ID MÅSTE VI HA

MEN VI LEVER I EN VÄRLD DÄR ID ÄR VIKTIGT ATT ÄGA. Men vi måste äga ID genom att världen går mot hållet ID. Men vi har internet världen där krävs ID att godkänna handeln vi kör med. Men förr ,då var det enkelt men nu har ID tagit över säkerheten mot brottlighet. Men bygger säkerhet för människor ,genom att bromsa problem vi kan få. Men internet har ökat på säkerhet genom ID, som måste äga när vi har med internet att göra då.

Men även mobilen har vi ID genom att säkra oss. Men finns människor som kan bli skadad och förlorar ID. Men måste äga ID genom människor säkerhet som landet måste äga ID. Men alla behöver trygghet och säkerhet när ID dök upp. MEN FOLK KAN BLI UTSATT FÖR FULA SAKER KAPAR ID SKADAR FOLK SÄKERHET. Men finns brottslighet i Sverige. Men finns människor som kan bli drabbad och förlorar livet, genom att lever med internet och ID som är säkerhet för dem.

MEN VI KAN INTE VARA UTAN ID IDAG GENOM ATT VÄRLDEN SER UT SÅ IDAG. Vi måste äga ID världen går mot säkerhet mer och mer. Men finns ID på dator och mobilen. Men vi måste äga ID, genom att Sverige ser ut så när bygger säkerhet ,då ska alla äga ID. Men kan få enorma problem när vi står utan ID. Men internet lever mot ID på alla sidor idag, genom att säkra människor. Men ska säkra alla människor äga ID ,genom att skydda människor mot problem.

ID ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT ÄGA IDAG. Men alla måste äga ID när världen ser ut så ,och bygger mer och mer säkerhet ,då måste människor ta sig igenom internet. Som äger internet har problem om får problem med ID. Men som har inte internet dator och mobil klarar sig tills hittar på till dem. Men vi går mot den världen och alla måste äga ID.

ID MÅSTE ALLA ÄGA IDAG VÄRLDEN SER UT SÅ IDAG. DET ÄR TRYGGHET FÖR ALLA MÄNNISKOR DÅ. MEN VI GÅR MOT ID VÄRLDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.