ABORTRÄTTEN – THE RIGHT TO ABORTION.

VI MÅSTE TA UPP OM GALNA VÄRLDEN SOM BLOSSAR UPP NU. USA HAR INSETT ATT HJÄLPA KVINNOR NÄR BLIR GRAVID. Aborträtten i USA har varit säkrad genom ett gammal domstolsbeslut, Roe vs Wade, från 1970-talet.

När det gamla beslutet nu rivs upp av Högsta domstolen i USA kommer varje delstat i USA att ha möjlighet att förbjuda abort. 26 delstater väntas förbjuda abort direkt samtidigt som stater som Kalifornien i stället väljer att stärka upp möjligheten till vård. m

MEN VI TROR ATT USA VAR FRAMGÅNGS RIKT LAND HJÄLPER KVINNOR LEVA DÅ. Men går tillbaka till medeltiden ,då var det hårt för kvinnor att leva då. Men människor 2022 har kommit mycket längre än att göra som galna länder gör nu.

Men vad tjänar det på att förbjuda att ta bort ett barn. Men kvinnor lider av det ,och barn lider att födas till familj har svårt att ta hand om ett barn. MEN ÄR KILLEN SOM VILL HA SEX. När par har sex ,då kan bli ett litet sött barn.

Men han hade bara sex med henne då. MEN OJ BLEV ETT LITET BARN AV DET ??? Men du var inte skyddad ens. Killar måste skydda sig ,genom att har ett ansvar mot tjejerna. Men kan gå så fort??? MEN KILLAR KAN VARA SÅ KNÄPP MOT TJEJERNA. Men har inte huvud att tänka med att kan bli ett barn av det. Men killen sitter fast i barnet håller på att växa i magen. Men killar tänker ens ,och andra länder har ingen hjärna att tänka med.

MEN DÄRFÖR HAR KVINNOR PROBLEM IDAG. MEN KILLAR ÄR PROBLEM, OCH DÅ MÅSTE KVINNOR TA BORT BARNET. Kan bli ett barn när vi har sex. Men kvinnor tjejer får lida, genom att männen förstår inte vad som händer när ligger i sängen med henne.

Men ingen kvinna som jagar männen sällan gör så. Men männen jagar kvinnor och vill ha sex. Men kvinnor kan, säga NEJ. Men kan inte säga, NEJ. Måsta ha sex hela hans inre vill ha sex. Hon vill inte ha sex alla gånger när vi ser andra länder lever. Kan jaga kvinnor måste ha sex. NÄR SKA LÄNDERS FÖRÄLDRAR SE SÖNER JAGAR TJEJER. VAKNA UPP DÅ.

Men är dags att vaknar upp, genom att döttrar lider när männen jagar dem. MÅSTE FÅ RÄTT TA BORT BARN SOM ÖNSKAR INTE FÖDA BARN ENS. MEN ÄR KVINNNORS RÄTT SOM ÖNSKAR INTE BARN, och lever fattigdom på en del ställen. Men barn kan bli till genom sex. När förstår männen det ,därför måste skapa en stor lag till kvinnor ,genom att männen har ingen hjärna att tänka med ens.

Men svarta länder göra så. Men männen är rena helvetet för många kvinnor då. MEN SLUTA SKAPA PROBLEM FÖR KVINNORNA LIDER NU HAR RÄTT ATT TA BORT BARN var inte ens med alla gånger.

Men kan möta galna män som måste ha sex. MEN SVARTA LÄNDER HAR PROBLEM MÄNNEN JAGAR KVINNORNA. MÅSTE SÄTTA EN LAG ATT HAR RÄTT TA BORT BARNEN. Men männen är galen där, vi ser från länder männen jagar och kör till och med våldtäkt.

MAMMA MÅSTE ÄLSKA SITT BARN, DÅ GÅR DET BRA ATT LEVA RÄTT. Ger kärlek och glädje när lever rätt med barnen. Men låt barn mamma leva rätt såklart. Men båda är med på att vill ha barn då.

NÄR SKA FÖRÄLDRAR VAKNA UPP SKYDDA KVINNOR OCH BARNEN, UNGDOMAR SKYDDA DEM sluta jaga kvinnor och undervisa männen. Men kvinnor får lida ,genom att kan inte tänka sex kan leda till barn. Men männen har så lågt tänkande som lever där. Men hjälp kvinnor leva och sätt en lag, att har rätt att ta bort barn när männen stökar till för dem.

MEN MÅNGA HAR DÅLIG EKONOMI UNDERNÄRD ,MÅNGA BARN HAR INTE RÅD MED BARN MAT PÅ BORDET. KLÄDER, SKOR. Barn dör genom att fattas mat för dem. Men är inte rätt mot barnen föds så. Många svarta länder lider idag. Men lär männen om sex ,vad som händer när han har sex med en kvinna. Men även mot hennes vilja, att barn kan bli till som måste upplysa männen och hans familj.

Men föräldrar måste vakna upp när har söner springer efter tjejer och tvingar kvinnor till sex. Men är det normalt att göra så????? Men männen har lägre tänkande kan bli barn. MEN DÄRFÖR SKAPA EN LAG FÖR KVINNOR RÄTT TILL ABORT OCH UNDERVISA MÄNNEN ,ATT SLUTA JAGAR KVINNOR DÅ. Men är en grym värld mot kvinnor ,ungdomar barn, när inte inser felen mot kvinnor männen som ska ta då. Men kvinnor kan till och med hamna i fängelse tar bort ett barn, när männen som hjälper att hon blev med barn. Men är männen som ska ta och låt kvinnor leva nu.

Men är ett skämt mot folk som kan inte se männens problem då. MEN SÄTT EN LAG ,SÅ KVINNOR OCH UNGDOMAR OCH BARN FÅR LEVA LUGN OCH RO. Men det måste vara något fel på männen plus föräldrar ,som ser sönerna har problem att låta bli kvinnor ,tjejer.

och barn kan bli utsatt för våldtäkt till och med den värre sorten gruppvåldtäkt. MEN ÅTER IGEN MÄNNEN SOM STÖKAR TILL FÖR KVINNORNA.

MEN FINNS RÄTTVISA FÖR KVINNOR, BARN, UNGDOMAR KAN MÄNNEN ,JAGA KÖR MED SEX. Kan ge lite pengar eller mat han får sex från henne. Men knäppa världen som måste göra något åt då.

Svarta länder kvinnor har enorma problem med männen. Men bor mycket knäppa män i svarta länder då. Men ser knappt en kvinna, tjejer jagar män tvinga dem till sex. Men snoppen måste stå på dem när hon tvingar till sex. Men är männen som kör med våldtäkt ,gruppvåldtäkt som ingen kan männen. FÖRÄLDRAR KAN INTE MÄNNEN ÄR ETT SKÄMT DÅ.

Men lär inte männen om sex ens har dålig undervisning, till och med det. Men det är dags att lära dem om sex när barn blir till. SEXUNDERVISNING. Men måste hjälpa utsatta kvinnor tjejer och barn har lågt tänkande när lever år efter år så.

Men USA måste sova ser männen gör mot många kvinnor idag. Men USA måste vakna upp, genom att vi har problem med männen. USA har problem ställen tänk på det. Men lever problem nu. USA GÅ INTE TILLBAKA TILL MEDELTIDEN ,SOM LÄNDER VI HAR LAGT IN DÅ. MEN LÄS LISTAN HUR MÄNNISKOR LEVER ,NI VILL ATT KVINNOR SKA LEVA SOM DEM. Knäppa världen lever har inte kommit längre, som USA har kommit långt.

LÄS LISTAN OM LÄNDERS LIDANDE KAN FÖRSTÅ KVINNOR PROBLEM DÅ. USA HAR KOMMIT LÅNG IDAG.

Men väntar barn ska föda barn har inte tänkt det. Men tvinga dem föda barn när var killen som hade sex med henne då. När ska ni förstå sluta djävlas med kvinnor nu. Men vi vet hur männen gör mot kvinnorna idag. MEN TA HAND OM KILLEN ,SÅ BLIR DET BRA LÄR DEM OM SEX OCH SAMLEVNAD ,DÅ KAN VI LEVA LUGN OCH RO.

KÄRLEKSBARN, VÄNTAR ATT FÖDA TILLS EN DAG FICK SIN SÖTA DOTTER ELLER SON DÅ. När barn ska födas, då handlar om båda två vill föda ett kärleksbarn till jorden. Men ger kärlek och glädje när får välja själv föda barn.

Men barn blir skada av män som skadar kvinnan föda barn som kör med våldtäkt. MEN GE RÄTTEN ALLA LÄNDER TA BORT BARNET ,VI HAR GALNA MÄN IDAG. MEN SKYDDA DÖTTRAR FRÅN DEM.

Men kan vara fattig har inte pengar till mat på bordet. Men många länder har det så, men då finns rätten att hjälpa kvinnan tar bort barnet, genom att kan svälta många barn, men tycker det är rätt. Men kan föda barn när själv vill ta emot ett barn. MEN BARN KÄNNER NÄR FÖDS TILL KÄRLEK FAMILJ KÄNNER ATT FÅR MYCKET KÄRLEK BARNEN. Men vill skapa oreda USA, som har gått framåt så mycket idag. Men USA har även dålig ekonomi att föda barn väljer ta bort barnet. Men har ett dyrt system försäkringar. Alla har inte råd låt bestämma när vill ha barn. Måste välja själv när ska föda barn. Barn mår bäst att komma till en familj som älskar dem.

Men vi har lagt upp om galna länder gör mot kvinnorna. Kan till och med hamna i fängelset, så galen har länder lagar. När männen är pigg på att stöka till för kvinnorna vill ha sex mot kvinnors vilja. Men då ska kvinnor åka i fängelset. När alla vet hur knäpp männen är idag. Men till och med blev chockad missfall kan kvinnor få ,genom att är fel på fostret ,då får för det. Men många kvinnor mår dålig när får missfall vill föda barn. Men kan ingenting om missfall som anklagar kvinnor för det. Men går inte styra när stöter ut fostret missfall kan råka ut för idag. Men kan kvinnor bli utsatt för det. MEN SER SÅ FEL LÄNDER SOM ANKLAGAR KVINNORNA. Men en del kvinnor kan få missfall efter missfall flera missfall. Men det är vanlig att får missfall, men anklagar kvinnor för missfall kan inte ens styra då. Men var det dummaste läser missfall kan vi inte styra då. Jag vet kvinnor som fått missfall då. Men vi blir inte glad när får missfall genom att kroppen stöter ut fostret.

HÄR FÅR NI HELA LISTAN OM KVINNOR ,TJEJER, BARNS LIDANDE.

MEN MÅSTE HA SEXUNDERVISNIN GENOM ATT FÖRSTÅ DET. Annat missfall skulle kriminaliseras och sexualundervisning förbjudas I exempelvis El Salvador är abort totalförbjudet och komplikationer under graviditet eller missfall kan leda till fängelse. Samma sak på Malta, där kvinnor nekas abort, även om deras liv står på spel. De riskerar upp till tre års fängelse om de genomför en abort.

Tillsammans med Malta har Polen en av de mest restriktiva abortlagarna i Europa. Sedan januari 2021 är abort bara tillåtet, kvinnans liv är i fara, om graviditeten är resultatet av en våldtäkt eller incest eller om fostret är allvarligt skadat. Europa och Latinamerika.

Som exempel nämner hon Turkiet bestämde sig för att avträda Istanbul konventionen, Europarådets konvention om förebyggande och bekämpning av våld mt kvinnor och av våld i hemmet. I sexton av världens länder är abort helt förbjudet.

Dessa länder är: Egypten, Irak, Filippinerna, Laos, Senegal, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Haiti, Dominikanska Republiken, Madagaskar, Mauretanien, Kongo-Brazzaville, Sierra Leone och Surinam. Utöver dessa finns det ett  flertal länder där abort är tillåtet med restriktioner såsom en graviditet som tillkommit genom våld, övergrepp eller incest, när det är en fara för kvinna eller fosters liv eller att graviditeten endast pågått ett visst antal veckor. 

Samtidigt ökar möjligheten att göra abort i vissa länder, som till exempel Cypern, Irland och Mocambique.

MEN GÖR RÄTT MOT KVINNOR OCH TJEJER ,KVINNOR OCH TJEJER LIDER ÄR MÄNNENS PROBLEM IDAG. MEN HAR RÄTT TILL ABORT NÄR BLIR UTSATT VÅLDTÄKT ELLER SEX MOT SIN VILJA. ELLER VÄLJA SJÄLV NÄR VILL FÖDA BARN. KAN VARA SJUK SVÅRT ATT FÖDA BARN. Men väljer själv föda barn då.

I Sverige är det fri abort fram till och med den 18:e graviditetsveckan, oavsett anledning. Efter utgången av den veckan kan Socialstyrelsen ge tillstånd till att abort utförs om synnerliga skäl föreligger. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.