HUS MÖRK ENERGI – HOUS DARK ENERGY

IBLAND SER MÄNNISKOR SÅ FEL NÄR SER TEVEPROGRAM MÖRKA PROGRAM SOM TEVEN TAR UPP OM, BLAND ANNAT HUS DÄR HÄNDER HEMSKA SAKER. Men tar hjälp av medium som har inte kommit så lång när kan till och med skrämma folk, som sitter bänkad tittar på teven. Men människor har problem att se rätt när anlitar hjälp ta bort problem som upplever dag efter dag. Svarta hem kan leva kvar mörk energi ,som ingen tänker på när flyttar dit. Men mörka svarta hem kan ligga kvar från gamla tiden. Men pratar om demoner har bara gammal energi ,genom att demoner finns inte ens utan folk lämnar kvar gammal mörk energi när flyttar in.

Men människor kan bli skadad av folk ,som sett fel när tror att kan skjuta människor som redan är död då. Men ingen kan skjuta skada människor som redan är död för längesen. Men hur skulle det se ut kan skjuta skada människor som är död kan inte hålla i en pistol ens. MEN TROR PÅ ALLT DÅ.

MEN KAN LÄMMNA KVAR MÖRK ENERGI NÄR FOLK BODDE DÄR. Lever kvar när flyttat från huset. Men kan känna av minnen från den tiden när skadar varandra bråk ,konflikter och till och med känner av energin skjuter varandra då. Men kan inte skjuta varandra från andra sidan, men kan känna av hemska minnen från den tiden när skjuter folk.

MEN KAN KLIVA IN I MÖRK ENERGI ,SÅ DET BLIR VERKLIGHET FÖR DEM det händer på riktigt när står i mörkaste energin. Men känner av allt som hände den gången kan visa skadar dem. Men andra sidan kan inte döda människor när känner av det ,men energin kan berätta för dem som hände den gången då. Men folk tror att kan lyfta en pistol ,och skjuta människor som redan är död som kommer från andra sidan.

NEJ DET GÅR INTE ,MEN ENERGIN KAN BERÄTTA OM HEMSKA MINNEN FRÅN DEN TIDEN, men energin kan berätta om hemska minnen som ligger kvar i huset. Men kan uppleva händelsen ,så tror är på riktigt då. Men mörk energi från folk som mår dåligt kan hitta på demoner i alla program från USA.

Men mår dåligt och blev drabbad och sjuk ,som vi kan bli drabbad av då. MEN HITTAR PÅ DEMONER SOM TOG HAN OCH DÖDAR BARNEN. Men han var sjuk genom problem han hade då. Men finns ingen demon som hittar på då.

Men har inte lärt sig om människor som mår fruktansvärt dåligt kan till och med skjuta människor han älskar, då var han sjuk då. Men han led av ångest som känner av när flyttar dit. Han led så mycket när han levde där och känner av hans sorg. MEN DET ÄR VANLIGT ATT MÄNNISKOR SKADAR SIG SJÄLV NÄR MÅR DÅLIGT. Men är vanligt att skadar sig idag som jorden ser ut idag. Människor kan bli sjuk när lever på jorden har familj är inte lättaste att ta hand om när börjar få problem att leva själv.

MEN SJUK KAN MÄNNISKOR BLI NÄR HAR PROBLEM MED PENGAR DÅ. Men han fick problem att skydda barnen och sig själv ,då kan det hända vad som helst ,men ingen demon tar dem som hittar på och folk tror på det. Han led som ingen såg hans sorg. Han skadar människor då som folk kände av som var inte kvar där. Men energin var så stark från den tiden ,så familjen kände av den tiden. Men upplevde gamla tiden ,men fanns inte kvar men energin fanns kvar då. MEN INGEN FRÅN ANDRA SIDAN KAN SKJUTA OSS ENS. MEN FOLK FÖRSTÅR ATT DET GÅR INTE GÖRA DET. Men minnen fanns kvar och tror var på riktigt. Men börjar själv ta in mörk energi från familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.