GLAD MIDSOMMAR -HAPPY MIDSOMMAR

MIDSOMMAR FÖR ALLA MÄNNIKSOR OCH ALLA FIRAR INTE MIDSOMMAR, MEN VI HAR LÄNDER SOM FIRAR MIDSOMMAR DÅ. Men vi har sett hur landet sett ut, genom att fira som förr i tiden kan bli extra svårt idag.

Det var vanligt förr i tiden att plocka sju sorters blommor och lägga dem under kudden, med förhoppningen om att drömma om sin framtida kärlek på midsommarnatten. Men även gick runt en brunn flera varv möta han. MEN VAR SÅ FÖRR I TIDEN DRÖMMA OM SIN FRAMTIDA KÄRLEK. VACKER TID DRÖMMER OM KÄRLEKEN.

Genom att mycket ändar om med vin på bordet när vindunk dök upp sen har Sverige fått problem. Men tar 1 glas igen nästa dag när är storhelg, då ser ingen fara att måste stanna upp då. MEN GAMLA TIDEN VAR MER MYSIG ATT FIRA MIDSOMMAR.

Men många barn får lida idag när alkoholen flödar familjer lär sig om alkoholen. Men Sverige ser ut så idag. Men drack långt tillbaka när midsommar dök upp ,var vanligt drack och festar när midsommar kommer med dans runt midsommarstången med kul lekar för barnen och vuxna var med då. MEN DRACK LÅNGT TILLBAKA NÄR FIRAR MIDSOMMAR.

Midsommar är för alla som vill fira midsommar har ändrat om mycket idag ,genom att fira som förr i tiden. Men mycket har förändrat midsommarfirande ,men har med internet att göra, då kan bli lite sämre när sitter med mobilen bläddrar sida upp och ner när ska fira midsommar idag. MEN ÄR EN ANNAN VÄRLD VI MÖTER PÅ.

Men barnen ska leka sina lekar runt midsommarstången och har kul med föräldrar vännerna. KUL DANS RUNT MIDSOMMAR STÅNGEN.

Men många kan lägga bort mobilen när firar ,genom att vill umgås med varandra då. GER GLÄDJE OCH KÄRLEK.

MEN UMGÅS MED VARANDRA DÅ

Men en del barn kan inte låta bli mobilen måste kolla mobilen bläddrar sida upp och ner. Men är fel att fira midsommar med mobilen när ska fira ihop med varandra då. Men landet har ändrat om hittar andra intressen att fira med internet då. MOBILEN BÄSTA VÄN.

MEN MATEN TILLHÖR FIRANDE MED JORDGUBBAR, som tillhör firande med mat och sillen finns på många bord idag. Men en del ändrar om firande med mat, äter vegan mat och vegetarisk kost idag. Men firar tillsammans när midsommar kommer med mat och dricka till alla barnen och alkoholen som tillhör firandet.

Men en del måste dra in på alkoholen som fått problem med det ,genom att finns folk som måste sluta fira med alkoholen. Men är alkoholfritt som hittar på borden. Men går fira ändå midsommar utan alkohol. Men är fester idag på många ställen ,och ingen glömmer bort fira med alkoholen kan ha stora partyn när firar midsommar. MEN ÄR MIDSOMMAR HAR RÄTT ATT FIRA MIDSOMMAR DÅ. KAN FIRA UTAN VINDUNKEN GENOM ATT VINDUNKEN FÖRVÄRRAR FÖR DEM.

MEN TÄNK PÅ DET SOM FIRAR MIDSOMMAR. Men gör rätt idag när firar midsommar på många ställen idag. Men Sverige har problem med alkoholen många unga dyker med idag. Men tänk på det fira med glädje och omtanke firar midsommar. Men skålar på många platser idag och barn kan få problem när firar för mycket med vindunk.

Barn ser midsommar firar som blir en snäv bild mot framtiden för dem. Men barn ungdomar växer upp med vindunk på bordet kan ge problem för framtiden, det är okej att ta 1 glas vin. Men kan sluta för den dagen ställer undan vindunk tar inte nästa dag vin. Men firar rätt genom att klarar sig från att bli fast i alkoholen. MEN FIRA MIDSOMMAR TA BORT VINDUNKEN. KÖP ALKOHOLFRITT.

Men alkoholen är problem när vindunk gör reklam på teven. Men vilket kul land vi lever i. Men kommer ny smak ta vin köp vin vindunk efter vindunk ,men sluta gör reklam skickar även vindunk internet. MEN TA BORT REKLAM VINDUNK FRÅN TEVEN ,TITTA HUR SVERIGE SER UT IDAG. MEN KAN SKYDDA MÄNNISOR. VINDUNK MÅSTE BORT FRÅN ALLA HEM IDAG. KÖP UTAN ALKOHOL.

FIRA MED MOTTA IDAG GLAD MIDSOMMAR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.