GLAD PÅSK – HAPPY EASTER

VI ÖNSKAR GLAD PÅSK TILL ALLA SOM FÖLJER BLOGGEN. Vi önskar ljusa tider väntar alla på såklart. Men ljusa tider som jorden ser ut ,då vill vi ha fred i Sverige ,genom att så många är pigg på att stöka till Sverige nu. Men fred vill vi ha i alla länder vi har den tanken ljusare tider vill vi se då.

Men Sverige har fått en smäll och andra länder har fått problem som ingen önskar sig då. MEN FÅR FIRA PÅSKEN MED GLÄDJA NU OCH TA HAND OM VARANDRA NU. GE KÄRLEK OCH GLÄDJE glöm bort en stund som jorden ser ut idag. Men vi ska ta hand om varandra även om vi har svårt med det ,så skicka en tanke till dem då.

KÄRLEK SKA ALLA HA IDAG OCH VI ÄR LIKA VÄRDA MÄNNISKORNA. Men jorden ser inte det att de har ett värde som dem. Men alla har rätt att leva när vi lever här. Men måste ändra om det genom att ser inte det värde vi har. Men alla människor som lever på jorden har ett värde att leva såklart. Men är bra om det ser det att dela med sig glädje och kärlek till dem.

GLAD PÅSK HA EN FIN DAG MED NÄRA OCH KÄRA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.