HUND – DOG

VI SER HUNDEN ÖPPNAR MUNNEN KÄNNER INTE HUNDEN. Har aldrig sett huden förut. Hunden slickar sig om munnen då, men hunden vill ha lite mat. Hunden står bara där och tittar då vill ha mat. Hunden har vit fin mjuk päls. Men har fått problem päls genom dålig skötsel ser skinnet på hunden. Men tassen har problem ser vita långa klor. Men tassen fått problem hunden slickar sig där.

MEN VAD HAR HÄNT DÅ??? Hunden har fått problem vänder på hunden ser skinnet syns på hunden. Hunden är problem hund har skadad sig ,så folk tar hand om hunden. Men hunden har problem och folk tar hand om hunden. Vill hjälpa till ,men vet inte vart hunden kommer ifrån. Hunden är trött och sliten, men hunden lägger sig på rygg. Hunden vill bara vara i fred.

MEN VAD HAR HÄNT MED HUNDEN SOM HITTAR DÅ??? Han är sjuk hunden och vill bara vara ifred. Livet var problem för hunden ,och då blev skadad efter problem liv. Hunden har levt problem liv som skadar han efter livet levde då.

VEM HAR SKADAT HUNDEN??? Folk har slutat tagit hand om hunden lämnar får leva själv ger lite mat att äta då. Kastar åt hunden lite mat, men har svårt att leva så. Men känner att hunden har problem, men vi har problem folk som kan inte ta hand om djuren. Folk som har gårdar som lever problem liv kan ge mat, men har inte intresse för hunden. Men folk vill ändå köpa en hund som gammal. Men har lite intresse för hunden. Tar bara hand om hunden. Men lever problem liv ,men gillar hunden lite grann ,men tar hand om hunden.

Men tar man hand om en hund ,då måsta man ge kärlek. Men finns som får lite kärlek från människor då. Men finns människor som hundar kan hamna hos som ger så lite kärlek. Men finns såna människor som gör så mot hundar. Men ger så lite kärlek och glädje till hundarna. MEN TAR VI HAND OM EN HUND ,DÅ SKA VI GE KÄRLEK OCH GLÄDJE TILL HUNDEN MÅR BÄST SÅ.

MEN VI FICK UPP PROBLEM HUNDAR HAR PROBLEM ATT LEVA IDAG. Men måste äga hundar men kan inte ta hand om dem. Men hundar får lida idag. Men skaffar hundar, men har svårt att ta hand om dem.

MEN HUNDAR HAR PROBLEM IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.