MÄNNISKOR PROBLEM-PEOPLE PROBLEMS

VI MÄNNISKOR HAR OLKA PROBLEM ATT LEVA NORMALT NÄR VI ÄR HEMMA HOS FOLK EN DEL HAR INGEN TANKE ATT SKAPAR PROBLEM. Men lever under samma tak har vi olika syn på olika sätt har problem lämna dörren öppen, då stänger vi dörren måste vara stängt när vi sover känns mycket bättre stänger dörren. Måste ha stäng när vi sover då. Men finns folk som vill ha dörren på glänt när vi sover då kan inte sova då.

Men folk lever under samma tak vi vill ha dörren på glänt när vi sover. Men måste ha dörren på glänt när vi sover känns bäst så att sova så. MEN KOMMER FRÅN NÄR ÄR BARN NÄR LEVER HEMMA att folk var nära kan inte stänga dörren måste ha dörren på glänt måste ha uppsikt när sover då. Ibland stänger dörren när dörren står på glänt stänger dörren. Men kan vakna till när stänger dörren känns inte bra. Men måste leva så. Men får problem när stänger dörren har svårt att sova när stänger dörren måste leva så.

Men kommer från när var barn måste ha dörren på glänt föräldrar har problem med då. FÖRÄLDRAR GAV PROBLEM NÄR VAR BARN, MEN ALLA KÄNNER INTE TILL DET. Måste ha dörren på glänt när sover då annars kan inte sova då. När var barn, då har med föräldrar att göra när måste ha dörren på glänt.

Föräldrar kanske drack, så blev rädd men var så måste hålla koll när var barn. Men har problem att höra dem då måste ha dörren på glänt känner att det känns bra så. Men kommer från var barn måste lämna dörren på glänt när sover då. HAR PROBLEM MED FÖRÄLDRARNA NÄR VAR BARN OCH SITTER I TILL VUXEN ÅLDER. MEN LEVER SÅ NÄR VÄXER UPP DÅ. Föräldrar var barns skydd när var barn.

MEN BARN LEVER I PROBLEM NÄR MÅSTE HÅLLA DÖRREN PÅ GLÄNT DÅ.

Men folk förstår inte det kan stänga dörren för dem. Men sitter i kan kliva upp och öppna dörren ställer dörren på glänt. MEN ÄR SVÅRT ATT ÄNDRA OM SOM LEVER SÅ. Men känner ingen trygghet när måste hålla koll på föräldrar. Men det händer att har problem från föräldrarna måste lämna dörren lite på glänt måste hålla koll på dem.

LEVER MED PROBLEM FÖRÄLDRAR DÅ. Men lever med problem föräldrar som skapar otrygghet när lever tillsammans med föräldrarna. Men kommer från problem har måste hålla koll på dem ,så vet vad föräldrar gör då.

MEN VI LÄGGER UT OM PROBLEM SOM KOMER FRÅN FÖRÄLDRARNA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.