FÖRÄLDRAR – PARENTS

BARN HÅLLER SIG VAKEN IBLAND NÄR HAR PROBLEM. Idag har barn problem att leva ,som det ska vara när barnen har problem runt sig. Idag har barnen problem föräldrar när sitter med mobilen. Men föräldrar fokuserar mer på mobilen än barnen då. Men världen är upp och ner för barnen som vill mysa med föräldrarna, men myser med mobilen istället för barnen födde till världen.

Barnen har inte kul idag när mobilen dök upp i varje hem, då fick barnen ställas åt sidan ,genom att mobilen är viktig att prata i och titta på internet när har barn att ta hand om. Men barnen får lida av mobilen när ska ta hand om barnen på bästa sätt ,men mobilen går före när har fött ett barn till världen ,som ska fokusera mer på än mobilen då, men så ser världen ut för små barn idag när ska läsa sagor kan sätta barnen vid teven, som gör alla fel för ett barn då. MEN VÄRLDEN SER UT SÅ FÖR BARNEN FÖDDE TILL VÄRLDEN, SOM SKA GULLA OCH TA HAND OM.

MEN SÅ DYKER MOBILEN UPP, och får mer fokus på mobilen ,och kan sitta i timmar och bläddra i timmar med mobilen, hittar nya sidor att titta på när barnen ska ha stor uppmärksamhet då.

Men barnen ska vi leka med och ha kul med dem, vi bygger kanske slott med dem, av olika leksaker som finns att köpa. VI LEKER MED BARNEN SÅKLART.

MEN AFFÄREN ÄR FYLLD MED LEKSAKER IDAG, som kan leka ihop barnen då. Men har hitta mobilen, vem ska de leka med mobilen ,eller barnen som står och drar i byxbenet på dem, gråter så mycket pappa mamma kan du komma nu? Vi ska bygga lego nu, men kan du vänta vi har inte tid nu.

MEN SÅ KAN DET LÅTA BLAND FÖRÄLDRAR HAR INTE ENS TID NÄR MOBILEN DÖK UPP, det hinner knappt läsa sagor, ger dem ljudbok lyssna på sagor från annan läser in sagor ljudbok, kan du lyssna på den boken när vi ska ligga i sängen soffan, att mysa med pappa och mamma då.

MEN HAR HITTAT ETT SÄTT ATT SLIPPA TA ANSVAR LÄSA BOKEN FÖR BARNEN ,då köper hem ljudböcker sagor ,som andra läser för dem när det är pappa eller mammas röst ska läsa för dem, men så hittar ett sätt att smita undan köper ljudböcker sagor från andra som andra läser in boken, men vart tog mammas röst vägen eller pappas röst vill lyssna på.

VART TOG MYSSTUNDEN VÄGEN FÖR BARNEN. Men vart tog mammas mys stund vägen, pappas mysstund vägen när har barn att leka läsa böcker och läsa tillsammans med föräldrar då. Men kan köpa hem ljudböcker, som fanns lite förut som tillhörde en bok. MEN BARNEN FÖR DET VIDARE TILL SINA BARN, DÅ FÅR BARNEN PROBLEM ATT LEVA NORAMLT. Men stoppa det i tid genom att vi har en framtid och barnen ska leva även då.

Men nu laddar ner från internet och köper i affären ljudböcker, har kommit på modet idag ingen verkar kunna läsa själv nu ,utan lyssnar på andras röster som blir tråkigt för barnen idag. Men vuxna gör samma sak lyssnar på ljudböcker ,som blir tråkigt att lyssna på andra som läser en fin vacker bok. När vi kan läsa själv tar den mys stunden med boken då.

Men finns läs svårigheter för barn och vuxna kan ha problem med det. MEN FINNS BÖCKER FÖR ALLA MÄNNISKOR. Men finns enkla böcker för dem. Barn kan lär sig då. Men för den delen kan ändå läsa tillsammans med barnen mysa ihop istället för att lyssna på andras röster, som är inte mammas röst ens eller pappas röst, utan kan sitta någon annan stans när barnen ska lyssna på mamma och pappa, åker bil och kan lätt kasta till dem ljudboken ,som världen är så upp och ner idag.

Men världen är inte för små barnen har inte tid med barnen springer från det ena än det anda när ska fokusera på barnen då. MEN FINNS KLOKA FÖRÄLDRAR GÖR INTE SOM DEM. Men finns föräldrar som gör inte som folk med mobilen. Men finns mobil världen, som är inte kul att leva när mobilen dök upp. När barnen växer upp då får mobilen i ett sött paket. Ger mobilen till barnen ,som delar vidare till sina barn. Men världen är grym för små barn när vi ser hur allt tok efter vägen när första mobilen dök upp. MEN FÅR MÖTA VÄRLDEN MOBIL INTERNET.

Men förr då fanns inte den världen för barnen, men var bättre förr än att leva med stress mobilen ,stress som gör människor sjuk idag. Men hur ska vi stoppa den världen????? Men världen har börjat mer och mer idag, och allt är bara problem för barnen. MEN BLIR ÄVEN UTSATT FÖR INTERNET NÄR DEN VÄRLDEN DÖK UPP, DÅ FÅR BARNEN PROBLEM DEN VÄGEN, GENOM ATT FÖRÄLDRAR SER INTE SÄKERHETEN SPÄRRA INTERNET, och då får barnen problem att växa upp i trygg värld som hade förr i tiden. Men vad ska vi göra åt det, genom att allt har gått för långt idag när barn får lida som ska mysa med när växer upp.

MEN VILL HA BARN ,MEN BÖRJA PÅ EN GÅNG VISA RESPEKT FÖR BARNEN, VILL MYSA MED BARNEN Men så glömmer bort jobbet med barnen kan bli less på dem ,men har född söta barn till världen ,då måste vi ha tålamod med barnen genom att är bara sött barn vi födde till världen ,då måste vi mysa ta hand om dem ,än att sätta dem vid teven titta på barnprogram istället för att hitta på kul saker med barnen.

MEN FÖRR KUNDE BARNEN LEVA UTAN INTERNET OCH TEVEN, men mår bättre att göra kul saker med föräldrar. Men tänk på söta barn vi föddes till värden ändra om ditt sätt nu ,genom att barnen är bland det viktigaste vi födde till världen.

MEN GE BARNEN UPPMÄRKSAMHET OCH KÄRLEK OCH SKRATTA IHOP GE GLÄDJE TILL BARNEN, strunta i mobilen läs härliga sagoböcker när vi lägger oss i sängen med barnen. Men köp hem fina vackra böcker om sagans värld att somna till då. Prinsessan och prinsen fick varandra då.

Rumpelstiltskin. Barnen älskar boken som lurar vem han var då. Men spännande bok att somna till. Men han var så lurig, och barnen låg och väntar på vem han var. Men namnet på han fick ingen känna till. Men han avslöjar sig Rumpelstiltskin. Men sagoboken fanns mer spännande väva guld. Men kan inte berätta allt ,men finns än idag. MEN ÄLSKAR ATT LÄSA OM HAN. LÅG SPÄND OCH LYSSNAR DÅ.

Men vi har även tomtar och troll som barn kan skratta till spännande bok. NÄR BARBIE VÄRLD DÖK UPP ÄLKAR HENNE ,men älskar att läsa om henne då. Barbie är kul att läsa om när barnen växer upp vackra världen mysa tillsammans med barnen, fantasin sätter igång.

MEN BARBIE VÄRLD har byggt med saker till Barbie huset. Men kan leka med Barbie värld. Men böcker och kul saker till hennes fantasi värld ,som vi behöver leva i. Kläder till Barbie och Ken såklart alla ska vara med. Men har gjort film Barbie Ken. Men barnen älskar den världen. Men får glömma bort hemska världen vi lever i ,då är det bra med fantasin värld. Känner glädje när håller på med Barbie och Ken värld, som finns så mycket delar till då.

MEN KUL SAGANS VÄRLD MED PRINSESSOR OCH PRINSAR KUNGAR, SOM BARNEN ÄLSKAR ATT DRÖMMA SIG BORT FRÅN VARDAGEN. Men sagor från olika länder ,men länder har sina sagor och vi våra sagor för barnen. Men barn vill läsa mysiga kul böcker Pippi, och kul för barnen att läsa om Pippi Långstrumps värld. Men hon hittar på så mycket tok, och tokig tjej att läsa om hästen och apan var med då var barnen värld. Men Astrid Lindgren har gjort kul böcker Emil ,som många barn älskar hans värld då. Men hon skrev många kul sagor för barnen då. Madicken värld var spännande böcker för barnen ,och Ronjas värld där händer mer saker som barn gillar då. MEN HAR GJORT SÅ MYCKET KUL FILMER FRÅN ASTRID LINDGREN.

Men spännande sagor som barn vill läsa om. Men känner spänningen inom sig. Men alla barn vill känna glädje och hopp och glädje spänningen kul värld som är barnen värld, men älskar att leva med fantasin värld där allt spännande händer då. MEN BEHÖVER LEKA IDAG OCH ANVÄNDA FANTASIN.

Men har tappat glädjen för barnen idag. Men hittar på så knäppa filmer till barnen idag när finns fina vackra filmer då. FROST OCH ASKUNGEN OCH TÖRNROSA OCH SNÖVIT, det är en fin vacker film sagan värld leka sig bort från mörka världen möter ute då. Men finns flera vackra filmer som handlar om djurens värld. Men vi kan inte räkna upp alla fina filmer ,men påminner om vi tog upp om nu.

MEN MÖTER PÅ SAGANS VÄRLD, DÅ ÄR ALLT LJUST OCH KUL VÄRLD GLÄDJE FÖR BARNEN SAGANS VÄRLD ,som ger barnen glädje när ser fina filmer om prinsen ,prinsessans värld. Men har gjort mörka hemska barnfilmer som barnfilm krig och bråk i filmen när vi ska leva utan krig och bråk i filmen, som barn ser ute där de bor. Men kan leva med fantasins värld ,där allt slutet gott och fick hela kungariket ,men är sagans värld där allt är ljust utan krig och bråk ,som en del barnfilmer hittar på nu.

MEN HAR GJORT EN DEL FILMER KRIG OCH BRÅK SOM SMÅ BARN SKA TITTA PÅ ,genom att skydda barnen från krigen som vi ser nu. Men har mörk jord länder bråk och krig på riktigt då. Men barn behöver inte uppleva den världen ens.

Men blir så fel att ens titta på dem ,genom att barn ska leva utan krig och bråk som barnfilmer hittar på ,som är problem filmer ger till barnen. Men ta in bra barn filmer, som kan somna gott till då. MEN BARNEN VÄRLD HAR FÅTT PROBLEM NU. MEN VI MÅSTE ÄNDRA PÅ DET. Men sett hemska filmer som barn ska titta på. Men sluta ta in filmer som är så mörka filmer för barnen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.