JORDGUBBAR OCH BÄR-STRAWBERRIES AND BERRIES

NÄR VI LEVER I FÖRHÅLLANDE ,DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ. VI FÅR TILL ETT BRA SAMARBETE. Vi måste hjälpa varandra när vi lever ihop eller har förhållande tillsammans, vi lever inte ihop eller bor ihop. Men vi har ett förhållande vi gillar varandra då. Men männen är dålig att ställa upp och hjälpa till när vi måste ut och fixa enkla saker, då kan ha problem relation förstår inte hjälpa till som är viktigaste att göra idag.

Vi har arbete att sköta om vi lever ihop, eller lever i ett förhållande har egen lägenhet särboförhållande ,men träffas ändå fast bor själv i lägenheten. MEN HAR VI ETT FÖRHÅLLANDE, då handlar det om att dela upp arbetet genom att vi älskar varandra, då måste vi ställa upp med viktiga problem vi har då.

Men männen kan vara så blind till exempel åka plocka bär eller jordgubbar, vi brukar i vanliga fall plocka ta en sväng till skogen, eller åker plockar jordgubbar en hink jordgubbar, eller flera hinkar vill vi plocka bär. VI SLIPPER KÖPA BÄR FRÅN AFFÄREN ELLER JORDGUBBAR ,då letar vi upp som säljer jordgubbar då ,och köper från som säljer jordgubbar då.

Ibland har vi svårt att hitta platser skaffa egna jordgubbar odla själv jordgubbar ,men då finns som odlar jordgubbar, vi får åka och plocka jordgubbar. Men vi lever i en stress tid ,och en del är van att åka plocka bär, vi åker plockar hallon, lingon, blåbär och jordgubbar hittar vi. VI HI HITTAR SOM SÄLJER JORDGUBBAR SJÄLVPLOCK ÅKER FIXAR INFÖR VINTERN. MEN FYLLER PÅ INFÖR VINTERN.

Men så har vi fått enormt problem att åka som förut då. MEN VI HAR PROBLEM FOLK SOM ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA TILL PLOCKA JORDGUBBAR. Men vi måste kanske fråga om hjälp kan du hjälpa mig åka plocka jordgubbar har så ont i ryggen eller benen idag???

Eller hitta lite hallon , blåbär och lingon är bra att slippa köpa i affären, genom att har så mycket socker i sylten då. MEN ÅKER TILLL SKOGEN HITTA HALLLON, BLÅBÄR OCH LINGON, VI SLIPPER KÖPA I AFFÄREN SOM SYLTEN ÄR FULL MED SOCKER.

Men vi har problem relationer som stökar till för oss ser så dåligt vill ha hjälp att åka plocka jordgubbar, plocka en hink som förut ,vi åkte och plockar en hink som har fått problem att åka som förut, GENOM ATT HAR DÅLIG HJÄLP NÄR VILL PLOCKA JORDBUBBAR SJÄLVPLOCK ,då har vi problem folk som låser hjälpen att åka och plocka jordgubbar.

Men har inte intressen för att plocka jordgubbar vill köpa från affären lätta sättet hitta sylt vi använder till ,men så finns som vill plocka själv känner känns mycket bättre än att köpa från affären. Men vi har problem par som är dålig att hjälpa varandra kan vara så trött ,men då ställer vi upp och hjälper till, genom att slippa gå till affären köpa sylten eller jordgubbar när vi har tiden att plocka jordgubbar då kan hjälpa varandra, genom att andra är så trött ,men kan inte åka och plocka som förr i världen då. VI MÅSTE TA TID TILL ATT HJÄLPA VARANDRA ,MEN ÄR BARA EN DAG ,ELLER FLERA ÅKA OCH PLOCKA JORDGUBBAR.

MEN KAN ÅKA OCH PLOCKA ÅT DEM GENOM ATT RÄCKA UT HANDEN DÅ. MEN FÅR ÄTA GOD SYLT SÅKLART kan andra åka och plocka åt dem ,genom att räcka ut handen då. Men kan vara van går plockar från affären, jordgubbar och hallon och blåbär och lingon. Men har inte lust med trevlig tid i skogen ens gå i skogen trevlig tid vandra i skogen leta efter bär.

MEN HAR PROBLEM KROPP. Men vill gå i skogen leta blåbär, hallon, som förut som är van att ta från skogen lingon, hallon och blåbär ,men en dag orkar inte gå i skogen ens. Men har problem rygg ,ben att åka till jordgubbslandet självplock orkar inte ens det.

Men lingon, blåbär och hallon kan vara svårt för en del ska hitta bären då. Men då kan andra åka och plocka jordgubbar som är mycket godare att köpa från självplock då. Men hjälpa till det är det finaste vi gör när vi lever i relationer, eller träffas ibland vi älskar varandra då. VI MÅSTE HITTA SPECELLA STÄLLEN DÄR VÄXER FULLT MED BÄR.

MEN HJÄLPA TILL ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GÖRA DÅ GENOM ATT ÄR VAN ATT LEVA SÅ. Men har problem att ta sig till ställen som säljer jordgubbar ,då får ställa upp med bil såklart. Men skogen ta en skön skogs promenad är bland det bäst att plocka från skogen, vi vill ha äkta bär att frysa in gör sylt av bären då. Men vi har problem män som har ingen lust att gå i skogen, blåbär, hallon och lingon, hjälper till eller ta en sväng plocka jordgubbar då. Vi är van att leva så plocka egna jordgubbar ,och tar en sväng till skogen plocka sina bär åker hem och gör god sylt

Men ser ut så som blir fel, genom att en del vill inte ens äta från affären för mycket socker i sylten, eller känns bättre plocka själv då. MEN JORDGUBBAR KAN VARA BESPRUTAD AV GIFT VI VILL SLIPPA ÄTA DÅ. Men är inte lätt att leva när kroppen säger NEJ en del dagar. Men åka till jordgubbsland har svårt att göra det, genom att kroppen säger nej nu. Men kan andra hjälpa till ta en sväng, och fixa jordgubbar slipper äta från affären då.

Men finns män som avskyr bara tanken åka till skogen plocka bär eller jordgubbar då. MEN ÄNDRA OM MÄNNEN SOM ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA TILL FÅR ÄTA GODA JORDGUBBAR. Men behöver hjälp den tiden när jordgubbar och hallon, blåbär, och lingon. Men bästa relation vi har älskar samma sak. Vi åker tillsammans härlig kul dag i skogen ,eller söker upp självplock jordgubbar kul att bara hjälpa till då. Vi gör det tillsammans när vi plockar till vårt eget hem.

MEN HJÄLPER TILL BRA SAMARBETE KAN VI LEVA MYCKET BÄTTRE DÅ.

?????????????????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.