KÄRLEK OCH RELATIONER- LOVE AND RELATIONSHIPS

FAMILJER KAN VARA TRÖTT OCH BÖRJAR DELA PÅ SIG GENOM ATT TAPPAR KÄRLEKEN TILL VARANDRA DÅ. Men männen kan söka tröst hos kvinnor när mår inte bra. Men träffas mer och mer uppstår kärlek mellan dem han söker tröst från jobbigt förhållande med barn då.

Men är trött från familjen träffar kvinnor som kan trösta sig med. HAN SER INTE PROBLEM KVINNA SOM VILL HA BARN, men sitter utan barn. Men längtar efter barn att leva med barn. Men han har flera barn och trött från familjen. Men vill bara leva med en ny kvinna ,genom att han är trött och sliten från familjen.

Men lämnar henne och hittar en kvinna som vill bara ha barn. MEN FINNS KVINNOR SOM VILL BARA HA BARN. Men längtar efter barn. Han träffar kvinna som längtar efter barn. Men han skiljer sig och går in i ett nytt förhållande. Han älskar henne och lever med henne och börjar bygga nytt liv ihop med en ny kvinna.

Men hon vill bara ha barn med män sitter utan barn, men önskar barn. MEN BÖRJAR LEVA IHOP HAN ÄR TRÖTT OCH SLITEN FRÅN FLERA BARN.

Men han har ont över allt, men han är kär i henne och gifter sig och får ett barn ihop. MEN FÅR ETT PROBLEM LIV GENOM ATT HAN TRÖTT OCH SLITEN.

Men hon är glad barn för henne är bland det viktigast glädjen att föda barn.

HON FÅR FLERA BARN MED HAN. Men han har skadad kropp och hälsa när möts ,men ser inte det utan han är kär i henne. Men trött från första familjen får flera barn med henne. Men hon vill bara ha sex när ska ha barn. Men finns kvinnor som känner så.

Men kommer mycket från barndomen att hon är sjuk från den tiden. Men har svårt att ha sex med han. Men han ser inte det ,genom att hon vill ha sex när barn ska födas, då får han ha sex med henne. Men sex för henne är problem att leva med han. NÄR SKA FÖDA BARN ,DÅ FUNGERAR SEX FÖR HENNE DÅ.

Men får flera barn genom att hon älskar barn. MEN HAN VAR SÅ TRÖTT OCH SLITEN FRÅN FAMILJEN HAN LÄMNAR FRU OCH BARN. Men träffar henne och får flera barn från han. Men han blev så kär i henne och såg inte att han kan få enorma problem med henne då.

Han såg inte det utan kärlek och skiljer sig skaffar flera barn med annan kvinna då. Men han har skadad hälsa från jobb och lever med smärtor och trött när han lämnar familjen träffar henne. Men börjar bygga nytt liv fast han var så trött ska egentligen leva själv. LEVA ENSAM EN LÄNGRE TID.

Men kärlek möter han på ,genom att han är så sårad från familjen trött på familjen. Men han gifter sig med ny kvinna som bara vill ha barn med han. MEN HAN SER INTE DET han är så sårad från sin fru när han lämnar henne då. Men så träffar en ny kvinna och gifter sig får flera barn.

Men han var sjuk att ta hand om flera barn. Men har mycket värk från skador. Men trött att leva med sin familj ,men hittar ny kvinna genom att han var så sårad från sin fru. MEN HAN HALKAR PÅ PROBLEM NÄR HAN TRÄFFAR HENNE DÅ.

Men kärlek kan gå olika vägar träffas och han tänker inte på vad hon önskar då. Men lever slitet liv idag, men måste lämna sin fru med flera barn nu. Kan inte stanna kvar han har inte hälsa för det. Men han såg inte att hon vill ha barn och sex, för henne blev problem tills lämnar varandra då. Men han har flera barn att ta hand om pappa till flera barn som Sverige ser ut så idag. HAN LÄMNAR HENNE.

Men som får lida idag DET ÄR BARN SOM FÅR LIDA IDAG Men lämnar och går problem männen kan lämna och går hitta ny kvinna krypa in i famnen på.

Men vill ha barn som männen ser inte det är kär. MEN BARNEN FÅR LIDA SÅKLART. GENOM ATT ORAKAR INTE STANNA KVAR DÅ. DELAR PÅ SIG DÅ.

Men händer idag männen springer från kvinnorna och hittar ny familj. MEN MÅNGA ÄR TRÖTT IDAG ORAKR INTE LEVA KVAR DÅ. Men är sliten och trött orkar inte stanna kvar i förhållandet.

Men så ser världen ut när männen hittar nya kvinnor ,genom att stanna kvar i förhållande ELLER ÄR DET GRÖNARE PÅ ANDRA SIDAN, ELLER HITTAR PERFEKT KÄRLEK TILLSLUT. Men männen söker tröst kan leda till kärlek och barn.

Men kvinnor kan leva utan barn och han har flera barn och sliten från familjen. Men ser ut så idag att barn får lida när männen lämnar och går. HAN MÅSTE HITTA BRA PLATS ATT LEVA BRA ,genom att vila och vila kan måste hitta en plats att vila då.

Männen kan skada andra kvinnor när lever kärleksproblem, då kan skada henne då. MEN MÄNNEN SER INTE DET ,genom att kan rusa in i nytt förhållande när mår dåligt. Men stannar hos henne då. Männen kan fly idag.

MEN KÄRLEKEN SER UT SÅ IDAG NÄR HAR SVÅRT ATT STANNA UPP OCH REDA UPP SITT FÖRHÅLLANDE. KAN SKADA FAMILJEN NÄR GÖR SÅ MOT VARANDRA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.