt från invandringen, som blir fel för skolan fick en smäll när elver ser rött ,då kan lärare bli skadad. MEN SER RÖTT NÄR BLIR UTSATT FÖR PROBLEM ,då smäller det för eleven, SOM ÄR RASANDE LÖPER AMOK ,kan gå runt det smäller och är arg ilskan tar över dem när människor blir arg, då kan andra bli lidande som händer nu.

Men kommer från länder, som kan ledas in i mörker och problem elev. Men ser står och pratar med varandra då, men röker och står i trappan. Men skolan har problem långt tillbaka bråk och konflikter. MEN MÅSTE HÅLLA ELEVERNA FRÅN PROBLEM NU.

Men idag ,då fick skolan problem genom att Sverige har lagt till länder som passar sämre ihop. MEN ELVER OCH LÄRARE KAN RÅKA ILLA UT genom problem skolan. Men blandar in elever som hör inte ihop kan skada varandra dör onödig död idag.

Men Sverige får inte skada skola efter skola, som kan bli nu GENOM ATT MÅSTE SE GENOM ELEVER NU, kan hända igen och igen när blandar ihop elever, som kan ta kniven eller vapen som är mer vanligt idag, än att äta mat.

Men måste minska på vapen sluta dela ut vapen till höger och vänster. Men har internet handel köper vapen ifrån då KAN KOLLA IGENOM INTERNET OCH STÄNGA DEN SIDAN SÅ FORT NI KAN. VI FÅR LUGN OCH RO.

BARN MÅSTE GÅ I SKOLAN IDAG HAR SKOLPLIKT. Men måste se igenom den biten illa kvickt nu, genom att slippa mer problem med elver, som skjuter på varandra tar fram kniven. Kan skada varandra det gjorde förr i tiden med våld på annat sätt då. Men skolor har alltid haft bråkstakar, så det är inget nytt att elever kokar över och blir arg kan slåss som förr i tiden, men utan vapen.

MEN VI HAR ANNAT FOLK IDAG ,som kan lätt ta till grövre våld när blir pressad som har samma ålder, som förr i tiden tog inte kniven skar inte ner sina klasskamrater som nu.

Men hände så lite förr i tiden slår varandra och tar kniven eller skjuter ner vänner då. Men vi har ett annat folk kan inte lugna sig lever bråk och konflikter idag. MEN LANDET GICK I BACKEN FÖR LÄNGESEN NÄR REGERINGEN GÖR FEL, mot elever och föräldrar och lärare och rektorn kan förlora livet idag

Genom att är ett annat folk idag som har sagt JA till, då kan en del elver stöka till ,som ni kan stöka till, men dödar inte sin klass kompis som de kan göra, GENOM ATT KOMMER FRÅN LÄNDER ACCEPTERAR TAR TILL GRÖVRE VÅLD. Men när bli arg kan blixtra framför ögonen när det smäller då.

Men svenska barn långt tillbaka var arg och kan slåss på skolgården, men överlever då. MEN TAR STORA RISKER fast är bara unga en del ,som kan ta till grövre våld. 18 år kan bli arg när de blir pressad och arg. 15 år kan också bli arg och pressad ,men vad gör de som kommer från länder ser svart bråk och konflikter.

Elever kan skada svenska barnen när hamnar i bråk och konflikter har ilska inom sig ,som vi har. Men vi skadar ingen ,men kan skada varandra när blir arg på elver kan slåss ,och bråket kan sluta illa idag, genom att är ett annat folk som accepterar vapen, knivar eller annat kan ta när blir arg, kan se rött. SKOLOR BLIR DRABBAD IDAG.

Men yngre kan bli arg mår inte bra kan hamna i stora konflikter. MEN FLYTTA VÅLDET FRÅN SKOLAN, GENOM ATT SKYDDA ELVER, FÖRÄLDRAR, LÄRAREN REKTORN, kan se till att de går i annan skola ,genom att skydda eleverna.

DET HÄR KAN SLUTA ILLA NÄR DE TILLÅTER FÖR MYCKET VÅLD DÅ. MEN BLANDA INTE IHOP BARNEN TILLSAMMANS MED SVENSKA BARN, SÅ LÄNGE KAN SKADA VARANDRA DÅ. Men elever blev utsatt för mobbing ,och kränker varandra långt tillbaka, men mår dåligt som skadar varandra mobbing, men ingen dog som nu kan ställa till problem.

Men sluta blanda elever i samma skola, men måste ta ett betyg ,genom att säkra arbetet i framtiden.

GAMMLA SKOLAN LÅNGT TILLBAKA. Men varje elev åkte ut från klassrummet då. Men vågar inte säga emot en lärare som galna ungdomar idag. Men förr kunde slå eleven så illa har tagit bort det. Men har elever dykt upp då från länderna ,då har eleven åkt och vågar inte säga emot en lärare ,men har fått lämna skolan utan betyg.

Men var hårda tiden ,som ser mycket bättre ut, utan att slå elever som de gjorde på den tiden. Men ingen elev blev döda ens ,eller rektorn skadar lärare då. Men elever ,som skadar idag åkte ur skolan fick inte ens återvända till skolan. Eller kvar sittning.

Men tog fram en kniv eller säger emot läraren ,då åkte ut men kan dra in skolan pratar med föräldrarna. Men elever stod för det mesta som ett ljus, och sa inte ifrån då. MEN VAR RÄDD FÖR LÄRAREN. Men gamla skolan behöver lite av nu.

Men fick till betyg. Men hård på den tiden tyst i klassen på den tiden ,igen vågar säga emot knappt fråga läraren om saker och ting. Men vad har hänt nu????????? KAN BLI DÖDAD SKADAD , LÄRAREN SOM HADE STOR RESEPKT FÖR Men river skolor tänder eld på skolor, som ingen ens våga göra förr i tiden.

MEN BRÄNNER OCH SKADAR SKOLOR IDAG ,MEN LANDET HAR FÅTT EN STOR KNÄPP IDAG kör med allt idag, som ingen vågar förr i tiden. Men kan stöka till, men åker på stryk, och slår eleven så illa då.

Men har tagit bort agan i Sverige. Men skolan stod kvar och kunde behålla sin skola. Nu tar in folk ,som bränner ner skolor efter skolor blir drabbad idag. MEN FÖRR HAR ELEVEN ÅKT UT FRÅN SKOLAN OCH FÖRÄLDRAR HAR FÅTT PROBLEM MED BARNEN. Läraren kunde slå över fingrarna när räknar fel eller kunde inte läxan, då kunde åka på stryk. Men var vanligt på den tiden slår barnen. Men bra att agan är borta då. Men var bättre förut.

MEN LÄR SKOLAN ATT BLANDA INTE ELEVER GENOM ATT SKYDDA BARNEN UNGDOMMAR IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.