FLUOXETIN – PROZAC

Fluoxetin används ofta för att behandla depression, panikattacker, bulimia nervosa eller till och med PMS. Prozac, eller fluoxetin,

SVART VÄRLD HAMNAR I SOM TAR FLUOXTEIN, genom att människor tar hjälp av medel kan så lite om. Läkaren som delar ut till människor ,och har så lite koll bara äter och litar på läkaren. Men hamnar i en mörk värld som medel skadar dem. Men medel som tar upp om nu är problem för folk som äter Fluoxetin. Prozac, är samma sak.

FOLK HAMNAR I EN MÖRK VÄRLD har så lite koll på när läkarna delar till dem. Men litar på läkaren skriver ut. Men panikattack har problem som får panikattack då. Ger fel hjälp när ger medicin mot det. Måste lära sig leva och ta reda på vart kommer ifrån. Men Fluoxetin är problem att leva då.

MEN MÅSTE ÄNDRA OM SITT LIV NÄR FÅR PANIKATTACKER. Känner inte till livet lever då. Hjälper rätt måste lyssna på dem, går bäst för dem när de lyssnar tar dem från panikångest. Men äter för mycket mediciner idag mot det ena än det andra då, kan hjälpa sig själv slippa äta mediciner. Men världen ser ut så proppar i dem medicin beroendeframkallande medel idag.

Men blir till och med medicin förgiftad idag ,så illa är det idag. Lära sig om sig själv ,då slipper ni bli sjuk från mediciner. PMS OCH BULIMIA. PROZAC ELLER FLUOXETIN. Men har problem att se då. Människor är sjuk när tar medel mot bulimia kommer från barndomen när börjar bli sjuk då.

Men har problem liv när blir sjuk som ingen upptäcker dem. BULIMIA ÄR SJUK FRÅN FÖRÄLDRAR ,MEN LÄNDER UTVECKLAR BULIMIA ,och utvecklar problem att leva äter och spyr då. Men är sjuk då. Som kommer från problem liv lever då föräldrar kan ge problem för dem som får Bulimia.

MEN VILL VARA NÄRA FÖRÄLDRARNA, genom att är kärlek saknar ,då kan bli sjuk. Idag då lever många stress värld, genom att föräldrar ger problem till dem. MEN BARN LEVER STRESS VÄRLDEN får aldrig leva som måste leva när får barn. Barn vill leva nära sina föräldrar då. Men barn kan leva problem liv. Men världen ser ut så föräldrar stannar inte upp idag barnen är viktigaste födde till världen.

Men barnen kan leva problem liv vill vara nära föräldrarna ,men föräldrar lär sig inte om barnen därför får barnen problem att leva då. Bulimia är problem som drabbas av det. Måste hjälpa barnen rätt, då slipper sjukdomar efter sjukdomar då. MÅSTE HJÄLPA BARNEN RÄTT NÄR FÖDS TILL JORDEN. LEVA RÄTT.

MEN ANOREXI, ANOREXIA, MEN KOMMER FRÅN FÖRÄLDRARNA SOM HAR GJORT FEL MOT DEM. Men ändra om den världen för barnen kan förstå barn idag, att vi måste ta hand om barnen när vi föder dem. Men åker mellan dagis och skolor internat skolor.

Men lämnar barnen leva med andra som är inte pappa och mamma då. Men kommer senare i livet dyker upp Anorexia Anorexi. Men är annan sjukdom vi måste lära oss om det ,genom att ändra om samhället för barn vi föder då. Kan bli drabbad kommer ikapp dem när växer upp, då kan drabbas av Anorexia som är jobbigt för dem som drabbas av den sjukdomen. MEN TA HAND OM BARNEN ,DÅ BLIR VÄRLDEN BÄTTRE FÖR BARNEN. Men barnen lever problem värld idag föräldrar har problem att ta hand om dem själv ,då blir det fel för barnen då.

MEN FRÅGAR OSS MEN FÅR SVAR NÄR NI FRÅGAR DÅ. Men är problem medel du frågar om när skriver på bloggen. Fluoxetin används ofta för att behandla depression, panikattacker, bulimia nervosa eller till och med PMS. Prozac, eller fluoxetin. LÄGGER UT PROBLEM SAMHÄLLET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.