TELEFON -TELEPHONE

ALLA MÄNNISKOR MÅSTE ÄGA EN TELEFON. Idag är behovet mer att äga en telefon. Men långt tillbaka ,då fick människor en telefon med var röd eller andra färger.

Jag minns mycket väl fick hämta en telefon. Men alla fick så på den tiden. Men öppnar telefonabonnemang. Vi behöver bara kontakta Telia som var störst på den tiden. MEN HEMTELFON ENEKLT ATT SKYDDA SIG DÅ. Genom att kan ringa snabbt när händer något eller bara prata med varandra då. Men lätt genom att folk har hemtelefon. Men kostar att ringa ,men telefon fick vi hämta hos Telia.

Men såg var viktigt att äga telefon når vänner eller ringer om arbete eller när någon är sjuk. Kan lätt ringa en ambulans eller andra polisen. Men har utvecklat nätet så mycket. TELEFON ÄR ETT MÅSTE I SVERIGE.

LÅNGT TILLBAK SÅG DET UT SÅ. Men börjar utveckla telefonen. Men telefon vill vi ha ,så fler och fler skaffar Telia abonnemang. Men var så på den tiden men hittar ett ställe ringa ifrån.

Men telefon har vuxit från den tiden när vi ser tillbaka på den tiden nu ,och då har det blivit fel efter vägen. Skadar det viktigaste kontakten utåt ,som vi börjar utveckla telefonen. Men hittar vägen till alla städer små byar och större ställen byggde nät efter nät genom att fler och fler vill hålla kontakt med omvärlden. TELEFON MÅSTE ALLA ÄGA SÅKLART. Vi måste ringa människor hålla kontakten, med vänner och varje lägenhet och hus satte in telefon flera ställen.

Men Sverige blev fler och fler som skaffar hemtelefon. Men var vanligt på den tiden nå ut till människor och växer mer och mer och bygger ut mer och mer och har telefon i varje hem och hus. Måste ha kontakt med skolor genom att läraren ska nå eleverna. Barnen föräldrar måste skaffa telefon MEN VÄRLDEN SÅG UT SÅ.

TELEFONKIOSK. Men vi kan inte räkna upp varje ställe satte in telefon till människor växer enormt mycket och sätter upp telefonkiosk med mynt, kan ringa snabbt när vi ska nå folk då.

MEN VAR VIKTIGT ATT SÄTTA UPP TELEFONKIOSK PÅ FLERA STÄLLEN. Men fanns på flera ställen efter vägen. Vi hittar telefonkiosk där och där när vi åker till ställen, kan lätt stanna vid vägen ringa vänner eller viktiga samtal.

Men världen såg ut så satte upp på många ställen telefonkiosk med mynt sjukhusen fick en telefonkiosk. Men längst Sverige kan vi stanna bilen och ringa folk vi måste nå. Men tiden var inne att hitta trygghet för människor ,och satte upp på flera ställen telefonkiosk. Men såg till att växla mynt så vi kan ringa och nå människor växelmynt. Eller gick och växlar in pengar, genom att vi måste ringa då. MEN TELEFONKIOLSK FANNS PÅ FLERA STÄLLEN LÄTT KAN RINGA MÄNNISKOR DÅ. VI KÄNNER OSS TRYGG ATT RINGA VÄNNER KILLAR TJEJER NÅR VARANDRA DÅ. MAMMA OCH PAPPA NÅR SINA BARN DÅ.

MEN EN DAG BÖRJAR SAMHÄLLET FÖRÄNDRAS MER OCH MER.VI BÖRJAR FÖRÄNDRA SAMHÄLLET. Vi har enkelt och lätt att nå varandra då. Vi köper mobil telefon, genom att världen går mot internet världen. Men ingen ser vad som händer när vi öppnar den vägen. Barn får mobiltelefon och föräldrar köper själv mobiltelefon.

Men världen rullar mot problem ,genom att föräldrar måste köpa mobiltelefon till barnen ,genom att ringa sina kompisar tar bort hemtelefon försvinner mer och mer. Minskar mer och mer hemtelefon enkelt och lätt att ta med mobile istället för dra med hemtelefon ,som går dåligt att göra då. Men skolor kan få problem föräldrar måste skaffa mobiltelefon till barnen. Men hemtelefon tar många bort idag. Men måste varje elev skaffa mobiltelefon till barnen. Men får inte gratis mobil ens. MEN LÄMNAR INTE UT TILL BARNEN GRATIS MOBIL SOM ÄR PROBLEM FÖR FÖRÄLDRAR DÅ.

Men måste nå sina barn när är ute och springer då. Men har tagit bort hemtelefon går hem och ringer kompisar. Men går mer och mer mot problem världen.

Men vips så tar bort telefonkiosken, som har satt upp på många ställen genom att fler och flera skaffar mobiltelefoner. MEN GÅR MOT DEN VÄRLDEN. ALLA MÅSTE HA MOBIL NÄR HAR INTE HEMTELEFON. Måste hitta den lösningen, genom att många mobiler kostar mer än andra mobiler.

Men är en djungel att hitta rätt mobil som håller länge. På min tid hämtar en telefon hos Telia ,och var så billig genom att telefon tillhör abonnemanget. MÅSTE GÅ DEN VÄGEN MED MÄNNISOR ÄGA EN MOBIL. Men kan hämta ut en mobil ,genom att säkra barn och föräldrar då. Men säkra andra då ,genom att vi måste äga mobil idag när hemtelefon är borta mer och mer idag. Vi ska känna oss säker idag genom att måste hjälpa barnen och föräldrar och andra som äger mobil.

När jag flyttar från Göteborg ,då lämnar in telefonen hämtar en ny när jag flyttar hem. Men fanns i olika färger. MEN SVERIGE MÅSTE ÄNDRA OM NU GENOM ATT LANDET KOMMER FÅ LIDA IDAG.

Genom att landet går baklänges går in i problem idag. Men folk kan fara illa idag när stänger ner mer och mer hemtelefoner. Men måste hitta en lösning till dem. Men måste ringa vänner eller folk blir sjuk måste hitta en läkare eller våld i samhället måste ringa en polis då. MEN VI MÅSTE ÄGA MOBILER IDAG, SÅ SER VÄRLDEN UT IDAG. HEMTELEFON FÖRSVANN OCH TAR BORT MER TELEFONKIOSK.

MEN FÖRÄLDRAR KAN BLI DRABBAD IDAG NÄR HEMTELEFON FÖRSVANN. Men folk kan hamna på kronofogden dåligt med arbete sjukskriver hamnar kronofogden. Men kan hamn kronofogden ,då får folk lida när vi har problem samhälle måste se klart säkra barnen och föräldrar eller andra människor. Kan inte köpa mobilen som förr tiden genom att har kronofogden. Kan köpa kontakt dyr är många mobiler.

Men måste hitta någon som skriver på till dem. Men flesta vill ha abonnemang måste hitta folk skriva på då. MEN SÅ GRYM ÄR VÄRLDEN IDAG. MEN MÅSTE HITTA EN LÖSNING NÄR HEMTELEFON FÖRSVIINNER HAR INGET VAL ÄN KÖPA MOBIL. Men måste hitta bra lösning. När vi går mot internet världen ,då ska allt hänga med. Men ingen ska lida utan alla måste köpa mobil idag måste hitta på en löning.

Men kan hända olyckor och måste ringa folk. När folk har problem med kronofogden måste ändå köpa MOBILABONNEMANG mobil måste vi ha. Men folk kan fara illa idag genom att hänger inte med när mobiler är kontakten vi måste ta då måste göra något åt det. MEN INGEN SKA LIDA IDAG MOBIL MÅSTE VI HA IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.