VI SER SVERIGE IDAG – WE SEE SWEDEN TODAY.

DET HÄR HÄNDE FÖR MÅNGA ÅR SEDAN. MEN TOG TID 26 ÅR. MALIN VAR EN FIN TJEJ ,MEN HÄNDER ÄNDÅ SÅ HEMSKA SAKER. Men Ö-vik Örnsköldsvik,

Men Örnsköldsvik kan ingenting hända hon klev av bussen. Men Ö-vik har problem som vi har idag. Men kommer inte undan invandringen. Men här var en svensk kille som skadar Malin.

16-åriga Malin Lindström från Örnsköldsvik gick på bussen för att besöka en kompis1996. Malin född 1980. Sex månader senare hittades hon död i skogen.

I måndags kom beskedet att Högsta Domstolen beviljat resning i löst efter 26 år gamla mordfallet efter ny DNA-bevisning mot en tidigare misstänkt.

Lindström försvann spårlöst den 23 november 1996 efter en bussresa mellan Örnsköldsvik och Husum. Trots stora sökningsinsattser återfanns hennes kropp för sent tog för lång tid att lösa upp Malin. Men fick vänta i 26 år på domen.

Men handlar om killen hon känner, det är klart att hon känner killen som skadar Malin. Men kan känna varandra som föräldrar inte ser har en vän som skadar Malin. Men vänner står tillsammans och röker en cigarett, killen som fimpar cigaretten. MEN VAR BARA VÄNNER KÄNNER VARANDRA VÄL. Men en dag ,då började han ta på Malin. Han går emot Malin och röker cigarett. Kan se killen till Malin ,som var bara vänner börjar ta på henne.

Hon litar på han. Men vänner gör inte så utan hon var bara vän med han. Hon litar på han. Men en dag går mot Malin sätter benen mellan hennes ben står upp och gör så mot henne.

MALIN BLIR RÄDD FÖR HAN VÄNNER GÖR INTE SÅ. Men vara bara vänner hon litar på han. Han fick en knäpp som kan skada Malin. Han visar upp konstigt beteende mot Malin. Hon blev rädd han brukar inte göra så. Men var bara vänner. Han gillar Malin hon var världens sötaste tjej. Han har känslor för Malin. Hon var söt tjej han fick känslor för. Hon vill inte ha med han att göra på så sätt utan han har känslor för Malin. Hon ser inte det var bara vänner. Men han vill mer med Malin som stökar till hennes liv.

HON FICK PROBLEM MED ALLT NÄR HAN TITTAR MOT MALIN, genom att var bara goda vänner då. Kan prata som vänner gör. Han gick till attack mot Malin , så han börjar ta på henne. Men var goda vänner ,men ändå tog hennes liv. Hon reagerar blev rädd för han sätt mot henne. Men klev av bussen tillsammans alla som satt på bussen såg Malins kille, som en dag försvann och hittar henne död. Men har dåligt minne kan inte återge händelser Main och han. Men ser vem som sitter på bussen och kliver av att måste känna igen killen. Men har svårt att prata om Malin??? Men jag känner familjen , säger faster till Inez.

MEN SÅG MALIN LÅNGT INNAN HITTAR HENNE. Men litar på mig som ser saker kan ta tid att ta in då. Men stämmer, sa till Inez när hon ringer mig. Men var lite rädd när hör om Malin. Men såg killen var konstig och skadar Malin

Men tog lång tid innan hittar Malin. MEN GÖMMER MALIN slags lägenhet som han skadar Malin. Men svårt att se, såg konstig ut där han drog Malin. Men känner hon var hos han en tid. Men såg konstigt ut. Han binder Malin inomhus. Han har Malin inomhus en längre tid. Killen har Malin inomhus och gör sin sak med henne.

MEN BINDER MALIN NÄR HAN HÄLLER I ALKOHOL I HALSEN. Malin blev påverkad av vin. Han ger Malin vin och hon blev påverkad av vin då. Han som tvingar Malin dricka vin. Men hon ligger över stolen lutande och påverkad av vinet. Hon ligger med huvet mot en fåtölj hänger bakåt med huvudet. Hon sätter ner fötterna i golvet. Hon hänger med huvudet mot golvet. Killen gömmer Malin. Han tar fram en kniv han ler, hon är så vacker.

Han lägger sig över Malin.

Men är en påminnelse titta på Sverige idag. MEN ÄR FRÅN SKÅNE TILL NORR VI MÖTER MÄNNEN. MEN REGERINGEN FYLLLER PÅ TOKAR FRÅN ANDRA LÄNDER. Men Malin är en påminnelse männen som dräller in i Sverige nu. Men männen är lika grym som Malins knäppa vän gjorde mot henne. Men han band henne så ful var han.

Men så kommer män från andra länder binder tjejer gruppvåldtäkt på löpande band ,men efter haft kul med tjejen kan en del män spotta på oss och bränne tjejer, kvinnor en del män älskar att bränna när kommer till Sverige.

Men är en påminnelse titta på Sverige idag. MEN ÄR FRÅN SKÅNE TILL NORR VI MÖTER MÄNNEN. MEN REGERINGEN FYLLLER PÅ MED TOKAR FRÅN ANDRA LÄNDER. Men Malin är en påminnelse männen som dräller in i Sverige nu. Men männen är lika grym som Malins knäppa vän gjorde mot henne. Men han band henne så ful var han.

Men så kommer män från andra länder binder tjejer gruppvåldtäkt på löpande band ,men efter haft kul med tjejen kan en del män spotta på oss och bränne tjejer ,kvinnor en del män älskar att bränna när kommer till oss. VI HAR FÅTT ETT MÖRKT LAND IDAG.

Men kommer från Afrika bränner oss när vi säger NEJ eller våldtäkt tar fram tändaren bränner oss. Men vi har landet bara problem. MEN FICK ETT MÖRKT LAND MED BARA PROBLEM MED INVANDRINGEN.

Men han bränner inte Malin, men han gjorde andra fula saker mot Malin. Men hittar henne bunden och våldtagen, men hur mår Inez och Rune nu????

Men Inez föder ett barn som skadar henne så mycket, genom att hon har förlorat ett barn som var bara 8 månader. Hon blev sjuk kan inte rädda Mona. INEZ HAR GÅTT IGENOM SÅ MYCKET FÖRLORAR BARN Malin möter en kille som skadar Malin som var det vidrigaste han kan göra mot familjen.

Men Inez är så sjuk skakar när såg henne sist. Men känner inte igen Inez. Hela hennes liv rasar när killen tog Malin. Men killens mamma borde skämmas för sin son. Men har en sån fruktansvärt son. MEN LIVET RASAR FÖR FAMILJEN.

Men har dragit ut på tiden nu. Men Inez och Rune ska betala ut så mycket pengar för allt lidandet. Men Malin är borta ,men föräldrar får lida idag. Men finns ingen rättvisa nu. MÅSTE BLI RÄTTVISA FÖR DEM.

Men ingen mamma vill möta som Inez och Rune förlorar barn på så sätt. Men Malin var frisk och pigg ungdom har hela livet framför sig då. Men hoppas kille känner skuld han skadar Malin binder henne han är inte frisk när han gör så fula saker mot en vän. MALIN HADE HELA LIVET FRAMFÖR SIG SOM HAN KORTAR AV DÅ.

MEN TITTA PÅ SVERIGE IDAG ,MEN HAR TAGIT HIT MÄN SOM SKADAR OSS. Men Malins kille, finns svenska män som är galen våldtar tjejer. Men har kommit på löpsedeln gruppvåldtäkt och våldtäkt.

Men ser regeringen männen tar in är en påminnelse Malin Inez och Rune som lider idag förlorat en dotter vi har redan sett männen som dyker upp är pigg på att skada oss. Men ta in kvinnor och barn så vi kan leva då. MEN FINNS BRA MÄN SOM SKÖTER SIG OCH SOM STÖKAR TILL FÖR OSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.