LAKES, THE SEA MUST HELP EACH OTHER THEN,SJÖAR, HAVEN MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ

JAG HAR PROBLEM ATT SE VAD DET HANDLAR OM DÅ. JAG KAN SE LANDET GENOM DINA ÖGON. Men vad händer nu problem land då gör ännu mer problem. Jag kan se Sverige genom dina ögon. Men folk kommer bli chockad när vi kan se allt som händer i Sverige. Men vi kan se, genom att vi lever nära allt nu kan dela med oss av Sverige problem.

Jag kan se kranar som använder idag när trafiken är som värst idag. Problem land ,då tar till kranar är produkt har tagit in i landet som kan hjälpa till med båtar. Men kranar kan ta på andra ställen när kan känna av problem land, BÅTAR KAN SKADA HAVEN SJÖAR SOM BLIR UTSATT IDAG.. Har de gjort något åt det??? Men pratar om det går med plakat länder är inblandad idag.

Men länder kan göra värre när haven fyller oljan i haven båtar problem tar kranar rensar ,som båten släpper ut olja från båten GÅR INTE PÅ EL ENS UTAN SLÄPPER UT BENSIN ÄN IDAG Birgitta.

Du har skrivit så fint om landet problem vatten måste alla ha såklart. Men länder har inte samma syn som ni har, MEN SVENSKA FOLKET KÖR MED RENINGS MASKIN. Men ser du oljan Birgitta rinner olja i havet svart olja kan skada vatten och fisken får problem när gör så lite åt det stöter på problem, att stöta på andra länder har båtar som häller ut olja ångar på, och släpper ut olja andra länder har dålig pengar att köpa fina bådar ,som rika länder kan rädda haven bättre än andra fattiga länderna.

MEN STÖKAR TILL SÅ MYCKET GENOM PROBLEM HJÄLP FRÅN RIKA LÄNDER, ser problem med fattiga länder ,då dyker andra upp och ska ge hjälp när måste ta bort båten från havet ,genom att slippa skada mer fisk naturen ,vatten blir fullt med svart olja som kommer få problem framtid, så tänk på det gå in och hjälp rädda djuren haven och alla sjöar som finns ,så tänk på det.

MEN GÖR SÅ MÅNGA FEL IDAG NÄR PUMPAR PÅ MED GAMLA BÅTAR MÅSTE STOPPA DET. Men har gammal båt och fattiga länder tänker inte på skadan måste rensa en del ställen ,genom att ser problem haven och små sjöar idag. Men får ställa undan båten, så länge inser förvärrar haven fisken åker runt och städar, genom att har hittat plast i haven som ska rensa bort såklart. Men även skräp har kastar i vattnet som förvärrar när tar alla kranar stora stora kranar som tar upp skräp från haven botten rensar, men rostig kranar som även släpper ut skräp, vet att haven vill inte ha det utan rensa utan båtar släpper ut olja bensin och andra drivmedel har, genom att havsbotten ser hemsk ut idag.

Men tar kranar lyfter upp skräp så på en lång båt ,men båten släpper ut olja och vad händer då??? MEN HAVEN FÅR ÄNNU MER PROBLEM IDAG ,genom att folk vill rädda framtiden ,djuren, fisken haven håller på att dö ut på en del ställen torkar ut minskar vatten i små sjöar ,men händer när vatten får problem att rena sig blir olja över hinna över där ,och då kan folk får problem i framtiden. Men haven finns, men små vattendrag släpper ut i haven och då blir folk lidande som vill äta fisk, och ta en fisketur som andra stökar till rika länder kan skada andra små länder har som arbete.

MEN RIKA LÄNDER ÄR EGO MÅSTE HA DET SKA ÖVERLEVA, MEN SÅ GRYM ÄR VÄRLDEN LÄNDERS EGO, som gör att folk blir galen sätter upp maskiner som skadar andra länder skogar och skadar för dem. Men vi ser från oss att länder kan bli utsatt av länder ,som måste ha det som egen föda när rika länder går i affären och handlar då. Men har så enkelt som lever med allt kan bara gå ner till affären handla sin fisk fryst fisk. Men kan även fiska själv och dra upp sin egen fisk.

MEN RIKA LÄNDER SKA HA ALLT SOM ANDRA HAR, men åker och jagar djuren fiskar och allt som andra har då. Men jorden har obalans idag så illa är det idag. Men åker och jagar björn när har egen björn hemma att jaga då. Men måste jaga stora djuren i andra länder ,genom att har ett ego som jagar djur i andra länder.

Men har egen natur bor bra men kan jaga älg hemma då. MEN EGOT ÄR STORT FÖR MYCKET FOLK TAR FRÅN ANDRA, som ska leva på sin jakt och äta sitt kött som har blivit fel idag. Men länder skadar haven, genom att måste åka dit och då blir mer mer skadar efter vägen då. Vattnet måste vi ta hand om nu, genom att framtiden ska bli bra ,då måste hjälpa varandra rädda jorden då. Men får hjälpa varandra ,genom att jorden håller på att få en smäll av alla utsläpp efter vägen nu.

JORDEN SKA SKÖTA OM PÅ RÄTT SÄTT NU TÄNK PÅ DET NU. MELKASIDEK JAG SER FRÅN BIRGITTA HENNE SLIT NU. Men Sverige är dålig att hjälpa till nu. GREAT MASTER MELKASIDEK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.