KRONOFOGDEN

MEN TAR PENGAR KRONOFOGDEN FAST HAR LITE PENGAR, SÅ TAR KRONOFOGDEN PNEGAR LÄGGER PÅ HÖGA AVGIFTER NÄR FOLK HAMNAR DÄR. Men får lida som hamnar där. Men tar höga avgifter, som blir fel att ta så hög avgifter lägger på extra problem för folk. Folk får knappt leva när lägger på för höga utgifter ,som drar för mycket pengar från folk idag. Folk blir utsatt för dem. Kan knappt leva idag. Men drar pengar har nästan ingenting att leva på när drar stora summor från dem.

Men det är yngre människor som får lida idag, genom att landet har fått en smäll idag. Men gör så mycket fel mot människor, som ska leva och bo internetvärlden lever vi idag med. Men vi köper dyra billiga mobiler idag, genom att vi har inget val än att köpa det. Många har tagit bort hemtelefon kör med mobilen idag, som blir hemtelefon istället för sitter i jacket. KRONOFOGDEN OCH INKASSO FÖREGAG MÅSTE TÄNKA PÅ DET. Men allt blir dyrt idag när vi lever utan vanlig telefon, nu måste flesta köpa mobiler och är extra kostnad även att nå ut till människor.

Men vi måste ringa läkaren eller andra vi måste ringa till ,då måste vi äga en mobil genom att sköta om hälsan då. Nu har städat bort många telefoner sätter i jacken stänger ner på flera ställen idag, genom att världen går mot internetvärlden. MEN MÅSTE HJÄLPA TILL SÅ DET FUNGERAR SOM FÖRUT. Men kan få problem att skaffa mobil, som är hemtelefonen för dem. Men står kronofogden på dem, genom att en gång i tiden fick problem pengar sjukskriven men får inte 100 procent när folk är sjuk ,eller arbetslös eller andra problem ,då dyker kronofogden upp då. Men inkassoföretagen tar pengar då. MEN ÄNDRA OM DET FÖR FOLK NU.

När unga människor flyttar ,då har tagit bort jacken i väggen då. MEN FÖRR FICK VI EN TELFON FRÅN TELA ATT STARTA IGÅNG MED DÅ. Men jag startar så på min tid. Men är dagen sanning när jag skaffar telefon. Men vi måste nå ut till vänner eller föräldrar när någon blir sjuk kan vi lätt lyfta telefonen. Men måste skaffa telefon som satte in jack i väggen. MÅSTE DELA UT EN MOBIL ,SÅ FOLK KAN TRYGGT RINGA VÄNNER ELLER ANDRA MÅSTE NÅ DÅ. Men kan ligga hemma sjuk ,då måste ringa doktorn eller sjukhuset, tandläkaren, måste ringa jobbet nå dem. Eller andra vi måste nå ,då måste vi ha fungerande linje nå dem men måste ta mobilen till hjälp. Vi har mobilen nå ut till folk som förr tiden, då ska det fungera samma som då genom att bygger mot internetvärlden, då måste alla hänga med.

Men det är vanligt att köper mobiler som är van internetvärlden lever idag. Men kronofogden skadar många idag. Men folk blir drabbad av kronofogden tar pengar idag. Men måste ändra om kronofogden kan knappt leva tar för mycket pengar från dem. Men måste låna pengar när blir ond cirkel. Måste leva och bo kostar att leva idag. Men tar bort hinder för dem. Måste äta och internet lever folk med. Men kan inte dra som kronofogden gör. Men gör så folk får låna pengar till hyran ,då har det gått för långt. MEN KRONOFOGDEN HAR VARIT GALEN EN LÄNGRE TID, MEN ÄNDRA OM DEM NU. FOLK KAN LEVA DÅ.

MEN ALLA FÅR EN PRICK NÄR HAMNAR HOS KRONOFOGDEN. KAN INTE LEVA ÄN TAR BORT PRICKEN GAV DEM. Men är störta fel gör mot människor genom att måste även leva efter pricken fick från kronofogden. Men måste ändra om det ,så folk kan leva och utan skuldsätta folk i problem ,genom att har arbete att gå till, men låg lön, men betalar ut för dålig lön till dem.

MEN ÄR SÅ MYCKET FEL I SAMHLLET IDAG. Men gör så mycket fel när betalar ut för liten lön ,som ska även leva och äta mat betala sina utgifter ,men pengar räcker inte till när har lite lön från arbete fast jobbar nästan 100 procent ,men får gå ner på 80 procent genom att har det så.

MÅSTE BETLA FULL LÖN. 100 PROCENT. Men då ska täcka upp 20 procent ,så blir 100 procent från sin lön. Men för att arbeta och leva, då måste vi dra in lön att leva på. Men har svårt att leva, genom att vården betalar ut för liten lön till dem. Men har utbildning ,men gör inte rätt företaget. Men ingen kan knappt leva på lönen när betalar själv lägenhet då. MÅSTE BLI ÄNDRING SKA TÄCKA UPP FÖR DEM 100 PROCENT.

MEN MÅSTE ÄVEN SLUTA LÄGGA PÅ EXTRA AVGIFT TILL MÄNNISKOR SOM DRAR FRÅN DEM. MEN MÅNGA LIGGER REDAN UNDER ISEN NÄR KRONOFOGDEN HÄLSAR PÅ DEM. Hjälp människor att leva än att sänka till sämre liv att leva då. Men måste ta bort pricken på människor som även ska leva som fick pricken från kronofogden. Men kan knappt ta telefon måste skriva på till dem. Men har problem samhälle genom att varje människa ska äga mobil då. Men vi lever internetvärlden idag genom att bygger mot den världen idag. Plockar bort jacken i väggen. Men vi måste köpa mobilen då genom att jacket är borta nu. Men titta på hur landet ser ut idag.

NU ÄR INTERNETVÄRLDEN HÄR – BREDAND HÄNGER MED OSS ,OCH MOBILEN LEVER VI MED. MEN DATORN DÖK UPP FÖR LÄNGESEDAN. MEN DÅ MÅSTE ALLT FUNGERA BRA SÅKLART. Genom att Sverige går mot den världen nu. Måste även dela ut till familjer barn när har gått mot internetvärlden. Men finns andra människor i samhället som behöver hjälp då. Vi har inget val än att hänga med internetvärlden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.