BJÖRNAR – BEARS

VI SKA PRATA OM BJÖRNAR, SOM HAR PROBLEM MED MÄNNISKORNA TAR FRÅN DJUREN. BRUNBJÖRN. Vad björnar äter, genom att kan ta en katt som har katter. Men kan ta älg ,som älskar att äta som folk är pigg på att ta från björnens mat. Men måste dela på samma mat ,och folk har länge jagat älgar. Men kan möta på björnar i skogen, som äter samma mat som vi äter.

MÅSTE BLI SLUT PÅ JAGA BRUNBJÖRN SKA LEVA ÄVEN BRUNBJÖRNEN. Men sett att brunbjörn har fått problem idag. Men kryper närmare husen ,och söker mat som ingen förstår folk ger mat när har dåligt med mat. Men hittar brunbjörn nära husen med björnungar. Läs vad brunbjörn äter, ni kan krocka i skogen möter på brunbjörnen. Vi har lagt ut en lista brunbjörn äter ,så ni kan förstå problem. MEN FOLK TESTAR OCH ÄTER ANNAN MAT NU OCH TAR FRÅN NATUREN. BJÖRNARNAS MAT NI TAR DÅ.

Björnen är en allätare BJÖRNENS MAT LISTA.

Till björnens kost äter bär, säd, fisk, insekter, fåglar och däggdjur. Björnen äter hjort och älg och också as. En björn kan döda en vuxen älg. På bytet syns klor märken och kraftiga bit märken särskilt på bakkroppen.

Björnen dödar sitt byte ,genom att bita i halsen eller skuldrorna och bryter nacken på det. Kampen lämnar ofta tydliga spår i terrängen. Björnen täcker sitt byte omsorgsfullt och vaktar det eller återvänder ofta till det.

På försommaren kan björnar ta älg- och renkalvar. Under sommaren äter de mest örter och hästmyror – och enorma mängder bär. Även svamp, hasselnötter, honung, ekollon och fisk smakar bra. Nära hälften av björnens födointag kommer från bären.

MÅSTE SLUTA JAGA VACKRA GRIZZLY BJÖRNAR. Men folk jagar älgar och reser ,och jagar älg som är björn mat ,så tänk på att dela med er då. Grizzly bear 18 months tog hand om Grizzly björn som ni jagar ,och tar död på vacker grizzly björn. Men hittar fina bilder på folk som tar hand om grizzly björnar. Men hittar hela tiden folk som värnar om Grizzly björnar, kan bada med dem sitter inne och äter hos dem. Men ni äter upp Grizzly björnar ,som ska förbjudas jakt ni är galen alla som jagar vackra djur.

Men måste bli ett slut på jaga vackra Grizzly björna har som en sport jaga dem som måste bli ett slut ,genom att minska björnstammen och finns snart ingen kvar när får fortsätta jaga Grizzly björna då. MEN MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ GRIZZLY BJÖRNAR. Men åker till ställen finns vackra Grizzly björnar som folk kan ta hand om och leker med dem. Men tar hand om Grizzly björnar när var liten unge då.

Men kan leva med Grizzly björnar, istället för att döda Grizzly björnar. Men världen är upp och ner idag. Men ingenting är kul idag när ser grym människor kan vara mot vackra djuren. MEN ÄR SKIT FOLK SOM SKADAR GRIZZLY BJÖRNAR. MEN MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ JAKTEN NU. Men är skrämmande värld att se när folk är så kall och skjuter Grizzly björnar. Men borde skämmas ,genom att det finns en vacker värld tar hand om små Grizzly björnungar.

Men ska ha allt och skinn eller tar en tugga mat av björna. Men finns konstgjort skinn som kan ta från tillverkar fina saker då. Konstläder eller fusk skinn kan ta istället för djurens skinn ,som behöver skinnet att överleva då. MEN FINNS FUKSSKINN ATT KÖPA IDAG. MEN KAN TILLVERKA SÅ SER ÄKTA UT.

Men måste sluta jaga brunbjörnar och Grizzly björnar. Men har blivit en sport att jaga vackra Grizzly björna. Men stammen kan minska när ingen lyssnar på det. Men finns folk kan ta hand om dem. MEN GRIZZLY BJÖRNAR ÄTER MAT SOM FOLK TAR FRÅN DEM. Men kan söka sig mot människorna. Men jakten har slagit slint på folk idag jagar allt idag. Men får jaktlicens kan åka och jaga djur som håller på att försvinna mer och mer då. Men finns en grym värld idag.

VI HAR SETT PÅ INTERNET ATT FOLK HAR BEKYMMER MED BJÖRNAR GÅR RUNT HUSEN OCH HAR UNGAR MED SIG. Men låg en bit bort från huset. Men kan göra så genom att finns mat där. Men björnar söker föda när har lite mat att äta ,då kan björnar göra så. Men är hungrig, men folk kan mata dem. Det händer att folk matar djuren när har dåligt med mat. Men kan söka där folk har mat. Vi lägger ut en lita om björnar ,så ni kan se maten äter.

MEN LÄGGER UT EN LISTA BJÖRNAR ÄTER DJUR OCH ANNAN MAT ÄTER ALLÄTARE.

VI HAR SETT VAD HÄNDER NÄR TAR HAND OM EN BJÖRNUNGE I RYSSLAND DÅ. Men hittar björnungen och tog hand om björnen gav mat ,så lever hos dem i många år. Men lever bland familjen som tar hand om björnungen. Men han höll på att dö ,men hittar björnungen och fick bo hos familjen. Men matar med vanlig mat som familjen delar ut till björnungen.

MEN BLEV TAM OCH LEVER BRA LIV HOS FAMILJEN BRA LIV. MEN DET VAR EN GRIZZLY BJÖRN TOG HAND OM Men kan ta hand om björnungar när är liten då. Men kan hitta björnungar idag, och kan behöva hjälp att överleva då. Men söker nära husen mat när har fått mat förut. Men folk förstår inte att kan mata björnar mat. Men hittar mat men blir van att söka mat hos folk då. Men kan göra så när har problem med mat ,då kan söka mat hos människorna.

Björnen är en allätare BJÖRNENS MAT LISTA.

Födan utgörs till lite mer än hälften av växtdelar som frukter, bär, gräs, bark, frön från Pinus albicaulis, rötter, svampar och människans avfall. Grizzlybjörnen äter dessutom kadaver, fiskar som strupsnittsöring , små eller medelstora däggdjur samt insekter.

Födans sammansättning varierar mycket beroende på årstid. I sällsynta fall kan underarten döda en svartbjörn.[3]

MEN FOLK JAGAR RÅDJUREN SOM BJÖRNAR ÄLSKAR ATT ÄTA SAMMA MAT DÅ, som björnar älskar kött ,som vi är pigg att knycka från björna när vi kan äta vanligt kött, vi har hemma på gården eller köper från affären idag.

Men tar mat från björnen och men är fult att göra så. Men jagar äter björnkött som andra länder äter då.

VI KOLLAR UPP ANDRA BJÖRNARTER ANNAN DAG. MEN VI SKRIVER OM BRUNBJÖRN OCH GRIZZLY BJÖRNAR NU. Men finns problem med björnar vi kollar upp andra björnarter snart. Men folk måste lära sig om björnarna då.

Det finns åtta björnarter i världen: pandan i Kina; glasögonbjörnen i Sydamerika; kragbjörnen, malajbjörnen och läppbjörnen i Asien; isbjörnen i Arktis; svartbjörnen i Nordamerika; och brunbjörnen i Europa, Nordasien, Japan och Nordamerika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.