SKOLOR – SCHOOLS

ATTENTAT MOT SVENSKA SKOLOR IDAG. Men landet har problem folk när skolor efter skolor rasar idag. Men vad har Sverige gjort nu när barn får lida ,men skola efter skola rasar som ska läsa och ta in kunskap.

Men Sverige har fått problem när skolor får problem skolor efter skolor. Men skydda våra barn nu. Sverige är mörkt land idag när skolor får problem och skolor ska finnas kvar såklart. Men vad beror det på att ungdomar skadar skolorna Gymnasieskolan. NU VAR EN SKOLA IGEN OCH SÅ ILLA ÄR DET NU.

GYMNASIE SKOLOR KRIG ,NU KAN DÖDA ELEVER LÄRAREN ÄR PROBLEM LÄRAREN. Men har sagt JA till människor har enorma problem med undervisningen. Kan vi se varför skolor blir drabbad skolor efter skolor ???? Men mörker i landet svart mörkt land och elever skadar inte varandra i vanliga fall.

SVERIGE ÄR PROBLEM LAND NU. Kan skada varandra nu när elever blir svart inre, då kan sätta åt människor genom ett mörker som Sverige fått möta på när elever mår inte bra ,då blir andra lidande bär inre mörker svart inom sig. Vi har skolor att leva efter, som läraren har svårt att se blir drabbad skolor idag.

SVERIGE ÄR INGEN PERFEKT SKOLA NÄR SKADAR DEN. Men alla år ska läsa och lösa problem hans huvud kan bli för mycket då.

MEN FÅR GÖRA OM SKOLAN NÄR KOMMER HIT. Vi måste gå 9 år och efter grundskolan Gymnasiet 3 år ,en del får gå 4 år, genom att har svårt att lära in, och då får gå 4 extra år i skolan. Men förr då gick 2 år gymnasieskolan, men har ökat till 3 år nu.

Men förr då gick 6 år grundskolan. Men var på farfar och farmors tid. Men ändrade om till 8 år. Men 9 år fick jag gå. Men ändrade om för alla på den tiden 9 år grundskolan. VI HAR SKOLPLIKT.

MEN SVERIGE MÅSTE ÄNRA OM FÖR FLYKTINGAR. GENOM ATT ANNRS FÅR VI PROBLEM MED UTBILDNING. Vi vill hitta bra arbete och skola som passar oss. Men svenska ungdomar kan vara så skoltrött när går i grundskolan.

MEN FLYKTINGAR FÅR VÄRRE ÄN OSS DÅ TÄNK PÅ DET, GENOM ATT BEHÅLLA GYMNASIESKOLOR OCH ANDRA SKOLOR. Men får hitta på bra metoder när kommer hit.

Men en del är inte van att sitta 9 år i skolan och efter 3 år och en del får gå 4 år extra efter grundskolan. MEN SKA LÄRA SIG SVENSKA SOM ÄR A OCH O ATT LÄRA SIG. Men kan hitta på bättre skola för dem.

Men vi har krav engelska och extra språk väljer vi. Men har tuff skolgång GENOM ATT VI SER SKOLTRÖTT KILLE ,och skolan är jobbigt att läsa alla år när kommer hit ,därför måste hitta på bra lära in ,genom att behålla skolan gymnasieskolan.

Men kan söka högskolan som blir flera år där. Men vi är van och har skoltrötta barn idag. MEN ÄR EN TUFF VÄRLD NÄR FLYR TILL SVERIGE och tjejer klara av det.

Men ser möjlighet att utveckla sig. Men killar måste kolla igenom bästas skolan kan ta ,genom att ska lära sig svenska och engelska och flera språk kan lära sig. MEN FÖRST SKA LÄRA SIG SVENSKA, som är tufft språk att lära sig. Läsa och skriva prata rätt.

MEN VÄLJ BRA SÄTT FÖR UNGDOMAR SOM KOMMER HIT GENOM ATT FAMILJEN FÅR LIDA NÄR SONEN FÅR PROBLEM MED ALLT DÅ. Men Sverige gillar att gå kurser skolor hitta nytt sätt att leva då.

Men Sverige svämmar över med kurser idag. Men landet är känt för det skolor och allt som landet bjuder på. KAN FÅ DET TUFT SOM HAR PROBLEM ATT LÄSA.

Men göra rätt ,genom att behålla skolorna skoltrötta ungdomar som kan skada skolor efter skolor. Men alla är inte så spränger skolor ens. Men finns som kan det. MEN LYSSNA PÅ ELEVEN LETA UT BÄSTA VÄGEN FÖR DEM SOM KOMMER HIT. GENOM ATT BEHÅLLA SKOLOR GYMNASIESKOLOR.

MEN KAN FÅ DET TUFT NÄR KOMMER TILL SVERIGE Men vi tänker inte på det, vi är van skolan kurser och annan utbildning. Men för dem blir bara problem ,genom att utgå från dem såklart. Men genom att klara av landet med dem. MÅSTE VISA RÄTT FÖR DEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.