ANDRA VÄRLDSKRIGET SECOND WORLD WAR

VI SÅG ETT TEVE PROGRAM FRÅN GAMLA TIDEN. MEN PRATAR MYCKET OM ARISKA RASEN. VI MÅSTE LÄGGA UT OM DET. Vi visar sanningen hur det har sett ut från andra världskriget ,vem som var pigg på att starta igång hemska problem för människor. Vi måste berätta sanningen hur allt gick till. Vi har till uppgift att visa andra världskriget problem. Men sanningen kommer fram nu, genom att Sverige har en del i det. Vi kan prata om det genom att visar från samer tid.

HAN ÄR SVENSK ARISKA RASEN HAN LEVER I SVERIGE HAN DOKTORERAR OM MÄNNISKOR. Han kommer på att vi ska inte blanda människor med varandra då. Han driver det vidare till Tyskland. Hitler blir galen som kommer från Sverige och visar Hitler och Göring.

SVENSKA FOLKET HITTAR PÅ ARISKA RASEN. Men det var Sverige som kom före Tyskland han hittar på det. Men vi har sett sanningen och nu lägger vi ut om allt tok nu. FOLK MÅSTE VARA REN VISAR DOKTORN HITTLER OCH GÖRING ,hur han mäter huvudet på samerna, som blev utsatt för enorma problem. Men vi fick se det nu sanningen vart allt kommer ifrån. Men var fruktansvärt att se samer lidande. Men för det vidare till Tyskland och Hitler blev galen och Göring hänger på svenska doktorn. Han åkte mellan Tyskland och Sverige på den tiden.

SVENSKA FOLKET KAN VARA GALEN. Han började mäta huvud och längd på samerna som är ett naturfolk. Men lever där år efter år tills han gav enorma problem för samerna ,och andra människor som ska leva där hör hemma. Göring blev intresserad samma som Hitler.

DOKTORN ÅKER TILL TYSKLAND och pratade om han sett då. Men lade fram hos Hitler och Göring blev galen ,när han såg svenska doktorn visar studier om blanda människor. Han har lämnat fram till Hitler och Göring. Men blev så intresserad av han visar då. Men samer fick lida enormt mycket ,genom att ska leva som de lever är ett naturfolk. Men han såg bara fel i allt och visar Tyskland.

Men det blev många döda människor efter den tiden startar andra världskriget . Men folk fick lida på den tiden när Hitler och Göring lyssnar på han. Men blev många döda efter vägen. DOKTORN DREV EN TIDING, till och med det. Men Hitler och Göring lyssnar på hans syn på människor ska vara ren blanda inte människor. Men Hitler och Göring lyssnar på doktorn.

Doktorn kommer från Stockholm, men höll på att mäta samers längd huvud då. Men fick lida på den tiden när han åkte till samerna. Men Tysklands människor dras med när han hittar på allt tok, som blev problem för Tyskland. JUDARNA FICK ENORMA PROBLEM NÄR HAN HITTAR PÅ DET. Men många judar är skadad efter den tiden. Men tänk efter, så mång judar dog under andra världskriget ,genom att Hitler och Göring fick för sig så mycket konstig saker då.

MEN VI HAR SETT PROBLEM FÖR SAMERNA, vi har sett idag när han satte åt samerna ,men drev det vidare till Tyskland får inte blanda med varandra. Men kan sluta illa då, genom att han såg brottslighet och allt som kan komma från människor. Blanda människor kan leda till brottslighet. Men han såg var bättre att hålla sig till samma människor, som är svårt idag genom att vi kan bli kär, men doktorn blev kär i en same ,och han såg att är svårt att stoppa kärleken.

Men alla människor är lika värda att leva på jorden. Men finns människor som sköter sig dåligt kan vi se nu. Men andra som sköter sig får lida från hans påhitt. MEN ALLA KÄNNER TILL ANDRA VÄRLDSKRIGET MEN VI VILL LÄGGA UT SANNINGEN ,men alla känner till alla döda människor från Hitler och Göring tid. Men vi behöver inte skriva mer om andra världskriget många döda efter vägen. Men startar från 1 svenska doktor som såg problem. Men efter han drar flera in kriget från 1 man som såg problem då.

Många länder åker med. MÅNGA DÖDA EFTER VÄGEN. Men samerna fick lida så mycket på den tiden. Han såg ner på dem åker till samerna och börja undersöka dem. Men försöker hitta fel när vi kan födas kort eller lång. Men han började lång undersökning samerna då. Han åkte till samerna och skrev upp alla som bor där. Han har en hel lista på varje som föds där. Men namn och nummer på dem. Mäter dem fick klä av sig naken barnen. Men samer avskyr den tiden, genom att han förnedrar människor som lever där.

Han gjorde så fula saker mot samer som har fått rättvisa idag, genom att ser samerna på annat sätt idag. Men då var galen tid för dem. MEN SAMERNA ÄR ETT NATURFOLK SOM LEVER NÄRA NATUREN. Men lever så när människor har problem att lära från samerna.

MEN MÄNNISKOR FICK LIDA PÅ DEN TIDEN. Men såg dem mindre vetande när ska leva nära naturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.