BARN – CHILDREN

DET FINNS FÖRÄLDRAR SOM TAR HAND OM BARNEN DÅLIGT. Ser rinner bajs nedför benen, och rann bajs från blöjan såg barn har problem. Men blöjan var fullt med bajs och rann från blöjan. Men hade plast blöja börjar med. Men var tjock blöja och knyter runt stjärten. Men var inte så skön att använda för små barn.

MEN HITTAR BRA BLÖJOR FRÅN TYG TILL PLAST BLÖJA. Men var full med bajs som rann nedför benen på barnet. Men kan fräta bajs, som ingen tänker på när skaffar barn har ko ll på att byta blöjor. Men ser var från gamla tiden plast blöja sitter mot huden på barnet. Men blöjan var inte så skön för små barn ,genom att plasten suger mot huden.

Men jag minns tiden med blöjan. Men kommer bättre blöjor som var skön för barnen. MEN MÅSTE TÄNKA PÅ ATT BYTA BLÖJA OCH KOLLA UPP BARNET Men fanns tjock blöja som rann av kisset som suger dåligt in i blöjan. Men den tiden är förbi nu, så barn slipper blöjan med plast. Men ser problem blöja som vi hade förr i tiden.

Men byter bort tyg blöjan mot plast som är enkelt att använda än tyg trasor ,som måste till och med tvätta tyg blöjorna. Men har utvecklat blöjan ,så barn kan leva mycket bättre än gamla tidens blöjor. MEN ÄN IDAG ÄR FÖRÄLDRAR DÅLIG ATT BYTA BLÖJORNA. Vi ser rinner bajs från barn som bär blöjor. Men har bra blöjor att köpa men ändå ser vi det.

VI SER LYFTER UPP BARNET I FAMNEN RINNER FRÅN BLÖJAN BAJS. MEN KOMMER FRÅN FÖRÄLDRAR, SOM ÄR DÅLIG ATT TA HAND OM BARN. Men fräter på huden när får leva så med föräldrar, som tar dåligt hand om barnet. Men har föräldrar som tar dåligt hand om barnet ,men känner obehag barnen när känner rinner nerför benen. Men barn måste vi ta hand om då. Men finns föräldrar som fuskar byta blöja i tid.

MEN TA HAND OM BARN PÅ RÄTT SÄTT och byt blöjan i tid ,så slipper känna obehag rinner utanför blöjan ,då är blöjan full med bajs som ska byta för längesen.

Men har inte tid att byta blöjan ,då får barn lida av det. NÄR FINNS BRA BLÖJOR ATT KÖPA IDAG , då måste fungera bättre att leva med bättre blöjor.

Men finns stor industri som tillverkar blöjor idag. Men kommer nytt hela tiden testar sig fram. MEN DET FINNS BRA BLÖJOR KAN BYTA I TID.

BYT BLÖJAN OFTA GENOM ATT VI FICK UPP DEN BILDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.