SVERIGE – SWEDEN

VI TITTAR PÅ SVERGIE MEN SKADAT LAND IDAG. När hjälper folk från krig och problem ,då kör ner Sverige när ska lugnt sitta still och känna tacksamhet ,Sverige hjälper land efter land. Men har krig i sitt eget land ,men så började köra med gängkrig. Men vilket kul folk ni tar in ,men kan stanna hemma och ta rätt på sitt eget land.

Men första andra världskriget var lugna gatan var glad att fick hjälp från Sverige. Men känner tacksamhet fick fly till Sverige. MEN TITTA HUR LANDET SER UT IDAG FARLIGA MÄNNISKAOR TAR IN SOM KÖR MED GÄNGKRIG. Men vi har inget minne att andra världskriget första då. Men var tacksam att slippa krig när kommer hit. Men vi hör ofta sa ,var så glad att slippa krig problem då. MEN HUR SER LANDET UT IDAG, DET SMÄLLER OCH DYRARE OCH MER KOSTAR DET IDAG.

MEN TITTA VÄSTRA FRÖLUNDA SER UT IDAG. Men kan inte bo kvar en del har lagt till och med dyra pengar på vackra lägenheter. Men säljer sina hus och säkra sin pension och säkra att leva enkelt och lätt. Men köper dyra lägenheter ovanför Västra Frölunda torg. Men vill leva enkelt när blir gammal ,då har köpt perfekt lägenhet dyra pengar pengar att säkra sitt liv.

MEN KAN TILL OCH MED LEVA OCH BO. Men slipper åka in till Göteborg. Men har allt där att köpa och handla när blir gammal. Men tar bara hissen ner, så kan köpa sina saker. Men kan åka rulltrappa så kan köpa sina saker. Men slipper till och med åka in till Göteborg. Men kan ta en fika med sina vänner äta mat. Men finns allt Västra Frölunda. Men kan köpa mat ,men fika med sina vänner som är svårt idag.

MEN VET NI VARFÖR GAMLA MÄNNISKOR KAN INTE GÖRA SIN GREJ ,men skjuter lite bomber när tittar ut då. Men har säkrat sitt liv att bo där, vem betalar flytten till dem???? Men kan inte bo där när sätter in flyktingar som kastar bomber. Men måste hitta perfekt ställe för dem ,som påminner om enkla livet då. Kan lätt hitta sina saker när bor Västra Frölunda, genom att har lagt pengar att leva så.

MEN GAMMLA MÄNNISKOR HAR SATSAT PENGAR ATT BO DÄR. Men kan se målar sig ,men ska vara fin. Men målar lite utanför ,men vem bryr sig, men vill vara fin damerna. Men tänker regeringen på dem som har byggt sitt liv att leva bra???

Men är ett skämt när man ser vad skadar människor tar in flyktingar bland gamla människor ,det är inte okej har satsat pengar när blir gamla. Men köper fina lägenheter ,genom att säkra sitt liv men då kommer regeringen stökar till för dem. MEN VEM SKA BETALA DEN NOTAN IDAG. Men är gamla sitter i rullstol eller går med rullator. Men bryr inte om äldre människor tills ni själv blir gammal, men då har hela Västra Frölunda borta ,men går fort idag.

Men måste rädda Västra Frölunda och sätt inte in flera flyktingar där. Men tänk på det har faktiskt skadad för dem, som är gammal och ska bo där. Men barnfamiljer lever och bor Västra Frölunda. Men har köpt dyr lägenhet som äldre perfekt för dem leva nära till allt då. MÅSTE RÄDDA ÄLDRE BARNFAMILJER OCH SÄTT FLYKTINGAR PÅ ANDRA STÄLLEN DÅ.

MEN FINNS MÄNNISKOR SOM FÖDDES VÄSTRA FRÖLUNDA OCH BARNFAMILJER SOM LETAR SIN LÄGENHET OCH KÖPER LÄGENHET. MEN HAR SVÅRT ATT FLYTTA DEM, genom att är van att bo där. Men måste även tänka på dem då. Men svenska folket får fly idag när sätter in farliga flyktingar ,som lever med krig inom sig.

Men kan starta krig här ,och slutar med kan gå in i stora gäng när får problem då. Men låt folk leva kvar ,som föddes Västra Frölunda är deras plats och har svårt att flytt dem. Men är van att leva där och då måste göra rätt mot dem. MÅSTE SKYDDA DEM SOM BOR DÄR HAR GÅTT FÖR LÅNGT NU.

Men kör sitt krig, Hammarkullen minne blott. Men vet hur Hammarkullen såg ut på den tiden byggde nya fina lägenheter folk flytta in där. Men det är ett minne blott skjuter runt där. Men har även satt flyktingar där. Vi ser det. Men folk som bor där kan knapp bo kvar Bergsjön är ett minne blott . MEN DET VAR ETT FINT GRÖNOMRÅDE KAN GÅ UTAN BILEN MED, MEN VAR SÅ LUGNT DÄR långa gångstigar att gå. Men var lunga gatan på den tiden. 1983 föddes Yasmine vi kunde åka till hälsocentralen mödravårdscentralen där. Men var lugna gatan åkte spårvagn på den tiden.

Men idag får vi vara rädd att ta spårvagnen. Men var så lugnt och fint där. Men kunde gå lugnt utan att händer ingenting. Men idag kan inte ens åka dit nu. Men folk flyr från Kortedala men har hitta en fin plats att leva och bo. Men regeringen men gillar att stöka till. IDAG ÄR FARLIGT ATT LEVA DÄR. Men blandar in flyktingar ,då blir det värre land idag. Men lugna gatan är borta där folk lider idag bara bråk och konflikter idag.

MEN FOLK FLYR FRÅN KORTEDALA IDAG. Men hittar plats med naturen som regeringen gav till somalier. Men folk flyr kan inte bo kvar lugna Kortedala genom att sätter in galningar ,som kan inte sköta sig. Men kommer från krig, då ska sköta sig men kör med våldtäkter och till och med gruppvåldtäkter ,men kul land vi fick.

Men kvinnor och tjejer familjer blir skadad av invandringen. Vi måste skydda oss nu kan inte gå som vi vill. Men regeringen sätter in somalier som fungerar dåligt då. Men stökar till för Kortedala ,men ger till somalier. Men gör inte rätt mot som redan bor Kortedala. Men var fint grön område som saboterar lugnt område som saboterar sätter in somalier ,men landet har kris idag. Men sätt inte in fler och skadar som redan bor där. MEN FÅR FLY FRÅN OMRÅDET ,VEM BETALAR DEN NOTAN??? SJÄLV FICK LÄGGA PENGAR PÅ ANNAN LÄGENHET. Men kan inte bo samma område som somalier.

Men även dyrare lägenhet fick de ta då. Men har knapp råd med annan lägenhet. Men fick dela lägenhet genom att hyran är dyr. MEN MÅSTE ERSÄTTA DEM MED PENGAR. Men har dålig ekonomi genom att har varit sjuk båda två. Men ekonomin känner på för dem. Men har arbetet förr i tiden, men blev sjuk från olika saker.

MEN ÄR INTE ENSAM SOMALIER LEVA OCH BO. Men skadar lägenhet efter lägenhet tills kriget är slut kan åka hem. Killarna kör med våldtäkt ,men en del killar gör det när vill ha sex. Men gör inte som riktiga killar gör bjuder ut tjejerna på en fika eller mat. Men kör med våldtäkt ,så är ett annat folk har tagit hit. Men kvinnor kan så lite om lägenheter kan stöka till, genom att får lite undervisning leva och bo.

Men luktar alltid efter somalier när lämnar lägenheten. Men får stor renovera hela lägenheten. Men luktar i skåpen kryper in över allt från somalier. Men går inte ta en lägenhet efter dem luktar fruktansvärt efter dem. Men är dyrt folk hjälper då, genom att skadar lägenhet efter lägenhet nu. MEN DYRA KOSTANDER NÄR TAR IN SOMALIER SLUTAR MED DYR NOTA FÖR DEM. Men andra som kommer från länder har så lite problem med, men somalier hör vi ofta när pratar om flyktingar luktar efter dem har levt där.

Men blir dyrt för kommuner som tar hand om somalier då. När lämnar landet får ta med notan landet kommer ifrån. Men kan betala ,vi får betala när vi skadar lägenheten. Men vi kommer inte undan måste ersätta skadan vi har gjort då. MEN SLUTAR ALLTID MED DYR NOTA EFTER SOMALIER.

MEN ANGERED FÅR MÖTA PÅ PROBLEM ,genom att jag åkte spårvagn till skolan. Men skulle läsa upp mina betyg. Men åkte till Angered, men var lugna gatan. Men lugn att åka spårvagnen när åkte dit.

MEN LÄSTE KONTOR OCH DISTRIBUTION läste Kontor och distribution utbildning där. Men läste upp betygen fick gå flera kurser och tog den kursen Kontor och Distribution gillar jobba inom kontor. MEN GICK MIN EGEN VÄG LYSSNAR PÅ MIG SJÄLV. Men fick vänta in innan gick kurserna. Men tog andra jobb innan klev på kurserna.

Men gillar att arbeta, men tog mig fram i livet. Jag har stor nytta idag jag gick den kursen. Har gått flera kurser maskinskrivning ,men även när jag gick årskurs 9 satt och väntar på bänken tills läraren dök upp. Men var så intresserad av kursen då. Men har nytta idag genom att sen fick gå dator utbildning. JAG HAR STOR NYTTA IDAG NÄR LÄGGER UT PÅ BLOGGEN. MEN HAR SKRIVIT KURSER.

Men fick inte rätt hjälp när jag gick grundskolan skit lärare och jag älskar inte skolan klassen. Men skolkar en hel del som är vanligt att göra då. Men farmor och farfar var bra att bo hos. Men skolan blev problem för mig. Men har gått 6 år. Men ökar på 9 år. Jag gick 9 år. Jag måste läsa upp betygen och skolan. MEN LÄSAR UPP BETYGEN KAN HJÄLPA MINA BARN DÅ.

Men har alltid tagit tid med barnen måste ta mig tid, genom att lärarna lärde ut fel då. Men har tålamod med barnen måste ha det, men en dag ska söka gymnasiet. Men söker arbete, då måste ta sig in på arbetsmarknaden. VI SKA LEVA OCH BO. Men måste söka arbete eller går andra skolor efter gymnasiet.

Men Angered är problem sätter dit folk ,som kan inte sköta sig ökar brottsligheten mer och mer idag. Men tar aldrig stopp. MEN ANGERED VAR LUGNT STÄLLE PÅ DEN TIDEN. Men hade teater på den tiden. Men kikade in där kul ställe där.

MÅSTE TITTA GENOM LÄMNAR SÅ MYCKET DÖD EFTER SIG, genom att lämnar så mycket död efter sig.

Men Hisingen ,men vad händer där??? Men kan inte stanna kvar ,så illa är det idag. MEN VAR DERAS PLATS TILLS PUTTAR UT DEM.

Men hör gängkrig där. Men varför skjuter på svenska folket döda oss idag. Men flyr hit får inte skada oss. Men skadar oss kvinnor och barn blir utsatt när tar in flyktingar. Men folk flyttar till Göteborg byggde upp sitt liv. MEN MÖTER PÅ GÄNGKRIG ,MEN FANNS INTE PÅ GAMMLA TIDEN. Men har dragit in galningar i Sverige.

Men får lämna landet genom att var först där. Men familjer får lida idag. Men barn familjer möter på krig ,men kan till och med dö ,så illa är det när tar in farliga människor i Sverige. Men barn ska växa upp men en del kan mista livet barn, ungdomar har hela livet framför sig då. MEN FÅR INTE KOMMA IN I LANDET NÄR SKADAR UNGDOMAR BARN ,FAMILJER. Men är inte rätt mot dem som lever här. Men skydda svenska folket nu.

Men får inte fortsätta så där ungdomar familjer råkar illa ut vet inte om barnen överlever en del dagar. MEN BARN FAMILJER SKA ÖVERLEVA, MEN SKA LEVA LUGN OCH RO. Men familjen vet inte till nästa dag när bor problem område. Men ungdomar idag kan råka illa ut och dör, så illa är det idag.

MEN 70 TALET MEN FLYTTAR TILL SVERIGE. Men hittar arbete kan jobba svart tills kan ta rätt arbete. Men vad gör folk idag, men är cirkus idag. Godvädersgatan och Friskväderstorget , jag vet hur det såg ut på den tiden när folk flyttar in. Var lugna gatan på den tiden.

Men måste tänka på dem som bor där blanda ihop folk går dåligt att göra bara för står utlänning på dörren ,så handlar det om att respektera dem. Men bor här och ska överleva nu. Men fungerar inte blanda ihop folk som ni gör nu. MEN HITTA EN ANNAN PLATS ÅT BRÅKSTAKARNA. Men kan bli skadad familjer som söker hjälp har gängkrig och barn kan bli skadad när sätter familjer områden där bor problem folk.

Biskopsgården har värre än andra idag. Men sätter in flyktingar idag. Men sitter inte still som tar in hittar på en massa tok. Men lugnt folk hittar inte lugna människor utan kan lämna död efter sig, som tar in och skadar som bor där. Men vilket kul land vi har bara problem idag. Men sänd hem folk när skadar dem. Men har krig, men vem ska vi rädda nu??? Men skadar som bor redan i Sverige MEN ÄR INTE VANLIGA FLYKTINGAR LÄMNAR DÖD EFTER SIG NU. Men ungdomar blir skadad idag och möter döden då. Men har hela livet framför sig då. Men barn ska leva då. Men ungdomar får lida föräldrar orolig när tar in folk som skadar barnen.

Men hittar arbete på den tiden. Men många områden är problem idag men sätter in folk blir gängkrig nya områden byggdes på den tiden. Men ska bo där, men idag kan ha svårt att bo där genom att sätter in folk ,som sköter sig dåligt. Men vad har hänt mer problem från flyktingar männen som stökar till bättre hjälpa kvinnor och barn. När flyr till länder ,då ska låta bli skada länder genom att räcker ut handen till människor idag. MEN LÄMNAR MYCKET DÖD EFTER SIG MÅNGA FÅR LIDA IDAG.

Men har bränt kvinnor som har barn ung tjej, som har hela livet framför sig. Men hon möter på döden 16 år. Hon har en son ung mamma. Men vad ska säga till sonen när han mister sin mamma då???Men sonen får gå med morföräldrar till graven. Men hur dog min mamma?????? Kan säga var en galen flykting som bränder din mamma??? MEN TA INTE IN FLYKTINGAR SOM BRÄNNER FOLK NU. Men är sjuka människor som gör det. Men är så galen släpp inte in folk som gör det.

Men mamma är viktigt för alla barn, men även sonen mamma för han. ELLER KAN INTE SÄGA SANNINGEN GENOM ATT GÖR ONT ATT FÖRLORA SIN MAMMA. Men tjejer kvinnor bränner oss när kommer hit. Men var flera som blev utsatt för galningar vi brukar inte bränna människor ,men är bevis ta inte in flera galningar bränner flera som lever här. Men har bränt kvinnor när får inte som killarna vill då.

Men var äldre kvinna som blev bränd då. Men ta inte in killar som bränner oss nu. MEN KAN KINAPPA OSS ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG. KAN BRÄNNA OSS OCH VÅLTAR OCH KASTAR OSS I SJÖN. ELLER GRÄVER NER KVINNOR. Men kommer från svarta killar ,genom att kan göra så mot kvinnor bjuder sällan ut tjejer, som kommer från länder som har den synen då.

Men förvann tvåbarnsmor med två barn. Men kommer inte hem och barnen väntar på sin mamma. Men hon dök aldrig upp när hon gick ut då. Men barnen väntar på sin mamma men kommer inte hem ,genom att hon möter på svarta män. Men svarta män kan skada oss eller har vi turen träffar bra svarta män. MEN HÄNDER HELA TIDEN KVINNOR FÖRSVINNER IDAG.

Men hon träffar flera killar som var svart. Men bor flera svara män i hennes område. Men gräver ner henne. Men har hittat henne, men död. MEN MÅNGA TJEJER SOM HAR FÖRVUNNIT EFTER INVANDRINGEN. MEN TA INTE IN FLERA MÄN SOM DÖDAR OSS. Men vi kan inte räkna upp alla tokar som skadar oss.

Men äldre 90 År möter på svart man som skadar henne då. Hon satt i rullstol var invalid lätt att ta henne då. Men möter på en kille som vill ha sex mot hennes vilja då. Men var mitt på dagen när han såg henne. MEN ÄR SVARTA MÄN SOM HAR SEX SÅ. Han vänder på henne har sex så. Han lever så i sitt hemland sex för han gör så. Frösön lugnt ställe ,men ingen kan tro sina ögon när han gör så. Men ingen tror sina ögon över 90 år vill ha sex. Hon vill inte ha sex ,men han såg chansen sex. Men fanns inte kärlek ens mellan dem utan snoppen var igång.

MEN BARN 9 ÅR BLEV UTSATT FÖR VÅLDTÄKT. MEN ÄVEN LÄRARE HAR MÖTT PÅ MÄNNEN VÅLDTÄKT I SKOLAN. MEN ÄLDRE BOENDE BLEV UTSATT FÖR VÅLDTÄKT. Men anställer män i vården men möter på våldtäkt. Men tar in flyktingar skadar oss. Men vi kan inte räkna upp alla tjejer, kvinnor blev utsatt för våldtäkt och den värre gruppvåldtäkt ,som är fruktansvärt att möta på då. Men kommer upp hela tiden våldtäkt ,gruppvåldtäkt efter invandringen. Men ber om hjälp från länder ta skydd av Sverige, men gör fula saker gruppvåldtäkt våldtäkt skadar oss till och med. TA INTE IN FLERA VÅLTÄKTSMÄN.

Men tjejer som går i skolan har mött på män som skadar dem. Men får inte hända när hjälper människor får låta bli oss såklart. MEN ENKELBILJETT TILL HEMLANDET. Men har skadat kvinnor små barn som har hela livet framför sig då. Men är bara galningar idag möter på när tar in farliga män. Men många kvinnor, tjejer ,barn är skadad idag. Men handlar om att skydda kvinnor ,tjejer ,barn får inte hända när tar in folk som skadar oss, då måste åka ut genom att fortsätter skadar oss då.

MEN HÄNDE FÖR NÅGRA ÅR SEDAN. Tyskland var förvånad gruppvåldtäkter och våldtäkter. Men höll på att kolla upp problem fick den gången. Men svaret var klev av tåget 900 män ,men tjejer fick problem när möter på män hjälper då. Men var glada män som klev av tåget. Men kände från dem Yes ,och glad var männen när klev av tåget. Men Tyskland hjälper flyktingar ,men slutar i kaus för många kvinnor, tjejer då. Men kan inte ta in män som skadar oss. Men spelar ingen roll om har krig i landet kommer ifrån. Men är problem att hjälpa män från krigen genom att kör ner kvinnor och barnen. MEN KAN HJÄLPA KVINNOR BARN FRÅN KRIGEN.

Men kan gömma tjejer många har försvunnit efter invandringen. Men föräldrar är rädd att händer barnen idag kan få möta på män, som dödar och våldtar dem. Men kör med gruppvåldtäkt kan kasta tjejer åt sidan. Men har försvunnit kvinnor flera efter flera när tog in flyktingar.

MEN FINNS FOLK SOM FLYR TILL SVERIGE SOM ÄR TACKASAM ATT SLIPPA KRIG. Men kan hjälpa dem som sköter sig då. Men skicka hem som skadar landet mer och mer. Men brukar få ersätta när vi skadar saker.

MEN SKICKA NOTAN TILL LANDET KOMMER IFRÅN. Men smäller för mycket idag. Men Skåne Rosengård är problem ställe känt seden längesen. Men svårt att bo där, men sätter flyktingar hos folk som lever i områden får bo där. Men andra som bor där gillar inte bli utsatt har byggt sitt liv. Men så sätter in folk som skadar dem. Men är problem ställe och det blir inte bättre sätta flyktingar där. Men Rosengård är välkänt ställe bor bara problem folk där. Men Rosengård har sett bättre ut än nu. Men nu är det värre ,genom att kan inte blanda hur som helst.

MEN ÄR ETT ANNAT FOLK SKICKA NOTAN TILL LANDET KOMMER IFRÅN. Men blir dyrt allt ,som landet rasar ihop då. Men kan sätta en bil bomb är på modet idag. Men skär katalysator, men oj nu var den bort då. Men tittar under bilen men måste ta bilen till verkstan, genom att har tagit katalysator, men är vanligt att gör det är så fräck och själ det. Men en kille blev av med katalysator flera gånger. Men är problem folk vi har mött på som gör så fula saker mot folk. Men säljer katalysatorn. Men vad kul land vi fått nu. Ridskolor blev utsatt själ sadeln och säljer sadeln. Men finns inget heligt idag bara själ från folk idag. VI FÅR VAKTA VÅRA SAKER NÄR VI TAR IN FOLK GENOM ATT KAN INTE HÅLLA FINGARA I STYR.

Men ingenting är heligt för dem. Men stölder fanns förr i tiden. Men nu har ökat på notan, så det blir dyrt idag genom att tar in folk som har svårt att hålla sina fingrar i styr. Men kul land skolor smäller runt, genom att många kan vara skol less som våra barn kan vara då. Men skjuter inte eller spränger som ungdomar gör idag måste skydda skolor kan gå klart. Eller bygger ny fin skola ,så kan vara kul med ny skola där igen har målat och ritat nytt då. STOCKHOLM HAR PROBLEM DÅ OCH DÅ. MEN SÄTTER FOLK I YTTEROMREDEN DÄR KAN NI BO. Men är inte så kul för dem, genom att skapar problem då. Men flyr till Stockholm från krig. Men lever där problem familjer långt tillbaka, men ökar på strömmen bo där. Men var problem område även på 70 – 80 talet är välkänd dåligt att leva där. Men är bara problem som lever där. MEN HAR ÖKAT PÅ STÖMMEN SOM BOR DÄR. Men skapar ännu mer problem, genom att är känt som problem områden.

Men finns problem områden Stockholm, Göteborg och Skåne Rosengård blev problem ställe. Men ser kan leva och där, som blir värre för som är född där. Men många barn föds till världen i olika problem områden. Men vi har krig och problem idag, ger hjälp regeringen till ytterområden ,som redan är skadat ställe då. Men gör så mycket fel blir fel som bor där kan bli utsatt för det ena än det andra MEN HJÄLPER ETT ANNAT FOLK IDAG FRÅN KRIG OCH PROBLEM DÅ. Men är inte snällt mot dem som redan satt sitt bo att leva och bo. Men bygger upp sitt liv där ,men föds där familjer bor där ,men tänker ni på det??

Men varför sätter in krigs killar där, genom att startar blir gängkrig skadat områden som har problem långt tillbaka då. MEN VAPEN MÅSTE TA SLUT PÅ NU. Men måste sätta stopp för försäljning som kan till och köpa på internet, så enkelt bär på sig vapen. Måste sätta stopp för vapen, knivar allt hittar på skadar människor. Men det är för mycket vapen i omlopp idag. Men sätt stopp på allt skjutande. Men är för mycket vapen hittar då. Bilbomber kan hitta både här och där. Men Sverige är problemland som låter fortgå år efter år.

MEN VI SER SKADAR LANDET MÅSTE LÄNDER ERSÄTTA SVERGIE FÖR NOTAN HAR BLIVIT STOR IDAG. Men dyrt att lev och bo, men så kommer folk bara kör ner oss. Men är inte okej att skadar som de gör nu.

Men vi lär oss får betala när vi skadar saker och ting kan skicka en faktura till oss. Men ska sända en faktura till länder kommer ifrån. Men måste göra rätt för sig ,genom att landet håller på få problem. Men kan inte räkna upp alla ställen smäller och skadar folk idag. MEN SKA EGENTLIGEN BARA SITTA VÄNTA TILLS KRIGET ÄR ÖVER. Men gör inte så smäller runt dem bättre stanna kvar ,då slipper vi gå på begravning för ofta, genom att vi har fred krigar inte idag. Men är lugn här.

Men vi har inte krig längre vill gå mot fred lägger ner allt här. Men vad händer startar upp regementen igen på flera platser. MEN VI JOBBAR MOT FREDSLAND, vi är har lagt ner allt tills flyktingar som flyr från krig, men startar gängkrig och bråk. Men får infinna sig igen som slapp kriga och ligga ute då. Men kallas killar in som blir fel genom att vi jobbar mot freden.

Men smäller lite här och där gängkrig. Men vi brukar inte ha gängkrig då. Men hör på teven smäller både här och där. Men får inte hända våra barn då. Men gillar att kriga skicka hem dem, så kan killarna kriga klart ,så slipper vi krig. Men ungdomar dör idag. Men är inte rättvist mot våra barn vi har inte krig. Men kan åka hem och kriga, så vi kan gå ut och känna fred fred fred. MEN SKICKA MED NOTAN TILL ALLA LÄNDER KAN BETALA ALLT HAR SKADAT SVERIGE. Men är inte okej dra in våra barn gängkrig. Men föräldrar får lida idag killar dör män dör.

Men poliser hamnar i gängkrig dör även där fast har utbildning. Men ser regeringen har gjort fel idag. MEN FÖRSTA GÄNGKRIGET SKICKA HEM KILLARNA PÅ EN GÅNG LEVER MED KRIG NÄR KOMMER HIT. Men måste inse tog in killar män som skadar unga människor hamnar i gängkrig. Men har krig inom sig, men krigar här men blir så fel då. Men tänk efter gängkrig har inte vi.

Men nu har vi gängkrig, som kommer från arga flyktingar, så tänk på det. Men skydda barnen då. Men många har mörk kultur mörker inom sig som kommer hit. MEN UNGDOMAR SKA INTE BÄRA VAPEN ÄR FÖR UNG. Men blir orättvist mot våra ungdomar då.

Men gör inte lumpen ens eller polisen har åldern inne ,men även som gör lumpen har inne åldern. Men är för ung att bära vapen såklart. Men kan hamna snett idag genom att landet har fått problem idag. MEN BARN UNGDOMAR SKA INTE BÄRA VAPEN ELLER KNIV NU. Kan hamna fel kan hamna på brottets bana ,genom att är bråkstakar som kommer hit då. Men oskyldiga ungdomar kan bli utsatt idag som har framtid att ta hand om då. MEN SKYDDA BARNEN UNGDOMARNA NU.

Men smäller lätt hamnar i bråk. Men kan lätt skada svenska människor som redan har fred. Men vi var inte ens med andra och första världskriget. Men fick komma hit som var med då. Sverige var så trött på krig. Men hade krig förut ,så vill leva fritt från det. VI VILL HA FRED.

MEN VI LÄGGER UT OM PROBLEM OMRÅDEN. Men Sverige har fått en smäll idag. Men titta och läs alla områden som är skadad från flyktingar.

STOCKHOLM YTTEROMRÅDE RINKEBY

TVÅMILJONER UTRIKESFÖDDA BOR SVERIGE.

Norsborg, Hallunda, Alby och Fittja 

Riskområden nu Fisksätra i Nacka och Visättra/Grantorp i Flemingsberg som nya på listan. Valsta i Sigtuna

 • Bergsjön, Göteborg
 • Husby, Stockholm
 • Rinkeby/Tensta, Stockholm
 • Skäggetorp, Linköping
 • Södra Sofielund (Seved), Malmö
 • Alby, Botkyrka
 • Biskopsgården, Göteborg
 • Fittja, Botkyrka
 • Gottsunda, Uppsala
 • Hallunda/Norsborg, Botkyrka
 • Hammarkullen, Göteborg
 • Hjällbo, Göteborg
 • Hässleholmen/Hulta, Borås
 • Lövgärdet, Göteborg
 • Norrby, Borås
 • Nydala/Hermodsdal/Lindängen, Malmö
 • Rosengård, Malmö
 • Vivalla, Örebro
 • Ronna/Geneta/Lina, Södertälje

Utsatta områden

 • Fröslunda, Eskilstuna
 • Lagersberg, Eskilstuna
 • Navestad, Norrköping
 • Skogås, Huddinge
 • Vårby, Huddinge
 • Älvsjö/Solberga, Stockholm
 • Andersberg, Halmstad
 • Brandbergen, Haninge
 • Bredäng, Stockholm
 • Bäckby, Västerås
 • Charlottesborg, Kristianstad
 • Edsberg, Sollentuna
 • Finnsta, Upplands Bro
 • Gamlegården, Kristianstad
 • Hagsätra/Rågsved, Stockholm
 • Hisings Backa, Göteborg
 • Hässelby/Vällingby, Stockholm
 • Råslätt, Jönköping
 • Skiftinge, Eskilstuna
 • Sångvägen, Järfälla
 • Termovägen, Järfälla
 • Vårberg, Stockholm
 • Östberga, Stockholm
 • Jordbro, Haninge
 • Storvreten, Tumba
 • Gårdsten, Göteborg (tidigare riskområde)
 • Visättra/Grantorp, Flemingsberg (ny på listan)
 • Fisksätra, Nacka (ny på lista

Riskområden

 • Holma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)RiskområdHolma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)Efter deltagande i kriget på kontinenten, bl a i slaget vid Leipzig där han sårades av en muskötkula i axeln, blev han den 9 oktober 1813 befordrad till kapten. Året därpå, 1814 deltog han i Sveriges sista krig, fälttåget mot Norge

MEN DET ÄR INTE OKEJ ENS SKADAR SVERGE NU. Men vi har haft fred länge och ungdomar och familjer får lida idag. Men har framtid att gå till mötes tills tog in flyktingar skadar ungdomar ,som ska växa upp i lugn och ro och göra sin grej. MEN SKA INTE HÅLLA PÅ MED VAPEN KNIVAR ENS. Folk som kommer hit får sätta på andra ställen har problem ställen nu.

MEN MÅSTE SKYDDA SVERGE NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.