SVERIGE PROBLEM SWEDEN PROBLM

IDAG FLYR MÅNGA FAMILJER BARN FRÅN LÄNDER UKRAINA HAR STORA PROBLEM IDAG ,genom att Putin skadar mycket människor, han drar med sig hans fruktansvärvärda värld. Med folk får lida idag när ingen kan stoppa han. Han har blivit sjuk ,men kolla på hans framfart nu.

MEN BARNEN OCH FAMILJER ANDRA FÅR LIDA IDAG FÅR LÄMNA SINA HEM, lämnar hemmets trygghet kan inte vara kvar idag. Skolan får en törn idag ,men vill gå i skolan som andra barn. Men lära sig nytt språk är svårt för en del att gilla det. Men har krav från skolan lär sig när kommer till länder. Men försök ge hemundervisning, genom att vi har en värld idag med internet då. Men har svårt att koncentrera sig såklart ,genom att ingen vill fly från kriget idag. Men barnen mår dåligt krig och problem kan vara svårt att ta in allt idag. Barn har svårt att ta in och lära in när kommer från problem, krig.

MEN BARNEN OCH FAMILJER ANDRA FÅR LIDA IDAG ,FÅR LÄMNA SINA HEM, lämnar hemmets trygghet kan inte vara kvar idag.

SKOLAN FÅR EN TÖRN IDAG ,men vill gå i skolan som andra barn. Men lära sig nytt språk är svårt för en del att gilla det. Men har krav från skolan lär sig när kommer till länder.

MEN FÖRSÖK GE HEMUNDERVISNING, genom att vi har en värld idag med internet då. Men har svårt att koncentrera sig såklart ,genom att ingen vill fly från kriget idag. Men barnen mår dåligt krig och problem kan vara svårt att ta in allt idag.

VI VET ATT FLERA LÄNDER LIDER IDAG UKRAINA, JEMEN FÅR LIDA ,KURDER, SYRIEN OCH ANDRA LÄNDER VI HAR PROBLEM IDAG. Men länder ger hjälp idag till utsatta människor på flykt. Vi måste hjälpa varandra när jorden ser fruktansvärt ut.

MEN SVERIGE HAR FÅTT VÄRRE PROBLEM NU. MEN FOLK FLYR TILL LÄNDER ,OCH SVERIGE KAN LOCKA MÅNGA MÄNNISKOR IDAG. Men långt tillbaka var Sverige fint land när folk hittar Sverige. Men har haft fred i många år och tog bort militären. Vi byggde om och fick ta över gamla regementen. Men kände att freden höll länge och kan använda gamla byggnader till andra kul saker där. Men vi trodde på freden ,genom att lade ner regementen tills vi fick problem med invandringen.

Vi har haft fred många år de lade ner allt och tog bort regementen. Men vi hade fred så länge lade ner regementen efter regementen. SVERGIE HAR FÅTT EN SMÄLL FRÅN INVANDRINGEN SOM SKADAR LANDET MER OCH MER NU. Men har till och med startat upp regementen idag. Vi vill slippa allt när vi får återigen måste ut och vi gillar fred.

MEN INVANDRINGEN HAR TILL OCH MED SKADAT SKOLOR GYMNASIESKOLAN. LATINA GYMNASIESKOLAN MALMÖ Som vi vill skydda barn och föräldrar andra människor flyr hit, genom att landet är inte som förr i tiden utan har blivit värre och värre att leva i landet. IDAG BLEV EN SKOLA UTSATT IGEN. MEN LANDET ÄR PROBLEM LAND. När utsätter skolor ,då har vi galna människor här då. Men ingen vågar förut skada skolor som nu. Men hade respekt mot skolan då. Men nu är landet upp och ner idag.

Men har inte fått stopp på gängkrig ,eller andra problem Sverige nu. Men mycket länder kan få problem när kommer hit, genom att landet har tagit bort trygga landet idag. Men vi ser att mycket människor blir skadad idag. SKYDDA FAMILJER OCH BARNEN OCH ANDRA DÅ NÄR FORTSÄTTER STÖKA TILL DÅ.

Men har inte städat bort problem när skadar människor nu. MEN SÄGER ALDRIG NEJ ,när länder skadar andra människor tillåter skada människor när måste göra rätt. Men skickar inte hem när har gjort fula saker våldtäkt , gruppvåldtäkt som blir utsatt för då. Kan bränna kvinnor efter en våldtäkt en finns män som kan skada oss ,men lever kvar här.

Men äldre människor kan bli utsatt för våldtäkt. Men hände för några år sen 90 år. Men hon var ute med rullstolen. Svart kille hoppar på henne och våldtog henne då.

Men anställer farliga män inom äldre vården. Men mest svarta män som är pigg på det. Men ser inte fel att göra som de gör. Men äldre människor kan bli utsatt för våldtäkt. MEN KAN HJÄLPA PÅ SITT SÄTT OCH KAN BLI UTSATT FÖR SAMHÄLLET DÅ. Som blir fel, genom att är blind som tar fram hjälp kan råka illa ut när de är inte vaken att se samhällets problem då. Men har ett samhälle som kan se så mycket fel. Men ser dåligt ,genom att när de anställer problem människor. Kan vara så blind som synd är.

Men länder ser ut så. MEN LÄNDER HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE ÄN ANDRA LÄNDER HAR. Kan se allt ,när andra länder ser inte problem de har då. Men har kommit längre genom kunskap lär sig se ,genom böcker kan se kan mycket mer än andra länder har, men kan bli missvisade när ger problem för folk.

Barnen och kvinnor och föräldrar är skadad av det. Men gör inget åt det får leva kvar i Sverige. Landet är sjuk idag, genom att gruppvåldtäkt, då blir tjejer, barn kvinnor skadad resten av livet. Men sa JA till problem folk som skulle sett igenom då. Men landet är problem land idag när har svårt att skydda svenska folket, men andra som kommer hit ,då kan råka illa ut. MEN HAR SVÅRT ATT SKYDDA MÄNNISKOR DÄRFÖR SER LANDET UT SOM DE GÖRA IDAG.

När vi hjälper människor på flykt, då måste hitta ett land utan krig och bråk ,genom att familjer, barn och andra människor flyr från krig, då är Sverige problem land, genom att nu skadas en gymnasiet skolan och folk dör. MEN MÅR SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT SOM SKADAR SKOLAN.

Men är bättre hitta säker plats ,genom att har inte fått bort krigen mellan ungdomar gängkrig och skjuter ,eller hittar på andra fula saker skadar människor idag. Men då är platsen fel för familjer och barnen och andra då. Men kan bli skadat så lätt idag. MEN LANDET ÄR UPP OCH NER IDAG MEN FÅR INTE FRED MELLEN UNGDOMARNA GÄNGKRIG

Men kan hitta säkrare land där slipper problem land då. Men vi ser hur landet börjar blir mer problem ,och är så mycket folk på flykt ,och kan bli skadad här när barn familjer eller andra, som flyr från krig , DÅ MÅSTE HITTA BRA PLATS FÖR BARNEN FAMILJER OCH ANDRA SOM FLYR HIT NU. genom att länder har fått enorma problem idag.

SVERGIE HAR PROBLEM LÄKARE SOM KAN MINDRE som länder kan mer. När flyr hit ,då måste förstå det landet kan ge fel, kan ge problem när kommer hit har inte kunskap de kommer ifrån. Men kan göra problem för människor som hamnar här då. Landet har problem att ge rätt hjälp och då får problem från då.

Han vill berätta att Sverige har sämre vård än andra länder har. HAR KOMMIT LÄNGRE INOM PROBLEM SOM LÄNDER HAR KUNSKAP ,GENOM ATT HAR PROBLEM KROPP, DÅ KAN SE HUR HÄLSAN ÄR. Men har hittat lösningar genom kroppen och då har problem med hälsan. Men har kommit längre med hälsan.

JAG KAN ALLT OM HÄSAN ,MEN ANDRA LÄNDER KAN MER OM HÄLSAN. Östersund har problem hälsa när har problem sjukhus ,då blir folk sjuk från dem. Genom att Östersund har problem läkare som gör folk sjuk ,då kan alla se problem läkare, men måste gå till läkaren när blir sjuk eller ont över allt. Men kroppen kan ha problem som inte ser kan stöka till när kroppen har problem , men måste tänka på hälsan och kan se fel när fel läkare tittar på kroppen.

Men vi måste lita på läkaren som kan stöka till kroppen, men ingen kan se problem som andra kan se, genom att kan så lite om hälsan en del ställen och då kan folk se problem kropp, men har svårt att se då ,GENOM ATT PROBLEM SVERIGE HAR SOM KAN SKADA MÄNNISKOR DÅ GENOM KUNSKAP SOM VI HAR SETT NU.

Vi lägger ut om problem land som ingen upptäcker då, genom att Sverige har problem att ge rätt hjälp när har problem hälsan, då kan se fel och läkare kan ge hjälp som har problem, men ger problem hjälp kan hitta på sina egna grejer för människor ,som får problem att leva rätt när ser fel hjälp, då får problem att se då. KAN DET VARA SÅ? JA KAN GE FEL HJÄLP DÅ. MEN HUR SKA MÄNNISKOR SE PROBLEM HÄLSAN?

VI MÅSTE LITA PÅ LÄKAREN SOM GER PROBLEM HÄLSA, genom att har eget syn och kan läsa läkarböcker som ger problem hälsa. Kan stöka till för som söker hjälp ,då kan bli problem för patienten. JA kan blir beroende framkallande medel och hamnar i problem som kan göra patienten. Men läser böcker som har problem hälsa som kan ta lite av då.

GENOM ATT LÄKAREN KALLAS FÖR PSYKOLOG. Som vi ser Sverige är dålig på att se rätt, och kan bli problem med dem när har inte lärt sig att se problem , då har vi problem läkaren som kallas för psykolog, som ger fel hjälp kan skada människor som ingen tänker på när sitter hos dem, som litar på psykologen kan allt som folk upptäcker stökar till allt när har problem att se människor ,som ger fel råd som tror kan allt sitter högst i Östersund.

Men kan ge förklaring varför har problem läkaren kvar när ger fel råd? Men litar på han ,men anställer läkare som kallas för psykolog han är högsta psykologen sitter i Östersund. Han sitter över andra. Han jobbar på sjukhuset ,men sitter och pratar med dem. Han ger så lite råd han visar problem för dem som söker hjälp. Men han tog fram kartor titta på. Men prata om kartan Frankrike. Men vi går inte i skolan när människor ska till han. Men han satt höst upp i Östersund, men pratar om kartor och djuren ska var med. Men vad ser du för djur. Men tror vi har hamnat på dagis när han knäppar sig. MEN SÅ LÅG NIVÅ HAN KAN LEDA MÄNNISKOR RÄTT DÅ.

Men han har gått lång utbildning. Men sitter längst upp men då får folk rita klockor kommer på dagis då. Men ritar klockor och Frankrike och djuren var med. MEN SATT LÄNGST UPP OCH GICK PÅ DAGIS NIVÅ DÅ. Men pengar tar han för sin lön. Men han gör inte ens rätt för sin lön när han håller på med skolnivån. Men han leker psykolog. Psykolog sitter längst upp Östersund.

Men måste tittat efter dåligt personal tog in eller så är psykologen så knäpp. Men är pigg på tabletter och delar ut skit till folk då istället för att hjälpa folk rätt i livet. Men Astra började för många år sen dela ut lugnade medel och sömntabletter andra tabletter tar fram till människor. Men andra företag tar fram till psykologen. JAG SKULLE ALDRIG GÖRA SOM DE GÖR DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.