MAT FOOD

VI SKA PRATA OM MAT IDAG GENOM ATT VÄRLDEN ÄTER ANNAN MAT OLIKA MAT. Men länder har inte kunskap om mat när vi ser länder äter annan mat ,som bygger på nyttig föda som länder ser nyttig föda.

MEN DET HANDLAR OM SVARTA LÄNDER SOM HAR TILL OCH MED HUNGERSNÖD. Men vi tar upp om mat måste alla äta genom att överleva då. Men finns en ställe i Afrika som har problem att överleva som vi tar upp om då. Men Afrika är stort ,men finns ett ställe som har problem nu. Men folk vet vad vi menar då. Men händer ingenting där.

Sverige har byggt på med nyttig föda ,men tar in kunskap. Men svarta länder äter mat som har problem mat för barn och familjer ,genom att ingen lär dem om nyttig föda. Men Sverige är framgångsrik säger Hilaron. Han är en stor mästare Great master Hilaron. Kan människor då. Nu ska han dela med sig till människor nu.

Sverige har lärt sig bygga ett land om kunskap om mat ,för svenska folket är viktigt för människor som lever i landet. Men Sverige har tagit in så mycket kunskap om människor. MEN ANDRA VÄRLDEN SER INTE SVERIGES KUNSKAP, kan så mycket om att leva med mat på bordet med nyttig föda, som många länder har lite kunskap om ,som vi ska dela med oss till andra världen. Men lära dem om mat kulturen vi har då.

Kan gå upp i vikt svenska folket måste träna då. Men vad beror det på då??? Men äter mat mat som inte andra länder lär sig om då. Men kan vräka i sig mat mat ,som svarta länder har inte ens lärdom om. MEN SVARTA LÄNDER TAR DÅLIG FÖDA ,OCH BARN DÖR PÅ GRUND AV DÅLIG FÖDA DÅ. Men svenska folket dör inte som dem men kan bli sjuk ,men svarta länder kan dö små barn undernärd.

Men svenska folket ser till att äta sig mätt går upp i vikt då. Mat äter varje dag, mat på matbordet fyller sin kasse med mat, mat till frukost äter bröd ,och gröt många då. Men gott bröd måste hålla koll på då. Men kan gå upp i vikt av vanligt bröd. Men vad äter svarta länder till frukost? HAN VISAR RIS GER BARNEN. Men ris ger små barn, som innehåller dåligt föda finns gift i ris, genom att en del länder upptäcker riset är problem nu.

MEN GER RIS TILL BARNEN ,och svenska barn äter frukost varje dag innan går till skolan då. Men är gröt och fil och yoghurt till dem. Men mackor i massor ,men får välja ut kan gå upp i vikt. Men äter flingor till filen ,som kan gå upp av socker som är boven där. Men är olika sorter äter innan går till skolan.

Men små barn får alltid bra mat att leva på kan gå upp i vikt blir överviktig då. Men svarta länder blir inte det har inte tagit till sig föda som är bra att äta när lever på jorden. Men ingen säger till dem ens. MEN ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA SVARTA LÄNDER, men vi lägger ut om faran och dödlighet svarta barn då.

Men svenska familjer äter middag med som kan innehålla så mycket mat ,så kan gå upp i vikt. Folk får dela upp och läsa på paket kan innehålla socker ,eller för mycket fett i maten. Men svarta länder går inte upp i vikt som svenska folket då. MEN INGET BARN SKA SOMNA HUNGRIG NÄR SKA SOVA DÅ. Men äter mat då fil och mackor i massor ,så kan somna gott.

Men har kommit så mycket maträtter idag. Men kvällen ska ingen somna hungrig såklart. Men svarta små barn kan somna hungrig, genom att har inte mat till som blir mätt på. MEN VITA BRÖDET ELLER GROVT BRÖD BLIR BARN MÄTT PÅ

Men Norge äter mycket bröd grovt gott bröd och vitt bröd när ska ta lunch. MEN BLIR SÅ MÄTT EFTER ALLA SMÖRGÅSAR TAR MED SIG DÅ. Men har ett land med bra föda då.

Men Sverige har ändrat om måste äta riktigt lunch mat. Men hade bröd förut ,men äter mat riktig mat med allt innehåller och blir mätt. Men skolan delar ut det. Men vad får svarta länder äta?? MEN SER RIS DELAR UT. Men svarta barn är undernärda såklart. Men ingen kan leva som svarta länder lever när har lärt sig om mat.

MEN ÄTER POTATIS SVERIGES FÖDA BLIR MÄTT PÅ POTATIS. Men potatis har varit bra föda att bli mätt på.

MEN SVERIGE HAR ANNAT ÄN POTATIS KÅLRÖTTER , men vad har svarta länder små barn tuggar på ris.

MORÖTTER OCH ANDRA GRÖNSAKER och har svenska folket då.

Han visar tomat och gurka som är svenska folket har tagit fram. MEN ÄLSKAR TOMATER OCH GURKA.

MEN SVERIGE TAR FRAM NYTT HELA TIDEN, genom att utvecklar födan då. Men svenska folket har tagit in ris ,men har annan föda då. Ser kött äter då. Men äter inte bara ris utan till andra maträtter kött ,fisk. Pastan visar han som älskar ge barnen då.

MEN MAKARONER ÄTER MYCKET FOLK, men har alltid till makaroner korv, köttbullar. Men barn älskar stuvade makaroner och köttbullar eller korv. Men det finns olika sorter makaroner, kallas även för pasta och spagetti äter folk till olika maträtter. Barn och vuxna gillar äta spagetti och pasta.

KÖTTFÄRSSÅS OCH SPAGETTI. VI ÄLSKAR DET. Men barnen älskar det. Svarta länder vad ger för god mat till dem???? Ris, vitt ris tar i munnen. Kan hitta köttbit då.

Jagar så kan ta lite kött till familjen. Men har inte utvecklat enkla vägen blir mätt då.

MEN VITT BRÖD OCH GROVT BRÖD HAR LÄNDER UTVECKLAT DÅ. Men ser stora åkrar har Sverige. Men får mat från korn och allt andra rapsolja. Men vad har svarta länder titta på födan. Kan göra en god macka från riset??? NEJ ingen kan göra det.

Men svenska folket kan göra en god smörgås blir mätt på. Men är vitt bröd och grovt bröd. Men kan blir till och med varnad går upp i vikt. MEN ÄTER OCH BLIR MÄTT SOMNAR MÄTT TAR SIN SMÖRGÅS MED GOTT SMÖR PÅ. Men tar pålägg som älskar det. Men prickekorv tar mycket familjen på smörgåsen när har lite pengar, då blir det ost. Men ostar finns i olika smaker stark och svag för barnen. Men har stor ost tillverkning. Barn älskar ost och kan välja till familjen bra kvällsmat och frukost.

MEN LÅNGT TILLBAKA SATT OCH MJÖLKAR KORNA. Men har mjölkmaskiner idag och flera kor att ta hand om idag. Men har kor när tillverkar osten. Men finns flera gårdar kor som ger föda då.

Men har upptäckt får inte dricka för mycket mjölk, genom att kan få problem magen måste hålla balans. MEN MJÖLK HAR MÅNGA LÄNDER OST OCH MAT, som svarta ser lite av. USA men titta på dem hur lever idag.

Men är överviktig och sjuk från mat äter då. Kan inte gå ,genom att vikten kan sluta på över nästan 300 ,eller mer vikt kan dö av vikten äter mat. Men dör svarta länder överviktig??? NEJ ÄR UNDERNÄRD OCH FÅR DÅLIG FÖDA DÅ. Medans andra länder utvecklar mat ,så kan dö äter mat varje dag.

Men mat måste alla äta och somna gott efter maten då. Men är mätt och lever så kan dö när äter för mycket mat får gå till läkaren ta hjälp då. Men svarta länder har inte problem som andra länder har det då. Men kan dö, så illa är hela jorden idag. MEN ÄTER SÅ KAN DÖ FÖR MYCKET VIKT ,och andra delen äter för mycket mat, så dör kan sluta nästan över 300 kilo och mer. Men händer inte svarta länder somnar hungrig som finns inte på kartan hos svenska folket eller USA.

Men andra länder Norge ,Danmark, Finland äter mat alla länderna äter mat. Men länder som Sverige har kommit långt idag mat. MEN ÄTER VEGETARISK KOST OCH VEGAN KOST. Men är utan kött då. Men hittar på så mycket idag. Men tar bort mjölk vegan kosten genom att anser är fel att ta från djuren. Men känner sig bättre när tar bort mejeriprodukter. Men vegetarisk kosten tar bort alla köttprodukter då. Men äter inte kött som lever så. Men känner känns bättre genom att djuren är illa utsatt idag. Men mycket gårdar far illa idag. Men dålig att sköta om gårdarna då. Men väljer bort kött då.

Men Sverige har annat mål bli mätt innan somnar ,men kollar upp så slipper gå upp i vikt då. Men kan bli sjuk av mat och sjukdomar ,genom att mår dåligt äter för mycket eller slutar och äter. Men fått upp så mycket från sitt liv då.

Men svarta länder har inte så ser samma mat när vaknar upp. Men mat ska alla äta när lever på jorden, länder är dålig att visa rätt för som svälter idag. NÄR KAN BLI MÄTT PÅ VITT BRÖD OCH GROVT BRÖD SOM LÄTT FYLLER MAGEN MED. Men använder gäst och ägg när bakar och smör och vatten. Men finns uppsjö av recept då.

Men soppor äter mat soppor, men hittar på så mycket mat svenska folket då. Men svarta barn familjer vad får för mat??? Men ser skitigt vatten ,som ingen ska ta av genom att renar vatten, så kan dricka vatten. Men glas vatten svarta folket svart vatten tar ,men är mörkt vatten. Men rening maskin använder Sverige. Men kan dela med sig till människor som lever med smutsigt vatten. MEN FINNS MASKINER SOM TAR BORT SKITIGT VATTEN.

Måste rena vattnet ,genom att kan bli sjuk när dricker vatten från svarta länder. Men tar vatten blir varmt där. Men ser dricka där ,genom att är bättre än att ta från vattnet. Men ser flaska coca cola som dricker säljer med coca cola. Men tillverkar så mycket coca cola till många länder idag, men är en populär dryck. MEN INNEHÅLLER DÅLIGA ÄMNEN SOM FOLK HAR UPPTÄCKT DÅ. Men kör med utan socker går upp i vikt och chips älskar folk. Men är potatis tillverkar chips av. Men är gott och går upp i vikt när ska ha lite fest.

Men känner svarta länder till andra länders bekymmer går upp i vikt när äter påse efter påse och dricka. MEN FALLER LÄTT NÄR SER CHIPSPÅSEN OCH DRICKA , genom att är så lätt lura sig själv.

Men affären är fylld av det. Men sitter hemma ser på teven och äter chips och dricka med olika smaker. MEN VAD SVARTA LÄNDER KÄNNER INTE TILL ÖVERVIKT SOM MÅNGA LÄNDER LIDER AV NU. Men ser du Afrika springer mörka människor som äter lite grann, genom att föräldrar delar ut dålig mat till dem.

Men svenska folket andra länder skulle aldrig tillåta det måste äta innan du går ut nu. Men säger svarta föräldrar till sina barn det? Men är ute och letar mat har så lite mat. Men kan titta efter mat, men har lite mat. Men svarta länder flyger folk till dem. MEN GÖR INTE SÅ MYCKET ÅT DET. Men ser hur lever åker hem till sitt land. Pratar om pengar hjälpa svarta länder som har det svårt.

Men ska folk hjälpa länderna ,då måste dela med er kunskap om Sverige och USA Norge Finland Danmark eller andra länder kan mat. MEN FINNA MÅNGA LÄNDER SOM KAN MAT Men har lärt sig att leva rätt med mat som är viktigt att leva rätt då. Men svarta länder har fått problem att leva rätt, som länder måste hjälpa dem leva rätt barn dör ,och landet förstör inte mat ens.

MEN HJÄLP SVARTA LÄNDER FRÅN LÄNDER SOM KAN MAT. Mat måste alla ha ,men har svårt att prata med dem. Nu lägger vi ut om problem svarta länder har år efter år. Men somnar hungrig många barn familjer lider idag ,genom att har fel styra svarta länderna. Men måste andra visa mat för svarta länder då. Men vi har människor lider mat ska inte hända ,genom att jorden ska dela med sig från länder nu. HILIRON GREAT MASTER DELAR MED SIG NU TILL ALLA MÄNNISKOR OM MAT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.