BARN – CHILDREN

VI SER SITTER VID MATBORDET HAR FÖRLORAT SIN MAMMA. HON BLEV OLYCKLIG PÅ PAPPAN HANS HON LÄMNAR ALLT, han mår dåligt när han förlorar sin mamma. Men han var inte så gammal när han förlorar sin mamma då.

Hon gav bara upp livet utan rätt hjälp ,då får barn lida när förlorar sin mamma då. Men han har problem att leva med pappa sin pappa är problem att leva med har annan energi än mamma då. MAMMA HAR PROBLEM KILLE SOM SKADAR BARN HON FÖDDE. Men barn får lida när mamma lämnar allt ,genom han har problem att överleva. Men är sanningen ,men barn har problem idag när kvinnor möter problem män. Men en dag lämnar allt ,och sonen får lida när väljer fel man att föda barn med.

Men tryggheten försvann när väljer män som kan skada barn när har problem att leva ihop. MEN KVINNOR KAN GÅ OCH LÄMNAR ALLT ,MEN KVINNOR KAN GÖRA SÅ. MEN BARN FÖRLORAR SIN KÄRLEK ,MEN MAMMA ÄR SPECIELLT FÖR BARNEN. Men har energi från kvinnorna när föds.

Så är det svårt med männen känna samma som för kvinnorna. Men han måste få det att fungera när mamma är borta då. Mamma är speciellt att behålla mamma, genom att mamma kan bli sjuk ,då förlorar sonen sin mamma. MAMMA ÄR VIKTIG BARN KAN BLI SJUK NÄR FÖRLORAR MAMMA DÅ. Kan hamna fel i samhället när förlorar mamma då.

Men kan inte leva utan mamma när har den kopplingen till mamma. MAMMA ÄR VIKTIG ATT LEVA MED. Ibland kan hitta problem män efter problem män ,då får barn lida ,genom att kvinnor kan ge upp när blir för mycket problem då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.