MOLKOM

VI HAR FÅTT OM MOLKOM OCH DÅ KOLLAR VI UPP MOLKOM. Molkom är en ort i Sverige. Molkom är en problem ort genom att vi får upp det. Molkom har problem som vi ser nu. Men landets platser är inte bra på alla ställen. Men Molkom har problem folk där som dyker upp Molkom. Men är ett lands problem när tar in männen som var lugnt ställe i många år.

Men lugnet har då blivit problem för Molkom nu. Har problem folk som dyker upp hos dem ,men regeringen vet inte vart ska sätta männen som flyr till Sverige då. MEN EN DEL MÄN MÅSTE SYNAS IGENOM NOGA IDAG, genom att landet har fått problem folk idag som lever lugn och ro. Men en dag, då får problem som andra städar har idag. Men farliga människor som utsätter oskyldiga Molkom med.

Men sprider ut folk på många ställen ,men har Molkom fått problem när vi får upp Molkom, då har ni problem att leva lugn och ro, genom att är inte som andra människor ,så tänk på det andra människor tar hit från Afrika svarta män som tar in hjälper männen från krig. Men flyr män som kan skada landet då. Men flyr från krig och ska egentligen ta hand om sitt land när har problem. Men lämnar över till andra som bor kvar där. MEN KVINNOR OCH BARN KAN HJÄLPA BEHÖVER TA HJÄLP FRÅN LÄNDER IDAG.

Men Molkom är problem idag, genom att kan skada landet som redan utsätter Sverige idag. Men har utsatt landet på många platser ,som slutar i sopor kan inte sköta om hjälp får ,men slutar i sopor på många platser idag och ökar brottsligheten från svarta män. Men Molkom har problem män när vi får upp det kan hända vad som helst då.

NU HAR VI SOMMAR MED BAD OCH SOLEN, men lätt att skada oss. Men ser oss kvinnor kan få problem ,genom att männen är inte som oss ens. Bjuder ut som vanliga killar gör då. Men är ett annat folk som dyker upp på flera ställen i landet.

Nu har Molkom fått problem som var lugnt ställe i många år. MEN SPRIDER UT SIG, genom att regeringen har problem att hjälpa människor från andra länder då.

MEN SVERIGE ÄR PROBLEM LAND IDAG Molkom har män som flyr dit. Men är svarta män ser vi nu. Men vi tror att regeringen fått nog Afrika ,genom att finns platser där som kan hjälpa dem som är som dem.

MEN SVERIGE ÄR GULD LAND TROR MÅNGA DÅ. Men vi ser folk kan få problem när kommer till Sverige då. Men Sverige kan få mer problem när Molkom fått problem ,genom att brottsligheten kommer från dem. Men vi lade ut om säkra ställen komma till.

Men ställen efter ställen har problem idag ,som vill bara besöka Sverige då. Men har fått en stor smäll Sverige, genom att skickar inte hem när skadar kvinnorna och svenska män blir även skadad idag. MEN FÅR STANNA KVAR NÄR SKA GE EN ENKELBILJETT SKICKA HEM MÄNNEN får landet ta hand om dem ,som stökar till för Sverige.

Men får bo kvar och landet börjar rasa mer och mer ,genom att måstes ge enkelbiljett när skadar oss. Sverige får dyra kostnader idag när skadar landet smäller lite här och där gängkrig ,men skadar platser som ska landet kommer ifrån skicka en nota till dem. Men ingen tänker på. SKICKA HEM MÄNNEN MED DYR NOTA FRÅN SVERGIE.

MEN MÄNNEN ÄR RÄDD ATT LÄMNA GULDLANDET VILL STANNA I DÅ. Men är så dum när förstår enklaste får stopp på problem ,men tillåter skada oss år efter år när flyr till Sverige. Men ni tänker så mycket istället för att handla rätt. Tänker till och med bygga ut fruktansvärda ställen att hamna på. Fängelse som har blivit överfullt från invandringen, som ökar på notan nu.

MEN GLÖM DET SKICKA HEM MÄNNEN MED DYR NOTA GENOM ATT RÄDDA SVERGIE EKONOMI, genom att rädda landet ekonomi. Men vi får lugn och ro på gatorna då. Vi kan leva ,genom att dyker ändå upp efter den tiden där. Men gör rätt och skicka notan till landet kommer ifrån. Men skulle bli rädd många män som skadar oss då. Lämna ut en lag om landets regler då. Men även har krig ,så måste ni göra det, genom att varna killarna och familjer som kommer hit. Familjen håller koll på sina barn bättre än ni tror.

MEN GÖR INGENTING ÅT DET ENKLA FÖR KVINNOR OCH MÄNNEN FAMILJER BLIR UTSATT IDAG. Men är ett annat folk hjälper idag. Men måste respektera oss då. Men respekt för dem finns inte, finns inte ens tacksamhet när kommer hit. Men ger hjälp, men skadar oss men visar så lite tacksamhet kommer till Sverige.

Men finns människor som visar tacksamhet som finns såklart. Men är glad att slippa sitt land som är krig och konflikter då. MEN HJÄLP MÄNNKSOR SOM KÄNNER TACKSAMHET DÅ. Men är kul att hjälpa som visar tacksamhet och glädje som kommer hit.

MEN VI MÅSTE LÄGGA UT OM MOLKOM FINNS VARNINGAR SOM LEVER DÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.