CORONAVIRUS

VET DU VAD JORDEN ÄR INNE I NU? PESTSMITTA CORONAVIRUS JORDENS PEST SOM VI HADE PÅ VÅR TID SÄGER JESUS. Han lever på andra sidan hjälper oss nu. Pest på min tid, då dog många människor samma nu pest som jorden går igenom nu.

CORONAVIRUS LEDER TILL DÖDEN FÖR MÅNGA MÄNNISKOR, och många klarar sig från att lämna jorden. Men Jesus snurrar på jorden med sitt finger. Men är svart jorden från coronavirus, ger svar från gamla tiden när människor lider och dör. Men pest rensar människor lämna jorden ,som är klar att lämna jorden människor dör ,genom att är klar att slippa jorden som är mörk idag.

Sorg för många hittar på olika medel att stoppa pesten coronavirus. HAN KALLAR DET FÖR PEST, som skördar många människor idag. Pest kan vi kalla digerdöden när tog så mycket folk på den tiden. Digerdöden var rensa jorden folk slapp värsta tiden på jorden var fattigdom och en del var rik. Nu har jorden mött på coronavirus, som lämnar jorden slippa lida länder dör när skickar ut mörkt moln coronavirus.

MEN FÖRSÖKER RÄDDA MÄNNISKOR SOM ÄR KLAR ATT LÄMNA JORDEN. Men är sorg för mycket människor som försöker rädda människor tar fram nytt vaccin mot coronavirus ,som överlever eller dör genom är på väg att lämna jorden. Äldre människor som har åldern inne dör rätt tid, och kan överleva coronavirus ser ett mörkt moln coronavirus.

Nu är jorden inne i den tiden när måste lämna jorden många reser hem till sin plats som många känner stor sorg ,genom att älskar som lever med kan vara familjer som dör. Men kan vara familjer som överlever fast står mitt emot varandra ska överleva då.

Men vi kallar för pesten coronavirus skövlar människor idag som är klar att lämna jorden dör ,och det hjälper inte ens ta vaccin dör och ska lämna jorden då. VÄRLDEN SER MÖRK UT FÖR MÅNGA MÄNNISKOR IDAG. Ser mörk ut för många människor idag. Sorg och smärta när måste lämna varandra genom pesten som förr i tiden ,då dog folk genom hungersnöd som rensar bort tung mörk tid för många på den tiden.

MEN JORDEN FUNGERAR SÅ DÖD KLAR GENOM ATT PESTEN DÖK UPP CORONAVIRUS OCH MÅNGA SKA LEVA KVAR. Men kan vara sjuk och vet inte om att ska lämna jorden genom sjukdomar dör människor, och kan leva länge, men ska stanna på jorden då. Tiden var inne att dö, men vem vet om det??? Räddar många människor när coronavirus hälsar på människor klarar av det.

MEN MÅSTE KÄNNA TILLL HUR MÄNNISOR KLARAR AV JORDEN. Men ingen ser det, genom att tillverkar vaccin mot rensning ,som kan gå fel kan överleva coronavirus. Men vi kallar som länder känner till . CORONAVIRUS.

MEN HITTAR PÅ VACCIN MOT CORNAVIRUS som kan lämna jorden. Men är klar att lämna genom är sjuk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.