ÄLSKAR ÄLSKAR INTE-LOVE DO NOT LOVE

VI FÖLJER ETT TEVEPROGRAM ÄLSKAR ÄLSKAR INTE TRÄFFAS GENOM FACEBOOK ELLER ANDRA LINGER. Men idag, då måste unga som gamla tittar hur Sverige ser ut idag. Sverige har aldrig varit så utsatt som nu. Vi hjälper par idag genom att visa hur det ser ut. Men kärleken lockar många leva ihop och hitta sin stora kärlek. Men vi upplyser om Sverige genom att har fått en törn idag. Men vi lägger ut om olika ställen i Sverige kan avgöra själv när läser om landet kan skydda er på bra sätt. Men lägger även ut en lista om utsatta områden ,och kan ni välja själv om ni kan åka till Sverige när är upp och ner.

Men för många år sen ,då var bra land att flytta till hände inte så mycket på den tiden. Men arbetar och var lugnt kul land att leva då. Men Göteborg är glada människor som hade lugna gatan på den tiden. MEN KAN HA KUL PÅ DEN TIDEN UTAN HÄNDER MÄNNISKOR.

NU HAR REGERIGEN TAGIT IN FLYKTINGAR OCH DÄR HAR VI PROBLEM ATT LEVA DÅ. MEN HAR SVÅRT ATT VISA RESPEKT MOT OSS NÄR VI RÄCKER FRAM HANDEN TILL HJÄLP.

Men har skadat landet mer och mer smäller både här och där finns så lite kvar av Göteborg. Men vi har problem regering som ser inte faran länder som skadar oss. Men är tråkigt genom att kärlen kan ställa till nu när hittar varandra då. VI VARNAR LÄNDERNA SOM TITTAR MOT SVERIGE. Men en del länder har lugnt hemma. Men finns länder som har krig och vill hit slippa problem.

Men en gång i tiden var guldlandet och folk kunde gå fritt och träffas ute sent på natten utan problem. Men gick sent ute och hade kul som landet bjuder på då. Men idag finns så lite guldland kvar, genom att landet har fått en smäll idag, folk dör och gängkrig och våldtäkter och gruppvåldtäkter från invandringen då. VI HAR FÅTT MÖRKT LAND IDAG BARA PROBLEM FOLK SOM KOMMER HIT. Men Sverige är inte som förr i tiden då. Men folk kommer hit och skadar landet bit för bit tar aldrig stopp när fortsätter ta in folk som skadar landet. Men vet hur landet såg ut förut.

MÄNNISKOR KAN VARA MISSTÄNKTSAM MOT MÄNNISKOR SOM KOMMER HIT ,HAR HÄNT FÖR MYCKET HÄR. Vi ser att landet är skadad land. Men då kan andra svårt att ta sig igenom landet ,genom att Sverige har fått en smäll idag ,och föräldrar som skickar barnen till Sverige. Måste läsa om Sverige idag ,genom att en del länder har det bättre än vi har.

Vi har fått gängkrig när kommer från krigs länder. Men har krig inom sig, då startar krig i Sverige. Men får inte hända ens vi tillhör fredens land. Vi har inte haft krig på över 208 år. Men invandringen starar krig som är fruktansvärt folk tar in, som kan stanna hemma ta hit kvinnor och barn, genom att männen kan inte sköta sig ens. Men kolla på hur landet har det som har haft fred 208 år. MEN ÄR LESS PÅ DEM NÄR HAR SVÅRT ATT SKÖTA SIG NÄR HJÄPER DEM FRÅN KRIG OCH PROBLEM.

LÄS OM SVERIGE NÄR TÄNKER ÅKA TILL SVERIGE. Men skickar tjejer och killar till Sverige ,och tror att vi har lugnt land, eller har berättat om Sverige när möter på kärleken, kan förvandlas till svek och besvikelse när ser hur landet är då. Men är bra att alla föräldrar läser om Sverige ,genom att säkra sina barn kan bli utsatt för enorma problem när kommer hit.

Men en del platser är värre än andra städer Göteborg, Stockholm och Malmö är en stor stad. Men Skåne har problem Rosengård välkänd ställe med droger och dricker smäller lite då och då bilarna. Göteborg har enorma problem idag ,genom att regeringen skadar landet startar gängkrig när tar in folk här. MEN HAR BLIVIT PÅ MODET GÄNGKRIG. MEN ÄR VARDAGSMAT FÖR SVENSKA FOLKET. Men hör det smäller lite här och där. Unga män dör och även kvinnor tjejer dör onödig död idag.

Men har bara gjort landet värre än förut. Men killar från invandringen tillhör en del länder som har krig nu. Men därför tror har rätt att köra med gängkrig. Men har ingenting att göra här när startar igång gängkrig. Enkelbiljett hem där kommer ifrån. NÄR GÖR FULA SAKER MOT OSS EN ENELBILJETT SÅKLART.

Men tillhör storstäderna tar in killar som kan inte sköta sig, men börjar med gängkrig som kommer från problem gäng , som kan sätta sig ner att prata och lösa upp problem killarna har ,då skjuter varandra när kan prata och lösa upp problem har. Men blir indragen i droger dricker och droger finns det gott om. men får lov att leva rövare när kliver över gränsen ,då är problem killar som lever rövare då. LANDET ÄR UPP OCH NER IDAG.

Men Göteborg var kul och vackert ställe att leva och bo. Jag har själv bott där utan problem kunde gå sent på natten Avenyn händer ingenting ens.

Men på den tiden ,då var kul stad att leva och bo. Men kunde gå fint och tryggt utan att händer som nu idag, då smäller över allt ,men har med ungdomar att göra stora gäng som startar gängkrig. MEN HAR MED EN DEL LÄNDER STARTAR GÄNGKRIG. Men får inte skada landet ens vi är freds land. Vi har hjälpt människor från krig andra Världskriget och första andra Världskriget.

Men skjuter inte på varandra, som kommer nu är galen och skadar Sverige mer och mer. Men sänker landet i problem, vi ska inte hjälpa länder som gör så. Men får inte börja skjuta när kommer hit. Men måste ta han om sitt eget land skicka hem dem, genom att få slut på problem män då. MEN ÄR VANLIGT ATT VI HJÄLPER KVINNOR OCH BARN MÄNNEN TAR HAND OM SITT LAND DÅ.

Men till och med starta upp ställen nu ,så killar blir inkallad att infinna sig. Men får göra lumpen igen ,men ingen kille gillar här stökar till nu. Men startar upp Regementen idag ,men vi har fått problem, vi gick mot fred längre tid, tills tar in galningar och kan ta hand sitt eget land när startar krig och bråk skicka hem varje kille som skadar oss. KAN STANNA KVAR I LANDET ,SÅ VI FÅR LUGN OCH RO NU. VI BRUKAR HJÄLPA KVINNOR OCH BARN HJÄLPER DEM.

Men ta inte in mer män från krigs länder håller på att sänka Sverige nu. Men männen får stanna hemma och ta hit kvinnor och barn då. Men kan kolla på alla ställen i Sverige smäller både här och där nu. SVERIGE GÅR MOT FRED LÄNGRE TID ,DÅ SKA VI FORTSÄTTA GÅ MOT FRED.

MEN FÖRSTA GÅNGEN REGERIGEN SÅG GÄNGKRIG. Men på en gång sända enkelbiljett när startar igång gängkrig. Men har krig inom sig, och får regeringen titta genom säkra länder som är lugn. Men vi brukar hjälpa kvinnor och barn men var så när andra världskriget höll på ,då kommer flyktingar från Norge och Finland och Danmark hjälper vi då. Men andra länder sökte hjälp när kulan ven om huvudet. MEN TA INTE IN MER BRÅKSTAKAR NU. SVENSKA BARNEN MÅSTE FÅ FRED NU GENOM ATT ÄR RÄTTVIST MOT DEM.

Men har inte fått stopp på gängkrigen fast vi har klagat på regeringen gör någonting åt det. Vi har flyktingar, som kommer hit barn blev skjuten i foten små barn blev drabbad av män, som blev skadad i foten. Men flyr från krig mår inte bra ,som kommer från krig vill ha lugn och ro, men blir skjuten i foten. Men lever i Stockholm ingen ska ens se åt ytterområden. MEN HITTA LUGNT STÄLLE OCH SKICKAR VI MÄNNEN HEMLANDET SOM SKADAR BARNEN. Men måste börja sätta ner foten regeringen, men kolla hur områden ser ut idag, men fick en chock så illa är landet.

Men kolla vem som bor där kan lätt slå ner folk eller gängkrig ,som hände den gången. Men kommer tron är lugnt land. Men tji fick barn och föräldrar bråk och gängkrig startar killarna ,som ska tyvärr ta hand om sitt land krigar där sluta kriga i Sverige. MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ FOLK TAR IN GENOM ATT VI HAR BARN OCH BARNBARN KAN BLI SKADAD.

Men Hisingen är problem dag, genom att tar in flyktingar sätter in dem där. Men är olika platser Hisingen har problem idag. Men bor folk på Hisingen som blir skadad idag när är, så blind att skada människor. Men har byggt sitt liv som flyttar in där för längesedan. MEN FOLK MÅSTE FLY IDAG NÄR SÄTTER IN GALINGAR.

Men en del är galen farlig att leva under samma tak, då flyr folk från Godvädersgatan idag. Men tycker regeringen att gör rätt mot dem ,som kommer före som flyr i dit. MEN ÄR STORT KLARVERTRAMP IGEN. Men sätter dit ,så mycket bråkstakar från andra länder ,då blir problem som redan bor där. Men fel mot dem och kan inte stanna kvar ,så länge kulorna viner runt dem. MEN HÖR OFTA FLYGER HELIKOPTER ÄR VANLIGT IDAG NÄR DRAR IN FARLIGA MÄN FRÅN LÄNDER SOM HAR KRIG I SIG. Men måste upptäcka felen gör ,genom att mer trevligt och kul att hjälpa människor som skadar oss inte kvinnor och barn är bra att ge hjälp till.

Men männen kan stanna hemma när kör med krig gängkrig ,eller kan skada oss med knivar har kommit på modet. Men även försöker köpa vapen från hemsidor. MEN ÄR ENLEKT ATT STOPPA HEMSIDAN. DÅ BLIR DET MINDRA MORD IDAG.

Men Hisingen var så lugn ställe kan barnen leka på gården. Men såg små barn lekte och mammorna satt på bänken ,eller bara tittar ut genom balkongen .Men var lugn miljö på den tiden. Men satt tillsammans pratar med varandra då. Men fick hjälp om vi måste ha hjälp bra grannar på den tiden. Men fanns så lite problem där.

Men fanns härliga människor Friskväderstorget såg när vi var på väg till stan eller torget tvättar fötterna. Men vi var van att se kvinnan som var kurd. Men hon har sina kläder på sig ,men vem bryr sig om det. Men hon var kul att säga hej till då. Men hon bryr sig inte så mycket på den tiden var bra människor då. Men hon var gammal på den tiden. Men människor flyttar till Friskväderstorget på den tiden. Men var fullt med folk som lever och bor där. Men var alltid trevliga människor på den tiden då. MEN KAN INTE BO KVAR NÄR REGERIGEN SÄTTER IN FLYKTINGAR DÅ. Men skadar människor som byggt upp sitt liv i Sverige. Men är inte helsvenska ,då får lida idag.

Men fanns grönområde liten sjö vid Godvädersgatan, och barnen föräldrar tog med sig fika picknick var vanligt att se dem. MEN REGERIGEN VAD HAR NI HITTAT PÅ NU, DET STÅR NAMN PÅ DÖRREN KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER??? Men får uppleva gängkrig såklart ,men sätter inte folk bland andra svensson. Men är fult att göra som ni gör nu. Men barn blir dödad när ni placerar in flyktingar i områden. Ser barn blir skadad kan även dö fast har hela livet framför sig då.

BISKOPSGÅRDEN HAR ENORMA PROBLEM BARN KAN DÖ UNG. Men har satt in flyktingar i området. Men har gängkrig men folk blir skadad där. Men har satt in folk som kan inte bo kvar ens, genom att har gängkrig Biskopsgården. Men hör ofta flyger helikopter över där.

Men långt tillbaka var lugnt område. Men vad har hänt nu???? Men tar in män som skadar barnen, som ska återigen stanna hemma land kommer ifrån när skadar oss. Men hör har gängkrig som kommer från problem länder. Men en gång i tiden levde folk mer normalt än nu, har svårt att stanna kvar. MEN VAD HAR HÄNT DÄR???? MEN REGERIGEN KLAVERTRAMP GILLAR STÖKA TILL FÖR BISKOPSGÅRDEN. Men är ett gammalt område som har så lite problem där.

Nu är till och med farligt att leva där. Men tjejer kan bli utsatt där genom att männen vill skada kvinnor då. Men är ett mörkt område som bara stökar till där. Men vi vet att små barn har blivit skadad och dödad små barn ,som har hela livet framför sig. Men folk kan knappt stanna kvar som det ser ut nu. Men står för våldet i samhället. Men männen älskar skada oss som kommer från mörka länder. Men vad gör männen här när måste skada unga människor ? Men har stort gängkrig där. MEN ÄR SVÅRT ATT FÖRSTÅ SKADAR UNGA KVINNOR, MEN SVARTA ÄR INTE SÅ SNÄLL. Men alla vet att svarta är inte så kul har vi sett. Men kör sin grej när kommer hit. Kan inte ta hand om en kvinna då.

Men har inte samma kultur som oss ens. Men är annat folk och då har Biskopsgården enorma problem folk dör där. Men återigen hjälp kvinnor och barn vi såg mycket män som skadar människor. Men var bättre folk förut än nu får folk skada sig. MEN GÖR RÄTT NU STÄDA BORT PROBLEM FOLK NU.

Men ytterområden ska ni glömma bort Hammarkullen och Bergsjön är fruktansvärt idag kan lätt få en kniv i sig och dödad. Men har mycket droger där och dricker och bara problem Göteborg. MEN HAMMARKULLEN VAR SÅ FINT PÅ DEN TIDEN BYGGDE NYA LÄGENHETER DÅ. Men kan inte bo där genom att hela området är skadad från invandringen.

MEN HAMMARKULLEN VAR LUGNT OMRÅDE FOLK FLYTTADE IN DÄR. Men fanns inte en enda skada när vi var där. 1980 var vi där. Men Hammarkullen har sänkt i backen idag. Men vi hälsar på folk som nyss har flyttat in Hammarkullen. Men Hammarkullen har fått enorma problem ,som kommer från invandringen flyktingar som hjälper till att skada mer där. Men sätter in svarta som är enkelt att placera där. Men är ett utsatt område med svarta som har så svårt att sköta sig i Sverige.

Men många kommer från Afrika som har så lite koll på svenska folket lever då. Men finns andra där som kan så lite om Sverige. Men sätter in folk från problem länder ,och då får Göteborg problem från dem. Men Hammarkullen är problem när hjälper flyktingar leva där ,som redan bor där. Men Hammarkullen har tagit in för mycket problem folk. Men flyttar från Hammarkullen har svårt att stanna kvar där. Hammarkullen har fått det värre där genom att lätt sätter in flyktingar som regeringen hjälper idag. MEN FOLK SOM BOR DÄR MÅR INTE BRA NÄR SER FLYTINGAR LANDETS PROBLEM. Men regeringen lyssnar inte folk som bor genom att stökar på flera oråden. Men inte blanda folk när kommer från krigs länder. Blir bara bråk.

BERGSJÖN HAR PROBLEM IDAG ,MEN FLYTAR DROGER ALLT HEMSKT MÖTER FOLK PÅ SOM GILLAR BERGSJÖN. När jag bodde där då var det lugna gatan. Men känner aldrig oro utan lugn och ro. Men bor bra vänner hittar även vänner där. Men kan gå mellan affären eller tar en promenad fint grönområden på den tiden. Men fanns bra folk som levde där och träffade människor där.

Men idag kan vi knappt åka till Bergsjön. Men tar droger och dricker men har problem folk som bor där. Men var lugna gatan när jag levde några år där. Men nu har regering satt in flyktingar ,men har blandad med människor svarta och vita där. Men utsätter folk som redan bor där. Men är enkelt att flytta in folk Bergsjön tänker inte på människor som redan bor där. Men har även våld och bråk där kan hitta människor död. MEN ÄR ETT UTSATT OMRÅDE SOM HAR ÖKAT VÅLDET DÄR.

Men kan lätt hamna i problem när vi vistas på en del platser ,men Sverige är värre och värre idag. Men är ingen guldland. Men Rosengård är värre och värre idag. Men är problem ställe som ni ska tänka på då. Men folk träffas över internet ,men kan hamna i enorma problem ,genom att en del ställen kan knappt svenska folket leva kvar. MEN REGERINGEN ÄR PIGG PÅ ATT SÄTTA IN FLYKTINGAR PÅ OLIKA PLATER.

MEN KORTEDALA FICK EN SMÄLL .Men flyttar från Kortedala som var fin plats långt tillbaka kunde gå där utan händer ingenting ens. Men folk levde mysig plats med naturen nära dem. Men måste lämna platsen nu ,genom att invandringen är hemsk idag. Men får hitta en plats i Göteborg kan leva bra. Men lägenheten kostar mer än Kortedala. Somalier som stökar till måste flytta från dem. Men kan inte bo när somalier kan stökat till då. Men kan även skada oss våldtäkt . Men det händer tar kvinnorna skadar dem. MEN SOMALIER ÄR BARA PROBLEM NÄR LEVER HÄR.

Men Västra Frölunda kan ingen knappt bo kvar. Men äldre har köpt dyra lägenheter torget ligger ovanför mataffärer ,och andra affärer fullt affärer Frölunda Torg. Men kan ta hissen ner eller rulltrappan ner. Men är ett ställe när folk blir äldre kan gå som de vill. Men finns fik där och mat och affärer. Men har sålt husen och lägger pengar på lägenheten som ligger perfekt för dem. Men varje lägenhet kostar pengar då. MEN REGERINGEN STLÖKAR TILL SOM SKA LEVA DÄR NÄR BLIR GAMMAL.

MEN TÄNDER PÅ BILAR KAN PLOCKA BORT GREJER FRÅN BILARNA. på där. Men kan tända på flera bilar ,men har ingen hjärna när gör så fula saker, som regeringen hjälper dem med pengar. Men tackar folket att tutta på bilarna. Men smäller bilar på andra platser, ,,,om är så fult av dem. Men dyra bilar kan tutta på då. MEN SKICKA HEM MÄNNEN PÅ EN GÅNG GENOM ATT VISAR SITT RÄTT JA NU.

GÅRDSTEN PROBLEM STÄLLE ATT LEVA OCH BO. Men har mycket bråk där genom att stället har förvandlas till problem ställe. Men problem invandring där sköter sig inte så bra då. Men bor mer utlänningar än svenskar där. Men är bland familjer där.

TROLLHÄTTAN HAR FÅTT ENORMA PROBLEM NU, MEN TÄNDER PÅ BILAR OCH STÄLLEN HAR GÅTT IHOP ATT TÄNDA PÅ DÄR. NOTAN BLIR DYR NÄR TAR IN SVIN. Men regeringen har stökat till mer och mer. Men har svårt att leva och bo nu. Men hittar bilar brinner då. Men flyktingar tackar Trollhättan tänder på många bilar där.

Men flyktingar är problem idag och värre och värre blir det nu. Men tackar oss som ska skicka hem med enkelbiljett nu. Men tar in vidriga människor som skadar oss. Men Trollhättan ligger utanför Göteborg. Vi ser svarta som har gått ihop ,genom att djävlas med människor som lever där. Men får sluta ta in männen genom att stökar till mer och mer. Men går och röker kastar ner en cigarett där sätter eld på bilarna. Men har ingen hjärna som gör det. Men ser hus runt dem. MEN NOTAN STIGER NÄR STARTAR BRÄNDER.

Men fick en chock hur Sverige ser ut. Men tänkte bara skriva om utsatta områden ,genom att skydda människor. Men höll på att ge upp var för mycket problem områden. MEN VI LÄGGER UT LISTAN KAN LÄSA SJÄLV ,så kan folk titta själv. Men är Sverige idag ,så landet har fått en stor smäll idag som verkar aldrig ta slut när vi ser listan platser ,då måste ta tag i landet och skicka ut folk som skadar landet, genom att får stanna kvar när har stökat till för svenska folket då.

Men finns som kommer hit och bara stökar till och måste skicka hem dem annars får vi ännu mer problem i landet då. MEN ALLA PROBLEM LANDET FICK MÅSTE ÄNDRA OM ENKELBILJETT NÄR SKADAR OSS. Men tackar oss när skadar landet.

VI SER SVERIGE Vi vill bara kolla upp landet när flyttar tillsammans hittar kärleken, som vi vill bara kolla upp platser, så slipper bli skadad som kommer hit, genom att har inte koll på Sverige då.

Men alla områden har vi lagt ut, så kan ni läsa själv sänder barnen till då. Men från invandringen har landet förvandlas till problem. Men tar in flyktingar som skadar oss. Men vet hur Bergsjön och Hammarkullen såg ut på 70 – 80 talet var så rent och fint och såg inte ut som vi ser idag. MEN ÄR HEMSKT ATT SVEIRGE FÅTT PROBLEM MED ALLT NÄR HJÄLPER FLYKTINGAR DÅ. Men hjälp kvinnor och barnen ,genom att många män skadar oss då. Men flyr hit som ska ta hand om sitt eget land som vi gör, genom att många starta gängkrig. Måste ge enkelbiljett men visa vart vi står.

Men är skumma människor som kommer hit. Vi vet hur Hammarkullen såg på den tiden och Bergsjön kan röra sig fritt utan problem då. Men var nybyggda lägenheter fanns inte en skada där. Men nu verkar tar in folk som sopar ner landet.

VI HAR FÅTT FRED MÅNGA ÅR VI VISAR SISTA KRIGE SVERIGE VAR MED I. Sverige har fått en smäll skadar landet idag. Valsta, Sigtuna (ny på listan)Efter deltagande i kriget på kontinenten, bl a i slaget vid Leipzig där han sårades av en muskötkula i axeln, blev han den 9 oktober 1813 befordrad till kapten. Året därpå, 1814 deltog han i Sveriges sista krig, fälttåget mot Norge

STOCKHOLM YTTEROMRÅDE RINKEBY

TVÅMILJONER UTRIKESFÖDDA BOR SVERIGE.

Norsborg, Hallunda, Alby och Fittja 

Riskområden nu Fisksätra i Nacka och Visättra/Grantorp i Flemingsberg som nya på listan. Valsta i Sigtuna

 • Bergsjön, Göteborg
 • Husby, Stockholm
 • Rinkeby/Tensta, Stockholm
 • Skäggetorp, Linköping
 • Södra Sofielund (Seved), Malmö
 • Alby, Botkyrka
 • Biskopsgården, Göteborg
 • Fittja, Botkyrka
 • Gottsunda, Uppsala
 • Hallunda/Norsborg, Botkyrka
 • Hammarkullen, Göteborg
 • Hjällbo, Göteborg
 • Hässleholmen/Hulta, Borås
 • Lövgärdet, Göteborg
 • Norrby, Borås
 • Nydala/Hermodsdal/Lindängen, Malmö
 • Rosengård, Malmö
 • Vivalla, Örebro
 • Ronna/Geneta/Lina, Södertälje

Utsatta områden

 • Fröslunda, Eskilstuna
 • Lagersberg, Eskilstuna
 • Navestad, Norrköping
 • Skogås, Huddinge
 • Vårby, Huddinge
 • Älvsjö/Solberga, Stockholm
 • Andersberg, Halmstad
 • Brandbergen, Haninge
 • Bredäng, Stockholm
 • Bäckby, Västerås
 • Charlottesborg, Kristianstad
 • Edsberg, Sollentuna
 • Finnsta, Upplands Bro
 • Gamlegården, Kristianstad
 • Hagsätra/Rågsved, Stockholm
 • Hisings Backa, Göteborg
 • Hässelby/Vällingby, Stockholm
 • Råslätt, Jönköping
 • Skiftinge, Eskilstuna
 • Sångvägen, Järfälla
 • Termovägen, Järfälla
 • Vårberg, Stockholm
 • Östberga, Stockholm
 • Jordbro, Haninge
 • Storvreten, Tumba
 • Gårdsten, Göteborg (tidigare riskområde)
 • Visättra/Grantorp, Flemingsberg (ny på listan)
 • Fisksätra, Nacka (ny på lista

Riskområden

 • Holma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)RiskområdHolma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)Efter deltagande i kriget på kontinenten, bl a i slaget vid Leipzig där han sårades av en muskötkula i axeln, blev han den 9 oktober 1813 befordrad till kapten. Året därpå, 1814 deltog han i Sveriges sista krig, fälttåget mot Norge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.